• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eniştemden kiskanan sizofren kocam lutfen akil verin..

Arkadaşlar evliyim ve çocuğum var eşim yurt dışında çalışıyor bu süreçte ailesinin yanındaydım fakat kötü bir kayinvalidem var ben saygılı sevmesem bile eşimi ailesine mahçup etmeyen bir insanım fakat annesi beni oğlundan kıskanıyor ve sen karın için yurt dışına çalışmaya gidiyorsun vs diye kavgalar çıkarıyor.. herneyse bu süreçte eşim bana cocuklar al ailenin yanına git dedi. Geldim 2 gün oldu ama burnumdan getiriyor ablam nişanlı nişanlısı bize geliyor hosgeldin dememe bile sorun yapıyor yanına asla çıkmayacaksın muhatap olmayacaksin konuşmayacaksın. O p...vnk evimize giremez vs vs. Adamı tanımıyor hiç görmedi ablamla sevgililerken o ve ablamın kız arkadaşı bize gelmişlerdi.. Bende babamgilde kaliyordum ozamN vay efendim daha söz yok bisey yok senin olduğun eve nasıl gelir diye takmış.. giydigime gittiğime ettiğime herseye karisiyor. Telefonda konuşuyorduk hastaydım oksurdum vay efendim sabah beri oksurmuyormusum odaya biri gelmiş oksurmusum yani işaret bagabinda bana da geldiler yeter dedim sizofrenliklerini cekmicem artık güvenmediğin insanla olma.. öyle mi dedi tehdit vaki şekilde. Bende öyle dedim. Bak şimdi napiyorum bu hattı kırıyorum bidaha baha ulasabiliyomusun vs. Valla dedim bitti ailemlede konusucam gittim ailemde anlattım onlar zaten istemiyorlar çekme artık yeter diyolar.. siz olsanız napardinjz
Ayrilsaniz keşke

Çünkü gerçekten iğrenç bı hayat

Bu kadar kolay mı birakmak engellemek boşan demek bende buna şaşırıyorum.benim demekkki yüz kere bosanmam lazım hatta çevremde hiç evli insanın kalmaması lazim ..durduk yere insanları doldurmayalim bence
Siz çekiyorsunuz diye herkes çeksin mi yedi yüz kere???
Herkes böyle herkes çekiyor tüm kadınlar mutsuz diye dayanak aramayın bence kendinize.
Tam tersi kendinize güvenip yolunuza bakın öyle paşa olunur.

Ömrümüzü tüketmeyin bu kıskançlık değil hastalık bugün bu yarın başka sebep olur yolunuz açık olsun barismazsiniz inşallah

Bu kadar kolay mı birakmak engellemek boşan demek bende buna şaşırıyorum.benim demekkki yüz kere bosanmam lazım hatta çevremde hiç evli insanın kalmaması lazim ..durduk yere insanları doldurmayalim bence

insan gibi davranılmadığınız yerde olmayın.
sizin yüz kere boşanmanız gereken yeri başkası bir kere bile çekmek istemeyebilir. neden yani sebep ne çile çekmekteki.

Aradi şimdi annemden.. eşyalarımı kuzenime yolla vs. Yalan yani onu bahane etti sonra meseleyi gündeme getirdi ben sana hosgeldin de odaya gir dedim muhabbet etme dedim bana söz verdin seni huzursuz etmicdm dedin beni huzursuz ettin naptim dedim huzursuz ettim oksurdum diye mi huzursuz oldun. Birsuru küfür wtti hakaret etti sakin birdaha karşıma çıkma seni tanıdığım güne lanet olsun vs dedi. Yüzüne kapadım.

e hani kartı kırıyordu.
keşke boşansanız.

Kolay değil 7 senedir çekiyorum sabrediyorum her sene başka birine takiyor ve beni rezil ediyor kolay olsaydı 7 sene önce bosardim
Size değil aslında cevabım.burda bir grup var basım Ağrısa deseniz boşan diyor.asıl onlara cevabım .terapisti denediniz mi

Aynen bence de bosanmasin yakında haberlerde izleyelim cinnet geçiren canı koca "namusumu temizledim" dedi diye .
Bu kadar kolay mi boşanmak bosanmasmak için öldürülsün

Bundan bi adet kuzenimin basinda var.kadin elbise serse balkondan kime bakmaya cikiyosun sen diye yardiriyordu. Şuan bosanma asamasindalar
O tarz şeyler yapmıyor ama bu tarz şeyler yapıyor işte.. dün beni aradığında ben sananistedigin hayatı veremem diyor sonra başlıyor sen benim hayatımı s... burda 4 duvar arasındayım sana beni strese sokma dedim l a n ben naptim öyle bir davraniyorki sanki anamın babamın degil başkasının evindeyim valla yüzüne kapadım wp i falan silmiş banada virdha karşıma sakin çıkma dedi

Haaa öyle yurt dışında.

Eee sizin kendi eviniz yok mu ?
Hayır yok geldiginde tutacaktık gemici olduğu için dolar üzerinden yüksek bir maasi var ailesi bana huzur vermediği için ailesine rest çekti gorudmuyolar 1 aydır. Geldigindede hemen ev tutacaktik. Biraz o yüzdende vicdan yapıyorum ailesiyle görüsmüyor diye

Hayır yok geldiginde tutacaktık gemici olduğu için dolar üzerinden yüksek bir maasi var ailesi bana huzur vermediği için ailesine rest çekti gorudmuyolar 1 aydır. Geldigindede hemen ev tutacaktik. Biraz o yüzdende vicdan yapıyorum ailesiyle görüsmüyor diye
Böyle evlilik olur mu Allah askına .
Çoluk cocuga karışmışsınız daha eviniz bile yok.

Diğer meseleye gelince adam kudurmus köpek gibi arayıp arayıp küfür edip kapatıyor.
Gerçekten çekilecek dert değil.
7 yıl dile kolay, neden cekiyorsunuz bu adamı ?

Arkadaşlar evliyim ve çocuğum var eşim yurt dışında çalışıyor bu süreçte ailesinin yanındaydım fakat kötü bir kayinvalidem var ben saygılı sevmesem bile eşimi ailesine mahçup etmeyen bir insanım fakat annesi beni oğlundan kıskanıyor ve sen karın için yurt dışına çalışmaya gidiyorsun vs diye kavgalar çıkarıyor.. herneyse bu süreçte eşim bana cocuklar al ailenin yanına git dedi. Geldim 2 gün oldu ama burnumdan getiriyor ablam nişanlı nişanlısı bize geliyor hosgeldin dememe bile sorun yapıyor yanına asla çıkmayacaksın muhatap olmayacaksin konuşmayacaksın. O p...vnk evimize giremez vs vs. Adamı tanımıyor hiç görmedi ablamla sevgililerken o ve ablamın kız arkadaşı bize gelmişlerdi.. Bende babamgilde kaliyordum ozamN vay efendim daha söz yok bisey yok senin olduğun eve nasıl gelir diye takmış.. giydigime gittiğime ettiğime herseye karisiyor. Telefonda konuşuyorduk hastaydım oksurdum vay efendim sabah beri oksurmuyormusum odaya biri gelmiş oksurmusum yani işaret bagabinda bana da geldiler yeter dedim sizofrenliklerini cekmicem artık güvenmediğin insanla olma.. öyle mi dedi tehdit vaki şekilde. Bende öyle dedim. Bak şimdi napiyorum bu hattı kırıyorum bidaha baha ulasabiliyomusun vs. Valla dedim bitti ailemlede konusucam gittim ailemde anlattım onlar zaten istemiyorlar çekme artık yeter diyolar.. siz olsanız napardinjz
Siz olsanız napardınıI geç kendini düşün başkaları ne yapar diye diye yaşlanıp öleceksin bir şizofrenle. Boşan booooşşşannnnn.

Durduk yere derken? Çekilecek sabredilecek şeyler vardır ‘karşılıklı’, ama bu onlardan biri değil asla. Adam kadını insan yerine koymuyor, güvenmiyor(ki bunun sebebi için ‘kişi kendinden bilir işi’ demek istiyorum), abuk subuk ve sapık düşüncelerle hayatı zindan ediyor. Bunun sonunu da her gün görüyoruz maalesef. Lütfen kendinize biraz değer verin.

Back