engelli biriyle ilişki icin düşüncelerinize ihtiyacim var :(

marymar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
24
2
1
İstanbul
merhaba arkadaşlar, istanbulda bir giyim magazasinda calisiyorum. bir müşterim neredeyse haftada 2-3 hatta artik cok sıklasti bu hafta dördüncü gelişi surekli benimle konusuyor sorular soruyor baska kimseyle konustugunu görmedim. bazen biseyler aliyor bazen sadece deniyor artik magazadaki kizlarda diyor kesin senden hoslaniyor diye. tahminime göre cok yakinda acilacak, ama aklim karisik, cok kibar, konusmasini iyi biliyor, giyimi hoş surekli gömlek yada polo yaka tshirt giyiyor tek sorun engeli. aslinda sorun degil simdilik ama hersey istedigim gibi olmazsa nasil ayrilirim üzmek istemem. sizce teklif ederse red mi edeyim ?

merhaba arkadaşlar, istanbulda bir giyim magazasinda calisiyorum. Bir müşterim neredeyse haftada 2-3 hatta artik cok sıklasti bu hafta dördüncü gelişi surekli benimle konusuyor sorular soruyor baska kimseyle konustugunu görmedim. Bazen biseyler aliyor bazen sadece deniyor artik magazadaki kizlarda diyor kesin senden hoslaniyor diye. Tahminime göre cok yakinda acilacak, ama aklim karisik, cok kibar, konusmasini iyi biliyor, giyimi hoş surekli gömlek yada polo yaka tshirt giyiyor tek sorun engeli. Aslinda sorun degil simdilik ama hersey istedigim gibi olmazsa nasil ayrilirim üzmek istemem. Sizce teklif ederse red mi edeyim ?

engelli derken derecesi nedir
yani siz de bişiler hissediyorsanız kabul edin derim

Engelli olmasi engel degil bence, herkesin basina gelebilir. Eger inaniyorsan olacagina sonuna kadar giderim diyorsan konusmayi kabul edebilirsin. Yok olmaz diyorsan simdilik düsünmüyorum diyebilirsin

yani gördügüm kadariyla biraz ayaginda aksama var. bir hevesle kabul ederim sonra hislerim degisirse diye cok tedirginim

ayağında aksama bence engel değil ama sizce engel olma ihtimali var gibi
kabul edip daha çok umut verdikten sonra bırakcaksanız öyle hissediyorsanız hiç kabul etmeyin.

onun aksaklık ayağında
ruhunda olmasın önemli olan o
nice engeli olmayan erkekler var adam bile diyemediğimiz

Aşk engel dinler mi ? çok örneğini gördük sevdikten sonra ayrıca ne engeli hafif aksamanın engeli mi olurmuş bence o öyle düşünmüyordur ki rahatça yaklaşıyor size ama siz şuanda bile bu durumu kafaya taktığınıza göre rahatsız olacaksınız ileride belli :ssz:

merhabalar
daha önceden de engellilerle ilgili konu başlığına içerik yazmıştım. benim en yakın arkadaşım sağır. hiç bir zaman engeli umrumda olmalı. sorunlarımız oldu ama arkadaşlığımızı hep koruduk. 1 hafta önce büyük bir kavga ettik. o beyefendinin durumundaki insanları bilemem, fakat bir çok engelli tanıdığım da oldu. engelli insanlarla günlük konuşmalarınız normal olabilir, genellikle çok cana yakınlardır, özgüvenleri vardır gibi gözükürler ama engelleri olduğu için aslında içlerinde büyük fırtınalar kopmakta. ben dostumu bu yüzden kaybettim. herşeyi üstlerine alıyolar. işyerinde biri gülüyosa, engelime güldü diyor, çok iş değiştirdi böyle. kendilerine takıklar biraz. ben halen aramı düzeltmeye çalışmaktayım arkadaşımla ama o kendine güvensizliğinden ona karşı oyun oynamışım gibi hissediyor, çok üzülüyorum.
engelleri sorun değildir hiçbir zaman ama dikkatli olun, gerçekten uğraşmak gerekiyor biraz.

merhaba arkadaşlar, istanbulda bir giyim magazasinda calisiyorum. bir müşterim neredeyse haftada 2-3 hatta artik cok sıklasti bu hafta dördüncü gelişi surekli benimle konusuyor sorular soruyor baska kimseyle konustugunu görmedim. bazen biseyler aliyor bazen sadece deniyor artik magazadaki kizlarda diyor kesin senden hoslaniyor diye. tahminime göre cok yakinda acilacak, ama aklim karisik, cok kibar, konusmasini iyi biliyor, giyimi hoş surekli gömlek yada polo yaka tshirt giyiyor tek sorun engeli. aslinda sorun degil simdilik ama hersey istedigim gibi olmazsa nasil ayrilirim üzmek istemem. sizce teklif ederse red mi edeyim ?

engelli olmasa bu kırmızıyla çizdiğim düşüncede olucak mıydın yinee??
yine de deniyim mi dicektin?
bence karşındaki insanı engeliyle değerlendirme belki hayatının aşkı bilemezsin..

Çevremde biri kalça çıkıklığı diğeri bir bacağının daha kısa olması nedeniyle engelli olan ama evli ve çocuklu tanıdıklarım var. Gayet mutlular. Ama birkere aklınıza bu düşünce girdiyse kolay kolay çıkmaz. Bu nedenle hiç başlamayın derim.

yani gördügüm kadariyla biraz ayaginda aksama var. bir hevesle kabul ederim sonra hislerim degisirse diye cok tedirginim

Aksama engel değildir. Ama sen bilirsin bana itici gelir diyorsan boşuna kimsenin duygularıyla oynama.

Lisedeyken çok beğendiğim bir çocuk vardı. Bayağı bayağı hoş. Çok hayranı vardı. Sonra boğaziçini bitirdi falan. Geçenlerde karşılaştık evlenmiş. Yanındaydı eşi. Biraz aksama falan değil. Kızda bildiğin kalça çıkıklığı vardı, zor yürüyordu, boyu çocuğun yarısı kadardı yine bu engelinden dolayı uzamamış kız, bir de güzel falan da değildi. 4 yıldır beraber olduklarını 6 ay önce evlendiklerini söyledi. Çocuğa bir kez daha hayran oldum ben. Bunu herkes yapamaz. Herkes engeli olan birine aşık olamaz.

Ama gel gör ki sizinki engelden bile sayılmaz.

ayagındaki aksama belki bir kazadan kalma geçici bir durumdur daimi değildir :ssz:

merhabalar
daha önceden de engellilerle ilgili konu başlığına içerik yazmıştım. benim en yakın arkadaşım sağır. hiç bir zaman engeli umrumda olmalı. sorunlarımız oldu ama arkadaşlığımızı hep koruduk. 1 hafta önce büyük bir kavga ettik. o beyefendinin durumundaki insanları bilemem, fakat bir çok engelli tanıdığım da oldu. engelli insanlarla günlük konuşmalarınız normal olabilir, genellikle çok cana yakınlardır, özgüvenleri vardır gibi gözükürler ama engelleri olduğu için aslında içlerinde büyük fırtınalar kopmakta. ben dostumu bu yüzden kaybettim. herşeyi üstlerine alıyolar. işyerinde biri gülüyosa, engelime güldü diyor, çok iş değiştirdi böyle. kendilerine takıklar biraz. ben halen aramı düzeltmeye çalışmaktayım arkadaşımla ama o kendine güvensizliğinden ona karşı oyun oynamışım gibi hissediyor, çok üzülüyorum.
engelleri sorun değildir hiçbir zaman ama dikkatli olun, gerçekten uğraşmak gerekiyor biraz.

cogunluk yargiliyor beni ama kendi basiniza gelse siz ne derdiniz ? engeli simdilik sadece aksama gibi gorünüyor ama tam detayini bilmiyorum. yukardaki arkadaş cok iyi aciklamis durumu dedigi gibi biraz ugrasicam sanirim

cogunluk yargiliyor beni ama kendi basiniza gelse siz ne derdiniz ? engeli simdilik sadece aksama gibi gorünüyor ama tam detayini bilmiyorum. yukardaki arkadaş cok iyi aciklamis durumu dedigi gibi biraz ugrasicam sanirim

o arkadaşın bahsettiği sağırlık işitme engellilik ve genelde işitme engelliler asabi olur sizin bahsettiğiniz apayrı durum dayımında bir ayak diğerinden 1 2 cm kısa ayakkabının içine topuk koyarak onu kapatıyor hiçte ben engelliyim dediğini duymadım.
Bizde ona hiç öyle bakmadık siz diyince fark ettim ben onunda ayakta problem var diye :)

Şuan hiç bir şey ortada yok sevgi,aşk gibi aklınızda soru işareti varsa hiç başlamazsın nasıl ayrılırım diye şimdiden düşünmektense başlamamak en iyisi ;)

Yo yargılamıyoruz ki seni doğruyu söylüyoruz aksama bir engel değildir kendi ihtiyaçlarına karşılayamayacak bir engel mi ya da konuşamıyor mu duymuyor mu görmüyor mu yürüyemiyor mu yapmayın lütfen engel demek kişi kendi ihtiyaçlarına karşılarken zorlanması demektir:ssz:büyük konuşmak değil amacım ama ben önce yüreğini görenlerdenim :51:peki bir soru ya ilk başlarda ikinizde gayet sağlıklı aksama falan yok evlendiğinizde ya da severken olsaydı böyle bir durum yatalak kalsaydı eşiniz falan uğraşması zor diyip bırakacak mısınız yani hayat bu kadar basit mi sevgi denen şey ?

Eniştem engelli, çocuk felci geçirdiği için ayağında biraz değil baya bi aksama var. Ablamla 24 yıldır evliler ve özenilecek bir evlilikleri var. Çoğu zaman görmüyoruz bile engelini. geçenlerde arabayı engelli park erine park ederken 'napıyorsun abi orası engelliler için' dedim. Sonrasında baya bi güldük. İnan sevdikten sonra vız gelir engeli. kompleksli de değilse problem olacağını sanmıyorum.

Hem yarın öbür gün bizim de engelli olmayacağımızın bir garantisi yok ki. Eksik gözüyle bakmamak lazım.

nerede yaşıyorsunuz? sizin tarif ettiğiniz gibi bir tanıdığım vardı. işyerindeki bütün bayanlara aynı anlarda teklif ediyordu da. insanlarla da arası kötüydü. herkesle kavga ediyordu. sizin yazıyı okuyunca aklıma bu geldi.

Back
X