Engelini açıp kapatıp profil fotoğrafıma karışan ex sevgili

Sanki adam geri gelsen hala barışcak gibi duruyorsun. Seninde engeli basacağın yerde devam etmen ve ses etmemen hata olmuş. İrdelemeği bırak kendi hayatına bak.

Eski 5 yıllık bir ilişkim vardı ve ben de o zamanlar ona sosyal medya hesaplarındaki kızları soruyordum o kim bu kim diye, tartıştığımızda beni siliyordu ve barışınca eklemiyordu tekrardan hatta ben ekleme talebi yolluyordum kabul etmiyordu ama barışmışız düşünün:)) Resim koy ikimizin diyordum asla koymuyordu, hiç sevmem öyle şeyler diyordu. Ve daha sonra onun benimle çıkarken görüştüğü bir kız daha olduğunu öğrendim. Onunla şimdi evliler ve kız sosyal medya kullanmıyor. Yani demem o ki, bir engelle bir kaldır, sosyal medyadan silmek, eklememek, engellemek fln bu tür şeyler varsa altında da bir şey vardır eminim. Ayrlmanız isabet olmuş

ya şu mantık nedir. Sevgilisin ama her yerden engellisin. Buna nasıl izin verdin. Sen o engelli olduğun zamanlarda aldatılmış şın bence. Çünkü sürekli onlıne olduğunu görme diye sinirli ayağına yatıp engellemiş. Bu erkeklerde ki şeytanlık yeminle kimsede yok bacılar. Hem tel de seninle konuştu hem başka kızlarla yazıştı. Oh ne güzel paşanın keyfine bak. Cidden şu konuya aşırı sinir oldum

aynen öyle yani bir haltı varki engelli

Online takip programından takip ediyordum ne zaman online oluyor diye...bazen saatlerce girmiyordu bile...aldatılıyorum da değil de adam tam bir narsistti

Sizinleyken baskalari ile de görüşuyor olma olasiligi yuksek. Zaten narsisist belirtiler varsa doner döner gelir. Daha somurecek ne var bir sey kalmis mi diye.

whatsapptan engellemek nedir ya, çocuk oyuncagı mı bu. barışmışsınız ama inattan engeli kaldırmamış.. ''engel'' bu nasıl barıştığınızı düşündünüz şaşırdım doğrusu. ayrıca bu adamın ruhu olgunlaşmamış. çocuk adeta. zaman kaybı.

Defalarca aynı konuda uyarıp aşamayınca kaldırmayınca engeli artık unutmaya calısıyorsun...barısınca acıyordu ama yazarak tartısıyorduk ve engelliyordu bu yuzden

Adamin imkani olsa black mirrordaki beyaz noel (2*4) bölümündeki gibi gercek hayatta seni blurlayacak. Hala bir umut cevap bekliyorsun.
Yazik gercekten...

Engellemek silmek yok vesikalı bajim. Sonra o engeli merak edip açıp rezil oluyorsun. Hicbisi yapma ne engelle ne sil. Kalsın öyle . Yazarsa da dediğimi yap. Bin tane kitap okudum ilişkiler hakkında. Aklın yolu bir. Dediğimi yaz ve sonra önüne bak canım

Ay siz hala seviyorsunuz bunu. Tamamen bitiren insan mesaj attı mı, atmadı mı, kaç gün sonra attı, yok nasıl ayrıldık, takılmaz ki bunlara. Umrunda olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…