• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Engelini açıp kapatıp profil fotoğrafıma karışan ex sevgili

Ben ayrılmıştım ondan cok daha once...1 sene ayrı durduk sonra annesini de alıp geldi barısmak için...evlenecek miyiz diye sordum yoksa zaman kaybetmeyelin boşa dedim...tabiki evlenicez baska ne için birlikteyiz demişti barıstık...sonraları ben kimseye söz falan vermedim dedi kavga ederken...daha sonra ben konusmamaya basladım, cok moralim bozuldu, beni tekrar aradıgında o sozunu hatırlattım, kızgınlıkla soylenmiş sözlerim için sen beni suçlayamazsın dedi...cocugu da var...sonra da cocugunun psikolojik durumlarınj bahne etti bi süre de...

Allaha havale ediyorum....
Evli olabileceginden iskillendirmisti beni yazdiklariniz ama boşanmış demek ki.. Cocugu da varmış hepten sinir harbi yasatabilirdi size kolay değil çocuklu insanla evlenip yuva kurmak sürdürmek.. Allah tez zamanda sizin acilariniza merhem olsun unutun insallah.

Evli olabileceginden iskillendirmisti beni yazdiklariniz ama boşanmış demek ki.. Cocugu da varmış hepten sinir harbi yasatabilirdi size kolay değil çocuklu insanla evlenip yuva kurmak sürdürmek.. Allah tez zamanda sizin acilariniza merhem olsun unutun insallah.

Çok teşekkür ederim

Back