• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylar Sonra Tekrar Ağlama Nöbetlerim :(((

canım adam zaten seni sevdiği, aşık olduğu için 15 günde sözlenmek istememiş ki, o artık evlenme vakti geldi düşüncesinden dolayı evlenecek birini arıyomuş seni bulmuş. böyle birinden sana değer vermesini bekleyemezsin. kimseye değer vermesi beklenmez. sen bence ucuz atlatmışsın. çünkü muhtemelen bu adamla evliliğinde mutsuz olacaktın. ama şimdi o yeni kızın başı yanmış yazık..

canım adam zaten seni sevdiği, aşık olduğu için 15 günde sözlenmek istememiş ki, o artık evlenme vakti geldi düşüncesinden dolayı evlenecek birini arıyomuş seni bulmuş. böyle birinden sana değer vermesini bekleyemezsin. kimseye değer vermesi beklenmez. sen bence ucuz atlatmışsın. çünkü muhtemelen bu adamla evliliğinde mutsuz olacaktın. ama şimdi o yeni kızın başı yanmış yazık..

o kıza karşı zerre kıskançlığım yok,videoda baktımda öyle masum öyle temiz görünüyoki,
onun adına çok üzüldüm,bide buralardan değil ta ikitelliden bulmuşlar kızı.
evet cnm 33 yaşında biriydi,tek derdi yuva kurmak ve aceleye getiriyordu,
benden önce defalarca ailesi birileriyle tanıştırmış ama olmamış,
kimsenin başı yanmasın diye Rabbim hep bi engel koymuş ve kimiyle yüzük aşamasında kimiyle tanışma aşamasında ayrılmmışlar..şuan şeytanın bacağını kırmış gibi görünüyor,dilerim o kızın verilmiş sadakası vardır ve tez zamanda kurtulur bundan

Canım neler yaşıoruz hayatta

Bende aşk acısı

Hasret

Üzüntü hepsini yaşıyorum

Zamanla geçermi bilmiyorum ama 5 ay oldu geçmedi

Canım neler yaşıoruz hayatta

Bende aşk acısı

Hasret

Üzüntü hepsini yaşıyorum

Zamanla geçermi bilmiyorum ama 5 ay oldu geçmedi

iyi şeyler yaşanınca geçmiyor çok haklısın,
ben ayrıldıktan sonra gerçek yüzünü görünce yüksekten düşmüş gibi oldum..
onu unuttum ama yaşadığım kötü günleri unutamadım..

Anladım canım.
Ama bundan da tecrübe almalısın kendine.
Daha yeni tanıştırıldığın biri sana ısrar ederse ailemle tanuış diye hemen kabul etme önce onu tanı!
Erkek arkadaşın veya nişanlın kim olursa olsun taviz verme ve mesafeli ol seni arayıp adetlerini anlatması çok saçmaki, zaten ciddi olunsa seni tanıyıp tavsiye etmişler, onların bu konuda bizim adetleimize ya uyum sağlayamzsa diyip seninle irtibata geçmiş ama zaten zamanla tanıyacaktınız birbirnizi ve adetlerinizi!
Ve en önemliside bir erkeğin daha bu kadar kısa sürede içinde yüzük takması yani ne biliyim artık kızlarımız okuyor, tvler bas bas bağrıyor biliçlendirmek amacına akıllı olmak lazım!!!
Kim kime bu kadar çok kısa sürede yüzük takar niye!
Hem seninde ailen var değil mi onlarında düşünceleri önemli!
Son olrak da Yaşını öğrenebilir miyim?

Son düzenleme:
iyi şeyler yaşanınca geçmiyor çok haklısın,
ben ayrıldıktan sonra gerçek yüzünü görünce yüksekten düşmüş gibi oldum..
onu unuttum ama yaşadığım kötü günleri unutamadım..

Valla iyide yaşasan kötüde yaşasan bazen unutulmayınca unutulmuyor tatlım
Benim için çok zor çok içim yanıyor
Sürekli onu takip ediyorum

Son düzenleme:
Zaten KARAKTERSİZ olduğunun farkındasın, bırak boşver ne üzüyosun kendini.
Sen ona aşık değilsen niye bu kadar ağlıyosun be güzelim boşverrr:20:
Kendinde diyosun aşık değilim onun beni bırakıp hemen başkasıyla olması üzdü diye.
Ben senin yerinde olsam bunlara ağlamam, neye ağlarım biliyomusun BEN BUNLARA NASIL TAVİZ VERDİM, NASIL 15 GÜNLÜK İLİŞKİDE YÜZÜK TAKTIM, sen bunları düşün pay çıkar kendine
Sevgilerle:34:

Son düzenleme:
Hiç üzmeyin kendinizi, bu işin böyle bitmesine sevinin bence. Siz hissi olarak bu kişiye bağlanmışsınız, ama o çok belli ki sadece cinsel dürtüleri nedeniyle bir eş arıyor kendine, ki buna seks siteleri de dahil. Tabi ki evlenme kararında cinsel çekim de rol oynar, ama sadece bu amaçla evlenecek biriyle de mutlu olma şansınız çok düşük olurdu.

Bu olay nedeniyle birilerinden intikam almak falan gibi düşüncelerle kafanızı bulandırıp, unutma sürecinizi daha eziyetli ve uzun bir hale getirmeyin.

Mesele evlenmekte değil, evleneceğiniz kişi ile mutlu, huzurlu bir beraberliği ömür boyu sürdürebilmekte. Lütfen artık ileriye bakın, geçmişi arkanızda bırakmaya gayret edin.

bence de hayırlısı buymuş demek ki. emin ol ki ilahi adalet diye bir şey var ve allah mutluluğu da, mutsuzluğu da veriyor hemen hak edene. sen hak etmediğin şekilde yaşamışsın; ama sınanmadır hayat, öyle derler ya. en azından sen bunları sindirip yoluna devam etmeye başladığında, kafanı kurcalayan sorunlar olmaayacak, mutlu mesut yaşayıp gideceksin... kimse için mutsuzluk dileme bence, seni mutsuz etseler bile dileme, allah zaten hak edene hak ettiği cezayı verir canım. hiç üzülme, sen allahın sevgili kuluymuşsun ki evlenmeden görmüşsün yüzünü... şükret benc. allah kolaylık versin canım.

saolun kızlar,
diyorumya normalde kötülük düşünen biri değilim ama canım nası yandıysa hep kötülüğünü düşünüyorum onun.
allah bana öyle bir mutluluk versinki,herşeyi unutabileyim..
nası üzgünüm,sizin tesellilierini okuyup güç alıyorum.
zaten bittikten sonra herkesin söylediği aynıydı,verilmiş sadakan varmışki gerçek yüzünü gördün,
öz akrabası bile sildi onu..
allahım adaletini hemen göstersin ne olur:14:

kötüler mutlu olurken neden suçsuz günahsız bir insan hala mutlu olamıyor..bazen isyan ediyorum..çok kötüyüm kızlar..herşeyi toparlayıp gitmek istiyorum burdan.:43::43::43:

sanırım kötü olmasını istiyorum,yuva kuramamasını,aileme ve bana yaşattığı hayal kırıklığının faturasını ödesin istiyorum..ama o tam aksine çok mutlu,bense hala acılarımı atlatamadım..ilahi adalet ne olur tecelli etsin ne olur:14::14:

kimseyle mutlu olamasın,
allahım senden dileğim bu..onun mutsuzluğunu bana göster ne olur ..:43::43:

cnm benim Allah razı olsun :)
inşallah mutusuz olur başka bişey istemem

diğeri yuvasını kuramadı,işini gücünü kurmuş duydum ama evlenemiyomuş bi türlü,ahım var çünkü evlenemz..biliyorum kızıyosun ama, canım öyle yanıyorki tek düşündüğüm ömür boyu evlenemeyip eden bulur bende buldum demesi..gözyaşlarım attığı her adımda karşısına kötülük olarak çıksın,ne bilim normalde böyle biri değilim ama bugün ona nefretimi kusasım var.

Teşbihte hata olmaz: Yazdıklarınız aşı olacak küçük bir çocuğun hemşireye "Ama acıtmadan yap!" diye "çıkışması" gibi... Çocuk o acıdan sonra nelerden korunacağını, aslında o hemşireye minnettar olması gerektiğini bilir ama canını yaktığı için neredeyse dövmek ister onu...

Siz sürekli "Pişman olsun, beter olsun, karşısına kötülükler çıksın" dedikçe çocuğun "İğnenin acıtmadan yapılmasını" ister halinden farkınız kalmıyor...O hemşire nasıl can yakmadan iğneyi vuramayacaksa biz de bu dünyadaki sınavlarımızı dertsiz tasasız atlatamayacağız... Nasıl ki hemşireye işini öğretemeyeceksek ilahi adalete de müdahalede bulunamıyoruz çünkü O'ndan daha kısıtlı düşünebiliyoruz...

Size göre onun mutlu olamamasının tek yolu evlenememesi, yuva kuramaması... Bundan nasıl emin olacağız? Belki onu asıl süründürecek olay mutlu bir evlilik yapıp bu yuvada başına gelecek talihsizlikler... Belki aldatılma, belki evladını kaybetme... (Allah kimseye dert vermesin...) Siz onun için beddualar ettikçe alternatif yolların önünü kapatıyor belki bu tatsızlıkları kendinize çekiyorsunuz... Belki de bu isyanlarınız, taşkınlıklarınız yüzünden onun için diledikleriniz sizin başınıza geliyor... Böyle düşünmek zor, söylemek kolay biliyorum ama makul değil mi sizce de?

Elinizden geleni yapmışsınız: Hayırlısının bu olduğuna inanmış, 15 günde evlilik yolunda adımlar atmışsınız... Görülmüş ki bunda bir hayır yok, olay sonlandırılmış... Demek ki hayırlı gördüklerimiz şer çıkabiliyor: Evliliğin mutluluk getireceğine inanmışsınız; yarı yolda bırakılarak mutsuz olmuşsunuz... Yarı yolda bırakıldığınız için üzülmüşsünüz adamın sapkın, gerçek yüzünü görünce "İyi ki olmadı" diyebilmişsiniz... Demek ki hangisi iyi, hangisi kötü; bunu biz idrak edemiyoruz...

kimsenin başı yanmasın diye Rabbim hep bi engel koymuş ve kimiyle yüzük aşamasında kimiyle tanışma aşamasında ayrılmmışlar..şuan şeytanın bacağını kırmış gibi görünüyor, dilerim o kızın verilmiş sadakası vardır ve tez zamanda kurtulur bundan

Sizin de verilmiş sadakanız varmış, kurtulmuşsunuz, şükredin... O kız için dilediğiniz güzellik size de nasip edilmiş... Buna odaklanın, demek "unutulmuş, kıyıda köşede mutsuz bırakılmış" değilsiniz... Ağlayın, rahatlayın ama beddua değil, dua edin... Sizin bedduanız onu süründürmez ama dualarınız sizi düzlüğe çıkarır... :34:

teşekkür ederim iyi dileklerin için..
sanırım sinirden ve üzüntüden biraz ileri gittim..
kızdım kendime istemeden isyan etmişim,o mutsuz olup sürünmesi gerekirken neden günahım yokken ben mutsuzum diye.
halbuki onun gerçek yüzünü görünce dakikalarca şükür namazı kılmıştım,Allaha nası şükretmiştim.
şidmi aklıma o anlarım geldi,gerçek yüzünü gördüğüm için,evde anneme sarılıp öpmüştüm.
değmezmiş haklısın..
ne hali varsa görsün.

Ben de eski erkek arkadaşımın evlendiğini duyunca aynı duyguları hissetmiştim.
Ondan ayrıldığım için zerre kadar üzüntüm yoktu üzüntüm sadece onun mutlu olduğu içindi. Yani nasıl olur da ben mutsuzken beni bu kadar üzmüşken o evlenip mutluydu. Adaletsizliğe üzüldüm hep. Ama içimdeki öfkenin geçmesi uzun sürmedi. Seninki de geçecek emin ol ve buna inan :71:

dün sen beni teselli ederken bugüb ben seni :)
canım benim iyiki bitiş bu ilişki. böyle biriyle evlenmek ister miydin önce onu sor kendine. hayatta herşey olacağına varırmış onu anladım ben. karektersizin tekiymiş ve zaten senin gibi birine de hiç yakışmazmış dimi ?
kurtulduğuna şükret. en iyileri çıkacak karşına, inan.

dün sen beni teselli ederken bugüb ben seni :)
canım benim iyiki bitiş bu ilişki. böyle biriyle evlenmek ister miydin önce onu sor kendine. hayatta herşey olacağına varırmış onu anladım ben. karektersizin tekiymiş ve zaten senin gibi birine de hiç yakışmazmış dimi ?
kurtulduğuna şükret. en iyileri çıkacak karşına, inan.

:14::14:
canım benim,hayat işte,hepimizin bir yarası var,öfkem çabuk geçti,
kandilin etkisi büyük oldu ama,
öyle mutlu olalım ki,öyle çok sevilelim ki,bu günleri unutup gidelim..:71:

Back