Engelini açıp kapatıp profil fotoğrafıma karışan ex sevgili

Canım cidden gormüyomusun. Neden engellisin hic düsünmedinmi. Adam günúnü gün ediyo baska sevgililerle. Belki profiline onlarla olan resmini koyuyo. Yapma gözünü seviyim. Sende engelle şunu

Harika bi yorum yazmışsın :) ilişki koçum ol :)
Gerçekten doğru...
Zaten veda mesajı yazmısım daha nesini beklemiş 4 gün acaba
Ama ben engelledim whats app tan açık kapı bıraktıgımı dusunmesin diye...

eee sende 3 yıl önce ayrılmadın yani..
yani şu kafayla 2 yıl daha geçirdin.
4 gün de yazmış niye hemen demiyorsun. kapasitesi belli.

İyi de.. siz onu engellemediginiz sürece sizin profil fotonuza bakmak icin engelinizi acmasina gerek yok ki.. siz engellemediyseniz o sizi engellese dahi sizin fotonuzu görür.

Bu adamlara kör kütük aşık olacak kadar boşlukta mı yaşıyorsunuz çok merak ediyorum. Adam cahilin önde gideni hala ayrılmamak için direniyorsunuz sanki. Bir ilişki bittiyse bitmiştir, mesajla anlam aramaya gerek yoktur. Bence hala eski sevgilinizin sizi sevip sevmediğini merak ediyorsunuz, söyleyeyim sizi sevmiyor.

Ohooo o yaşta hala bu bahanelerin arkasına sığınıyorsa tekmeyi basman iyi olmuş Mezarda emekililik gibi mezarda evlilik düşünüyordu herhalde

Annesiyle yasıyor, nasıl bırakıp ayrı ev kuracak zor ama belki de garezi banadır baskasına aşık olursa belki yapar ama cok zor annesini yalnız bırakmaz sanki

Profile koydugun resim hakkında birilerinin konuşmasına neden müsaade ediyorsun." Engellendiğin biriyle sevgili olmak "cümlesi kafanda neleri canlandırıyor? Sevgiye çok mu açsın bu tavizler niye? Hem teşekkür konuşması yapıyor hem bu konuyu buraya yazmaya deger goruyorsun.Leş gibi bı ilişki.

uzun ilişkilerin bu hale gelmesine anlam veremiyorum, benim çevremde cok uzun ilişki yasayan arkadaslarım var birbirlerine asırı baglılar. saygıları da bilhassa öyle.
o kadar zaman paylaştıgı kişiye insan nasıl böyle davranır aklım almıyor.

İnan ki ben hep saygılı davrandım...Bu kadar zamandan beri beni tanıyorsun neden her konuda sanki yeni tanıyormus gibi bana yukleniyorsun derdim hep...Yok sen sosyal medyayı cok iyi bilirsin, yok ben anladım vs...Herkes hata yapar ben de onun üstüne fazla gittiysem evt hatalı davrandım ama soyle hissettim, boyle dusundum ozur dilerim de diyordum ama adam 1 kere kızdıysa sen ne dersen de ben gorecegimi gordum der, bisürü fırca atar ve anında iletişimi keserdi...Bana hikaye anlatma derdi, benim açıklamalarıma karşılık..
Küsünce de kendine gelmesini beklemen lazım kaç gün olursa...

Kaç kez soyledim yapma bunu, cocuk muyuz diye...Hanfendi ne kadar basit bişey gibi konusuyorsun ettiğin laflar ne olacak der hiçbişey fayda etmezdi...İnsan kendini sucluyor demez olaydım diye...

Gerçekten aynen ben de bu soruyu sorup cok uzuluyordum bunca zamandır beraberiz nasıl boyle davranır diye...ama bir arıza var normal değil işte ve merhamet te yok...empati yok sanki sıfır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…