- 7 Ağustos 2019
- 583
- 2.103
- 113
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Sen mühendistin galiba. Ee bu adamın işi gücü yok muyduAnnesiyle yasıyor, nasıl bırakıp ayrı ev kuracak zor ama belki de garezi banadır baskasına aşık olursa belki yapar ama cok zor annesini yalnız bırakmaz sanki
Sen mühendistin galiba. Ee bu adamın işi gücü yok muydukimse annesini atsın demiyor da o göbek bağı da bi yerde kesilmeli. Adam cidden hiç cazip değil bence üstünde düşünmeye bile değmez
Ben yerinizde olsam aynisi yapar onu da engellerdim
Allah aşkına kendine dert mi arıyorsun. Tamam 5 yıl uzun da geriye kalan ömrüne yazık. Hiç hiç uğraşmaya değmezTesekkurler canım cok haklısın...mühendisim evt ama o annesiyle karı koca gibi
Annesi hasta mi? Niye bu kadar dipdibeler?Tesekkurler canım cok haklısın...mühendisim evt ama o annesiyle karı koca gibi
Konu sahibesinin ex i enteresan bir karakter. Eski konularindan asinayim. Tuhaf bir ilişki anlayisi varmis zaten bu ex in.ben anlayamadım beş senedir sevgilisiniz
ama wptan ve diğer sosyal medya hesaplarından engellisiniz, çok absürd
Annesi hasta mi? Niye bu kadar dipdibeler?
ben anlayamadım beş senedir sevgilisiniz
ama wptan ve diğer sosyal medya hesaplarından engellisiniz, çok absürd
Konu sahibesinin ex i enteresan bir karakter. Eski konularindan asinayim. Tuhaf bir ilişki anlayisi varmis zaten bu ex in.
valla evlenseydin bu adamla welcome to cehennem..Allahtan adam kendi kendini imha etmişte öyle bir hata yapmamışsın.Ama bu işin çözümü kendine değer vermek, kendine yeterince değer verseydin böyle bir insanın yıllarını çalmasına müsade etmezdin. aynı şeyleri tekrar başkasında yaşamamak için lütfen kendine değer ver..
Ben olsam asla kabullenmezdim böyle engellenmeyi. Acaba beni engelleyip kimlere online diye beynimi yerdim, sen iyi dayanmışsın... Sana hesap vermeyen adamla da işin olmasın, sen onun kız arkadaşıysan gelecek üzerine konuşmalar yapılıyorsa tabiki bu kadın kim diye sormak senin en doğal hakkın !! İyi olmuş kurtulmuşsun bence bir daha asla yazma, yazarsa da cevap verme.
Yazık günahtır yaa madem hal böyle ne diye seni oyalamis senelerdir dicem ama sudaki kurbaga misali suyu yavaş yavas isitmis ki yandığını pistigini anlamayasin. Yaziklar olsun. Bırak önüne gelecegine bak.Yok yaa hasta falan değil...kocası ölüp tek oğlunu kendine koca yapanlardan işte...oğlu da görünürde anneci değil ama faaliyete bakarsan beraber yaşıyorlar sonuçta...akşam beraber yemek yapalım deyince, annem gündüzden sormuştu ne yapayım diye söyledim artık ona diyen bi insan sevgilisine...hsonları da alışverişleri falan oluyor ve cok sık sekilde beraber koylerine gidiyorlar..yani araya girmek cok zor kendini kuma gibi hissediyorsun
Yazık günahtır yaa madem hal böyle ne diye seni oyalamis senelerdir dicem ama sudaki kurbaga misali suyu yavaş yavas isitmis ki yandığını pistigini anlamayasin. Yaziklar olsun. Bırak önüne gelecegine bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?