• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Engelini açıp kapatıp profil fotoğrafıma karışan ex sevgili

Canım cidden gormüyomusun. Neden engellisin hic düsünmedinmi. Adam günúnü gün ediyo baska sevgililerle. Belki profiline onlarla olan resmini koyuyo. Yapma gözünü seviyim. Sende engelle şunu

Dört gün boyunca yine yazıp peşinden koşarsın sanmış senin son mesajından sonra. Sen bişey yazmayınca dört gün beklemiş içinde, dur ben yazayım demiş.hem wp engelleme falan ne demek cikiyorken hem de?? ne kadar aza razı gelirsen o kadar azı senin olur.bunu unutma. Bu çocuğu silme engelleme hiçbir şey yazma, seni arayacak açma telefonu, mesajına cevap yazma. Israrla aramaya devam edecek, o zaman şunu mesaj at ona,: kendime geldim ya, ben deli miymisim beni heryerden engelleyen bir erkekle beraber olmuşum, ne saçma sapan biseymis, gözümden perde kalkti.o da Sana hayatta başarılar tarzı bir mesaj atacak yine cevap verme. Otursun biraz içine. Sonra pesinden koşmaya başlayacak. Eğer bunları yapmazsan barissan bile yine gidecek.ama senin yerinde olsam bu salakla vakit kaybetmem.

Harika bi yorum yazmışsın :) ilişki koçum ol :)
Gerçekten doğru...
Zaten veda mesajı yazmısım daha nesini beklemiş 4 gün acaba
Ama ben engelledim whats app tan açık kapı bıraktıgımı dusunmesin diye...

Mesela face te arkadası değildim zaten bişey goremiyordum dısa kapalıydı profili ama bir de engellemiş....neymiş benim paylasımları begenen aynı erkekler varmış...gercekten alakası yoktu, zaten ben face e uzun suredir girmiyordum ama adam 3 yıl once 1 tane paylasımımı gördü erkekler begendi diye yıllarca bunu sebep soyledi

eee sende 3 yıl önce ayrılmadın yani..
yani şu kafayla 2 yıl daha geçirdin.
4 gün de yazmış niye hemen demiyorsun. kapasitesi belli.

Bişey paylaşmak istiyorum..Yorumlarınız önemli...
Yani boşver diyeceksiniz ama kafama takılıyor bazı şeyler kafamda halletmek istiyorum.

Ben uzun süren bir ilişkimi kendim bitirmiştim çünkü zamanında çok yüz verdiğim için saygısızlık hat safhadaydı, zaten kişiliği de kibirli artı sürekli her şeye küsmesine, iletişim kesmesine dayanamıyordum ve bitti dedim...Ben onun whatsapp'ında engelliydim zaten uzun süreden beri...Onlinesın dememden rahatsız oldugu artı yazısarak tartıstıgımız için beyfendi beni engellemişti sadece telde konusuyorduk.

Meğerse bu engelip açıp açıp profil resmime bakıp tekrar engelliyormuş..Ayrıldıktan sonra da grup halinde arkadaşların oldugu bi foto koymuştum, bana msj attı anında sosyalleşmişsin, profil fotoğrafını kimler için değiştirdiğin belli oldu falan...Yani hem engelle hem de açıp bakıp laf et...Ben cvp vermemiştim..
Detaylar bilinsin diye anlattım bu kısmı.

3 ay sonra barıştık..Engeli asla kaldırmaz, inat...Ben de artık bu whats app engeli konusunu ne zaman açsam fırça yediğim için bırakmıştım artık bu meseleyi...Ama yine engeli açıp açıp bakıp profil fotonu değiştirmişsin diye laf ediyordu ama ben onun hiçbi.sosyal medyasını bile göremiyordum asla...Şu bayan kim vs dediğim için heryerdem engelliydim zaten yıllardır

Barıştıktan kısa süre sonra bi tartıştık, bende de birikim olmuş bazı seyler herhalde biraz fazla üstüne gittim o da hemen aynı benim ayrıldığım zamanki sarfettiğiöim kelimelerle ayrıldı benden...Aslında konu çok onemli de değildi...Sinir harbi içinde yürümüyormuş..Ben de dedim ki bundan sonra engeli açıp açıp bakma dedim...Ama kötü bi şekilde bitti...Uzun bi ilişki 5 yıllık bana göre bitecekse de en azından iyi dileklerle bitmeli. Ona bi msj yazdım...Dedim ki kafanda bittiğini, yürümeyeceğini düşündüğünü biliyorum, saygı duyuyorum ama 5 senelik bi ilişki en azından birbirimize bi teşekkür bi güzel dilekle bitemez miydi, sonucta ortada çok kötü bişey yoktu, hayatıma kattıgın seyler için teşekkür ederim mutlu ol diye msj attım...Ne gerek var diyeceksiniz ama içim elvermedi bu aptalca kötü bitişe...

Hiç cvp gelmedi...Yuh dedim yani sanki aldatmışım da herif cvp bile vermedi...4 gün sonra güzel bi cvp yazmış; Evet haklısın sevginin hakkını vermek gibi ayrılıgın da vermek gerekiyor...gönüllere bahar gelemedi...teşekkür az kalır..böyle bir mesaj...

4 gün neyi bekledin, madem bu kadar güzel dusunceler içindeydin de neden sanki aldatmış muamelesi yapıp beni ezerek, konusalım dur dediğimde köpeğe davranır gibi davranıp ayrıldın..
İyi de.. siz onu engellemediginiz sürece sizin profil fotonuza bakmak icin engelinizi acmasina gerek yok ki.. siz engellemediyseniz o sizi engellese dahi sizin fotonuzu görür.

Bu adamlara kör kütük aşık olacak kadar boşlukta mı yaşıyorsunuz çok merak ediyorum. Adam cahilin önde gideni hala ayrılmamak için direniyorsunuz sanki. Bir ilişki bittiyse bitmiştir, mesajla anlam aramaya gerek yoktur. Bence hala eski sevgilinizin sizi sevip sevmediğini merak ediyorsunuz, söyleyeyim sizi sevmiyor.

Ohooo o yaşta hala bu bahanelerin arkasına sığınıyorsa tekmeyi basman iyi olmuş👌 Mezarda emekililik gibi mezarda evlilik düşünüyordu herhalde

Annesiyle yasıyor, nasıl bırakıp ayrı ev kuracak zor ama belki de garezi banadır baskasına aşık olursa belki yapar ama cok zor annesini yalnız bırakmaz sanki

Profile koydugun resim hakkında birilerinin konuşmasına neden müsaade ediyorsun." Engellendiğin biriyle sevgili olmak "cümlesi kafanda neleri canlandırıyor? Sevgiye çok mu açsın bu tavizler niye? Hem teşekkür konuşması yapıyor hem bu konuyu buraya yazmaya deger goruyorsun.Leş gibi bı ilişki.

uzun ilişkilerin bu hale gelmesine anlam veremiyorum, benim çevremde cok uzun ilişki yasayan arkadaslarım var birbirlerine asırı baglılar. saygıları da bilhassa öyle.
o kadar zaman paylaştıgı kişiye insan nasıl böyle davranır aklım almıyor.

uzun ilişkilerin bu hale gelmesine anlam veremiyorum, benim çevremde cok uzun ilişki yasayan arkadaslarım var birbirlerine asırı baglılar. saygıları da bilhassa öyle.
o kadar zaman paylaştıgı kişiye insan nasıl böyle davranır aklım almıyor.

İnan ki ben hep saygılı davrandım...Bu kadar zamandan beri beni tanıyorsun neden her konuda sanki yeni tanıyormus gibi bana yukleniyorsun derdim hep...Yok sen sosyal medyayı cok iyi bilirsin, yok ben anladım vs...Herkes hata yapar ben de onun üstüne fazla gittiysem evt hatalı davrandım ama soyle hissettim, boyle dusundum ozur dilerim de diyordum ama adam 1 kere kızdıysa sen ne dersen de ben gorecegimi gordum der, bisürü fırca atar ve anında iletişimi keserdi...Bana hikaye anlatma derdi, benim açıklamalarıma karşılık..
Küsünce de kendine gelmesini beklemen lazım kaç gün olursa...

Kaç kez soyledim yapma bunu, cocuk muyuz diye...Hanfendi ne kadar basit bişey gibi konusuyorsun ettiğin laflar ne olacak der hiçbişey fayda etmezdi...İnsan kendini sucluyor demez olaydım diye...

Gerçekten aynen ben de bu soruyu sorup cok uzuluyordum bunca zamandır beraberiz nasıl boyle davranır diye...ama bir arıza var normal değil işte ve merhamet te yok...empati yok sanki sıfır...

Back