• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Enfes ev börek tarifleri

İşte favori böreğim ;

• Ankete Katılan
    522
  • Anket Kapalı .
Olmaz tabi niye ayıp olsun:29:Belki su böreği sevmeyenler var ,sigara böreğine hayır diyemeyenler var:52::52::52:

olabilir canım ama burada oy kullananlar emek faktörünü çok güzel değerlendiriyor o yüzden bu kadar basit bir börekle katılmak olmaz, bi dahaki kategoride yarışırım artık:34:

su böreğine ayıp olmaz mı:26: üstelik hazır üçgen yufkalarla yapacam:25:
Canım peynirin lezetiyle ne yapılırsa yapılsın bence çok güzel oluyor ister su böreği olsun ister siğara böreği
Ne olursa olsun bazen pratik şeylerede ihtiyaçımız var :56: yap canım

Efser'im aynı şeyi ben de düşündüm :29:Ama her yarışmacının yapması lazım haksızlık olur sonra:56::31::44:

Evet nevoş çok haklısın :31:inşalaah başka kateğoriye diyelim :16:

Canım peynirin lezetiyle ne yapılırsa yapılsın bence çok güzel oluyor ister su böreği olsun ister siğara böreği

haklısın canım. ama bi dahaki kategorde yarışırım artık inşallah:31:

Ben börek kategorisini seviyorum:56:Aslında daha çok yapılacak börek var:34:Keşke kimse çekinmese birer börek yapsa:56:Yeni yeni tarifler öğrenirdik.Belki her zaman yaptığımız bir tarifin daha farklı bir püf noktasını öğrenebiliriz.:56:

Ben börek kategorisini seviyorum:56:Aslında daha çok yapılacak börek var:34:Keşke kimse çekinmese birer börek yapsa:56:Yeni yeni tarifler öğrenirdik.Belki her zaman yaptığımız bir tarifin daha farklı bir püf noktasını öğrenebiliriz.:56:

evet özllikle benim gibi börek kültürü çok olmayanlara iyi olurdu:31:

Ben katılamayacam sanırım:26::26::26:
Bir kesim sevindi şu an biliyorum:9::9::9::9:
Bu hafta bir arkadaşımın bebişinin 1 yaş günü kutlaması olacak ve ben organize ediyorum.
Şeker hamurlu pastası kurabiyeleri ve muffin larını yapcam süslemeler vs...
Yani alışveriş hazırlık derken yoğun olcam o araya börek sığdırabilirmiyim bilmiyorum...
Büyük ihtimal ben yokum bu kategoride:40:

Son düzenleme:
Ben katılamayacam sanırım:26::26::26:
Bir kesim sevindi şu an biliyorum:9::9::9::9:
Bu hafta bir arkadaşımın bebişinin 1 yaş günü kutlaması olacak ve ben organize ediyorum.
Şeker hamurlu pastası kurabiyeleri ve muffin larını yapcam süslemeler vs...
Yani alışveriş hazırlık derken yoğun olcam o araya börek sığdırabilirmiyim bilmiyorum...
Büyük ihtimal ben yokum bu kategoride:40:

dadluCadu bekliyoruz senide canım :16:

egunale katılıyorum bir kesim sevinecek ama bende yokum:37::37:

Back