Börekler Enfes ev börek tarifleri

İşte favori böreğim ;

• Ankete Katılan
    522
  • Anket Kapalı .
Olmaz tabi niye ayıp olsun:KK19:Belki su böreği sevmeyenler var ,sigara böreğine hayır diyemeyenler var:KK52::KK52::KK52:

olabilir canım ama burada oy kullananlar emek faktörünü çok güzel değerlendiriyor o yüzden bu kadar basit bir börekle katılmak olmaz, bi dahaki kategoride yarışırım artık:KK34:

su böreğine ayıp olmaz mı:26: üstelik hazır üçgen yufkalarla yapacam:KK25:
Canım peynirin lezetiyle ne yapılırsa yapılsın bence çok güzel oluyor ister su böreği olsun ister siğara böreği
Ne olursa olsun bazen pratik şeylerede ihtiyaçımız var :KK56: yap canım

Efser'im aynı şeyi ben de düşündüm :KK19:Ama her yarışmacının yapması lazım haksızlık olur sonra:KK56::KK31::44:

Evet nevoş çok haklısın :KK31:inşalaah başka kateğoriye diyelim :KK16:

Canım peynirin lezetiyle ne yapılırsa yapılsın bence çok güzel oluyor ister su böreği olsun ister siğara böreği

haklısın canım. ama bi dahaki kategorde yarışırım artık inşallah:KK31:

Ben börek kategorisini seviyorum:KK56:Aslında daha çok yapılacak börek var:KK34:Keşke kimse çekinmese birer börek yapsa:KK56:Yeni yeni tarifler öğrenirdik.Belki her zaman yaptığımız bir tarifin daha farklı bir püf noktasını öğrenebiliriz.:KK56:

Ben börek kategorisini seviyorum:KK56:Aslında daha çok yapılacak börek var:KK34:Keşke kimse çekinmese birer börek yapsa:KK56:Yeni yeni tarifler öğrenirdik.Belki her zaman yaptığımız bir tarifin daha farklı bir püf noktasını öğrenebiliriz.:KK56:

evet özllikle benim gibi börek kültürü çok olmayanlara iyi olurdu:KK31:

Ben katılamayacam sanırım:26::26::26:
Bir kesim sevindi şu an biliyorum:KK9::KK9::KK9::KK9:
Bu hafta bir arkadaşımın bebişinin 1 yaş günü kutlaması olacak ve ben organize ediyorum.
Şeker hamurlu pastası kurabiyeleri ve muffin larını yapcam süslemeler vs...
Yani alışveriş hazırlık derken yoğun olcam o araya börek sığdırabilirmiyim bilmiyorum...
Büyük ihtimal ben yokum bu kategoride:nazar:

Son düzenleme:
Ben katılamayacam sanırım:26::26::26:
Bir kesim sevindi şu an biliyorum:KK9::KK9::KK9::KK9:
Bu hafta bir arkadaşımın bebişinin 1 yaş günü kutlaması olacak ve ben organize ediyorum.
Şeker hamurlu pastası kurabiyeleri ve muffin larını yapcam süslemeler vs...
Yani alışveriş hazırlık derken yoğun olcam o araya börek sığdırabilirmiyim bilmiyorum...
Büyük ihtimal ben yokum bu kategoride:nazar:

dadluCadu bekliyoruz senide canım :KK16:

egunale katılıyorum bir kesim sevinecek ama bende yokum:KK37::KK37:

X