- 18 Mayıs 2008
- 9.811
- 15.913
-
- Konu Sahibi AnkaEnerjisi
Soru sormadan önce zihin susturucu cümleyi söyleyebilirsiniz. Her konuda zihni susturmak için çok işe yarar.Ben sor bırak tekniğinizi yaptım. İnanır mısınız 3 gün içinde cevabını aldım. Aslında niye olmuyor diye sorarken olumsuz enerji mi çıkartıyorum diye endişelendim ama merakımdan yine de sordum. Cevap pat geldi. Şimdi ki sorum bu durumu nasıl düzeltebilirim mi olmalı?
15 Nisan’dan beri bekliyorduk bu gelişmeyi. Allah’ıma şükürler olsun.Anka inanamıyorum şok oldum. Dün niye sormuştum. Bugün de dediğiniz şekilde çözüm için sordum. Hala şoktayım böyle bir şey inanılmaz. Sorudan 2 saat sonra ciddi bir gelişme oldu. Sanırım işimiz olacak. Allah senden razı olsun. Tüm işlerin rast gitsin. Güzellikler seninle olsun.
Çok şükür15 Nisan’dan beri bekliyorduk bu gelişmeyi. Allah’ıma şükürler olsun.
Sevindim sizin adınıza15 Nisan’dan beri bekliyorduk bu gelişmeyi. Allah’ıma şükürler olsun.
Hep güzellikler olsun hayatınızda insallahBakın 14.32 de yapmışım. Saati fotoğraf üzerinde. 2 saat bile 1 saat sonra haberi gelmiş. Arama kaydına baktım 15.22
Sizin de inşallahHep güzellikler olsun hayatınızda insallah
Merhabalar paylaşımlarınıza bayıldım.SEÇİMLER YARATIR...
️İç sesimi dinlemeyi seçiyorum
️Şansı seçiyorum
️Kendimi geliştirmeyi seçiyorum
️Dengede kalmayı seçiyorum
️Sakinliği ve rahatlığı seçiyorum
️Verimli ve üretken olmayı seçiyorum
️Bedenime özen göstermeyi seçiyorum
️Formda ve zinde görünmeyi seçiyorum
️Güzel iletişim kurmayı seçiyorum
️Hedeflerimin gerçekleşmesini seçiyorum
️Konforlu bir hayatı seçiyorum
️Kendimle barışık olmayı seçiyorum
️İnsanlarla uyumlu ilişkiler kurmayı seçiyorum
️Sevgi ve huzur dolu ortamları seçiyorum
️Kolaylıkla para kazanmayı seçiyorum
️Enerji dolu ve hareketli olmayı seçiyorum
️Tüm hayatımın dengelenmesini seçiyorum
️Ailemle sağlıklı ve mutlu ılişkiler kurmayı seçiyorum
️Bedenimdeki tüm hücrelerin sağlıklı ve uyumla çalışmasını seçiyorum
️Huzurlu ve mutlu bir aile hayatı seçiyorum
️Dürüstlüğü seçiyorum
️Bereketli olmayı seçiyorum
️Sevmeyi ve sevilmeyi seçiyorum
️Anda kalmayı seçiyorum
️Barışı seçiyorum
️Saygıyı seçiyorum
️Hayattan keyif almayı seçiyorum
️Neşeyi seçiyorum
️Yakın ve sağlam dostluklar kurmayı seçiyorum
️Takdir edilmeyi seçiyorum
️Sağlıklı beslenmeyi seçiyorum
️Güvenilir ilişkileri seçiyorum
️Gülmeyi seçiyorum
️Berrak bir zihin seçiyorum
️Kendime inanmayı seçiyorum
️Potansiyelimi yüzde yüz kullanmayı seçiyorum
️Harekete geçmeyi seçiyorum
Teşekkür ederim çok naziksinizMerhabalar paylaşımlarınıza bayıldım.
Ama nerden ve nasıl başlamamız gerektiğini bilemiyorum. Bence sadece ben değil çoğu kişi öyle. Öneriniz ne olur?
Mesela ben bu aralar hayatttan zevk almıyorum hiç. Büyük ölçüde buna etken aşkı bulamamak. Her şey çok rutin geliyor. Neyi ne sıklıkla yapmamı önerirsiniz yardımcı olursanız çok duacınız olurum
Herhangi bir travmam yok bildiğim kadarıyla sadece bazen değersizlik hissine kapılıyorum. Yazdıklarım hakkında meditasyon ve olumlama önerirseniz çok sevinirimTeşekkür ederim çok naziksiniz
Öncelikle olmazsa olmazımız şudur. Her sabah ve akşam 10 kere içtenlikle bu cümleyi okumanız: “Hayatın tümü bana kolaylıkla, neşeyle ve ihtişamla gelir” Hatta bu cümleyi fazla vakit geçirdiğiniz yerlere de yazıp asın. Çünkü gözün sürekli gördüğünü, bilinçaltı hemen hayatına çeker.
Kişinin durumuna özel olumlama veya meditasyonlar tavsiye ediyorum. Mesela kimi para tercih ediyor, kimi aşk, kimi eski aşkını unutamıyor vs. Sizin mesela anne babanızla aranız nasıl? Unutamadığınız biri var mı? Herhangi bir travmanız var mı? Durumunuzu yazarsanız ona göre meditasyon ve olumlama tavsiye ederim. Ancak bazen kişilerde ciddi travmalar oluyor. Önce onun temizlenmesi lazım olumlamaların daha çok katkı olması için.
Bir de bilinçaltı kendisine ait olanı vermeyi pek sevmez, ancak tekrarlarla o şeyi kabul eder o yüzden verdiklerimi 21 gün net olarak yapmanız lazım. Samimi bir kalple yaptığınız her şey size dönüyor. Daha sonra bakıyorsunuz sistem kendi kendine çalışır hale geliyor. Tabi bu aşamaya gelmek için akışta olmamız, kendimizin sonsuz varlık olduğunu bilmemiz, her şeyin mümkün olduğunu bilmemiz ve başımıza gelen her şeyi alıp kabul etmemiz gibi bir çok aşamalardan geçmemiz lazım. Bu çok kolay. Sadece zamanla ve istekle her şeyi elde edebilecek aşamaya gelebilirsiniz. Bu tamamen sizin elinizde.
Buradan yazamayacağınız bir konu varsa mesaj atabilirsiniz.
Sevgiler
Tabisize özelden yazabilir miyim anka,benim isteğim sağlıkla ilgili bir durumda
Merhabalar bana meditasyon önerebilecek misiniz yazdığım durumlarla ilgili