PARA ENERJİSİNİ DÖNÜŞTÜRMEK
Soru sorarken sorunun enerjisini hissetmek, soruyla bağlantı kurmak önemli. Sorup bırakıyoruz, sonuç düşünmüyoruz, cevap vermiyoruz. Samimi bir kalple sorun bırakın. O gideceği yeri bilir. Sonuz olasılıklar evreninde yaşadığımızı unutmayalım
-Kolaylıkla para kazanmam için neler mümkün?
- Paranın şimdi benim için ortaya çıkması için limitsiz yollar nelerdir?
- Daha fazla para yaratacak hangi seçimleri yapabilirim?
- Para ile ilgili blokajlarımı kırmak için sonsuz olasılıklar nelerdir?
- Hayatımda daha fazla para yaratacak, hayatıma daha fazla katkı yapacak ve daha fazla para üretecek neye sahip olabilirim?
- İşimle ilgili yaratıcı olmam için neler mümkün?
- Bolluk ve bereket içinde olmam için neler gerekir?
- Yaşamımda farklı olasılıklara açılmam için ne gerekir?
- Bugün ve gelecekte bana para kazandıracak neyi olabilirim, yapabilirim, yaratabilirim ve üretebilirim?
- Bugün ve gelecekte mümkün olduğunu düşündüğümden daha fazla parayı yaratmak için neler gerekir?
- Bilmediğin başka hangi kaynaklarım var?
- Her gün bolluk ve bereketle yaşamak ne demek?
- Bolluk ne demek?
- Zenginlik ne demek?
- Parayı kolaylıkla ve keyifle kazanabilmek için ben ve bedenim hangi enerji alan, bilinç ve seçim olabilirim?
- Daha mucizevi neler mümkün?
- Bana çok fazla para ödeyecek olan neyi hayatıma ekleyebilirim?
- İşimi büyütmek için neler yapabilirim?
- Nakit akışını nasıl arttırırım? Hayatıma çok fazla nakit akışı girmesi için sonsuz olasılıklar nedir?
- İşimde başarılı olmak için kimlerden katkı alabilirim?
-Seçmeyi reddettiğim eğer seçiyor olsaydım bana daha çok kolaylık, daha çok olasılık, daha çok farkındalık yaratacak hangi seçimlerim var?
- Hayatımda farklı olasılıklara açılmam için neler gerekir?
- Yaşamın bana mucizelerle akması için neler mümkün? Bunun için ben ve bedenim hangi enerji, alan, seçim, bilinç ve seçim olabilirim?
- Eğlenceli, neşeli, ilham veren, destek olan insanlarla tanışmam için neler mümkün?
- Konuştuğum her söz, olduğum ve olmayı seçtiğim her duygu hali ne yaratıyor? Farkında olmam için neler mümkün?
- Hayatımın bolluk ve bereket içinde olması için sonsuz ve sınırsız olasılıklar neler?
- Bugün farklı bir şeylerin başlangıcı olsaydı bu ne olurdu?
- Bana en çok hangi seçimler hizmet eder?
- Hayatın tümünün bana kolaylık, neşe ve ihtişamla gelmesi için neler mümkün?
HAYATIN TÜMÜ BANA KOLAYLIKLA, NEŞEYLE VE İHTİŞAMLA GELİR. BEN BİR MUCİZEYİM..