Enerji Dönüştürme ve Olumlamalar

Akvaryum işine girmişti. Yurtdışından çok özel balıklar getirtti. Koca bir depo akvaryumlarla balıklarla doldu. Kıymetli balıkları hepsini bir akvaryuma koymuştu. Elektrikler gidip geldi. Bütün akvaryumlar çalışmış. O akvaryum çalışmamış çok tuhaf şekilde bir gecede 50 bin liralık zarar etti.

Bir internet sayfası açtı Google işin içine girdi. Yer tanıtımları yapan. Yığınla para verdi. O çöp oldu.

Başka bir iş kurdu ödeme yapılan yurtdışı üzerinden o site kapandı. Geliri neredeyse sıfıra düştü kapattı.

Çip köfte bayiliği açacaktı annesi çok hasta oldu. Tedavisi gideri derken o para bitti. Kadıncağız rahmetli oldu.

Adam neyi eline atsa kurutuyor. Yine büyük bir buhranın içindeyiz.

Sonunda onum bu negatifliği bana da yansıdı. Enerjim çok kötü. Sürekli halsiz yorgun hissediyorum. Bişeyler yapmak istiyorum yapamıyorum. Mesela YouTube da yemek kanalım var. Çok şükür iyi gidiyor ama benim kalkıp ona video çekmek içimden bile gelmiyor. Yapsam inanıyorum ben en azından çok iyi kazançlar elde edeceğim. Yok olmuyor tam bir miskin oldum. Üstelik sinirliyim. Ayrıca bir markete gidip geleyim o gün evde daha bişey yapamıyorum.

Ben aslında çok şükür şanslıyımdır. Küçükken talihsiz bir olay yaşadım. Kendimi derslere verdim. Memur oldum. Çünkü tek kurtuluşum buydu. Derken biriyle nişanlandım. Çocukken yaşadığım sağlık sorunu yüzünden beni çok aşağıladı. Ayrılık oldu. Tefriciye okudum bu kötü günlerde. 3. Gün eşimle tanıştım ve sonra evlendik. Herkes benim kör topak veya yaşlı biriyle ancak evlenebileceğimi sanırdı. Fakat ben çok şükür kimsenin bana yakıştıramadığı biriyle evlendim. Nasibim boldur askında. Kayınvalidem sen bize uğurlu geldin derdi hep. Benimle tanıştıktan 1 hafta sonra eşim çok iyi bir yerde işe başladı. Olmaz kazanılamaz denilen bir mirasları vardı. Onu kazandılar. Kayınvalidem tüm mirası oğluna verdi. Evler dükkanlar aldı eşim. Çok iyi şartlarımız oldu. Fakat eşim elini neye atsa sonuç hüsran oluyor. Çok paralar döküyor emek veriyor iş kuruyor ama yürümüyor. Üstelik bu bildiği işler. Dış etkenler yüzünden ters gidiyor. Ne var ne yok gitti. Arabamız var satılık. Bu hafta temizletti işin garibi 4 yıl önce yine bu hafta arabayı temizleyip satış İçin ilana koymuşuz. O zaman dükkanımız satılıktı son anda o satıldı arabayı kaldırdık ilandan. 4 seneden sonra ilk kez arabayı detaylı yıkattı yine aynı haftaya denk gelen bir zamanda ilana koydu. İşim tuhafı yine satış bekleyen bir evimiz var. Ev satılmayınca dükkan gibi arabaya yöneldik.
Eşinizin babasıyla arası nasıl?

Eşinizin babasıyla arası nasıl?
Eşim tek çocuk. Fakat babasıyla ilişkisi zamanında çok kötüymüş. Disiplinden ziyade kötü davranmış. Eşim ona çok kırgın. Hatta benim babam ona sarıldığında benim babam hiç böyle sarılmadı demişti bana. Son 6 yıldır görüşmüyorduk. Sadece bayramlarda telefon açardı istemeyerek. Annesi bizimle yaşıyordu. Vefat edince annemiz kayınpeder 80 yaşında onu aldık onunla çok yaşlandığı İçin ilgileniyoruz. Sağlığı gayet iyi ama. Bir tane kronik hastalığı ilacı yok. Çocukken eşimin gözü önünde bir yerden atlayarak intihara kalkışmış. Bizden biri balkona çıksa eşim hala çok tedirgin olur. Şu an baba bizle. Şöyle söyleyeyim baba olduğu İçin hatır olduğu İçin değil sadece Allah rızası İçin bizde. O kadar insanlar üzerinde kırgınlığı kızgınlığı var.

Eşim tek çocuk. Fakat babasıyla ilişkisi zamanında çok kötüymüş. Disiplinden ziyade kötü davranmış. Eşim ona çok kırgın. Hatta benim babam ona sarıldığında benim babam hiç böyle sarılmadı demişti bana. Son 6 yıldır görüşmüyorduk. Sadece bayramlarda telefon açardı istemeyerek. Annesi bizimle yaşıyordu. Vefat edince annemiz kayınpeder 80 yaşında onu aldık onunla çok yaşlandığı İçin ilgileniyoruz. Sağlığı gayet iyi ama. Bir tane kronik hastalığı ilacı yok. Çocukken eşimin gözü önünde bir yerden atlayarak intihara kalkışmış. Bizden biri balkona çıksa eşim hala çok tedirgin olur. Şu an baba bizle. Şöyle söyleyeyim baba olduğu İçin hatır olduğu İçin değil sadece Allah rızası İçin bizde. O kadar insanlar üzerinde kırgınlığı kızgınlığı var.
Bu tarz olayların altından hep baba çıkıyor çünkü baba bolluğu temsil eder. Aslında babaya öfke çalışması yapması lazım. Neuroformat biliyor musunuz Barış Muslu’nun? Biliyorsanız babaya öfke çalışılması lazım. Bir de video atayım bağ kesme. Eşiniz bunu her gece dinlesin. Bu sayfadaki olumlamalar da yapılırsa enerjisinde bariz değişim olur. Babaya öfke çalışmasını mutlaka yapmalı.

Bu tarz olayların altından hep baba çıkıyor çünkü baba bolluğu temsil eder. Aslında babaya öfke çalışması yapması lazım. Neuroformat biliyor musunuz Barış Muslu’nun? Biliyorsanız babaya öfke çalışılması lazım. Bir de video atayım bağ kesme. Eşiniz bunu her gece dinlesin. Bu sayfadaki olumlamalar da yapılırsa enerjisinde bariz değişim olur. Babaya öfke çalışmasını mutlaka yapmalı.
Çok teşekkür ederim. Babaya bunu asla kabul yaptıramayız keşke yapabilsek. Direkt baba üzerinden değil ama eşimin kendisinin uygulayabileceği yöntemler olursa daha uygun olur. Videonuzu bekliyorum 🙂

Bolluk ve Bereket İçin Olumlama Cümleleri

1. Zenginlik her gün etrafımı çevreliyor.

2. Hayatım her gün daha zengin ve daha bereketli oluyor

3. Para kolay ve zahmetsizce bana geliyor.

4. Zenginlik sürekli hayatıma akıyor.

5. Davranışlarım sürekli zenginlik, refah ve bolluk yaratıyor

6. Zenginlik ve bereket enerjisiyle uyum içindeyim.

7. Para için bir mıknatısım.

8. Refah ve bolluk bana çekiliyor.

9. Zenginlik hayatımın manası oluyor.

10. Hayatın bana sunduğu tüm servetlere açık ve alıcıyım.

11. Ben zenginim.

12. Her zaman fazla param var.

13. Bana parayı kendime çekiyorum.

14. Zengin biri olarak kendimi harika hissediyorum.

15. Zenginlik hayatıma ve hesaplarıma akıyor.

16. Bana sürekli artan miktarlarda büyük miktarlarda para geliyor.

17. Aldığım her şey için minnettarım.

18. Bugün servet, bereket ve refahı çekiyorum.

19. Cüzdanım ve banka bakiyem para ile doluyor.

20. Benim zenginliğim içimde parlıyor.

21. Finansal bolluk çığını yaratıyorum.

22. Ben refahlı ve zengin olmaktan alıkoyan her bloğu serbest bırakıyorum.

23. Zenginlik bana her yönden akıyor.

24. Maddi olarak bolluk ve para doğal olarak bana geliyor.

25. Her zaman finansal bolluğu yaşamaya izin veriyorum ve servetimi cömertçe paylaşıyorum.

26. Zenginlikler okyanustaki dalgalar gibi akıyor bana.

27. zenginlik ve bolluk düşüncelerini enerjime dahil ediyorum.

28. Hayatı kendi şartlarımla yaşayan zengin bir girişimciyim.

29. Zenginlik, bolluk ve refahı yayarım.

30. Zenginliğim, dünyaya daha fazla hizmet verdiğim için sonsuza dek artıyor.

Tüm *İLİŞKİLERİNİZ* için kullanabilirsiniz..

Bu ilişkinin ötesinde farklı olasılıkların nelerdir?

🌺 Bu ilişkinin ötesinde şimdi hangi farklı seçimlerim var?

🌲 Bu ilişkide takılı kaldım her yeri ve travma sonrası stres bozukluğunda takılı kaldığım her anla bağlantılı olan üçe katlama sıralama sistemlerini yıkıp yeniden oluşumunu tümüyle iptal ediyorum.

❤️ Bu duruma avantajıma nasıl çevirebilirim?

🌵 Hangi seçimleri yapıyorum ki ben aynı olayları yaşıyorum?

🌹 Bu ilişkinin ötesine nasıl geçebilirim?

🍁 Bu ilişklnin ötesinde neler mümkün?

💃 Burada görmeye gönüllü olmadığım ve benim için doğru olan nedir?

☘️ İkimizin arasındaki bu ilişki nedir?

🌿 Eğer hayatında kalmamı istiyorsan kalmamın fırsatını yarat, bana farkettir, bana bir işaret ver, gitmemi arzu ediyorsan benim için bu işi kolaylaştır.
🌻 Senin tarafından baksaydım ben ne görürdüm?

🥀 ilişkileri bloke etmenin değeri nedir?

❤️ Açığa çıkan her şeyi toplam kolaylıkla yıkıp yeniden oluşumunu iptal ediyorum.

Arınma

Şimdi ve burada; bütün planlarda, tüm zaman, mekan ve frekanslarda, tüm yaşamlarda, tüm nesillerimde bildiğim-bilmediğim tüm negatif kodların hizmet noktalarının iptal edilmesine niyet ediyorum.

Tüm zaman, mekan ve boyutlarda, geçmişimde ve geleceğimde bulunan negatif kodları, blokajları, düğümleri, çıkmazlarımı, tüm zaman, mekan ve boyutlardan bana aktarılan tüm ruh parçalarımı kabul ediyor ve bu vesile ile tüm bunlardan arınmaya niyet ediyorum.

630B88DE-2338-40EC-AB78-93DA18B15E03.jpeg

Frekansını Yükseltmek için

*Düşünceler* Tüm düşünce evrene bir frekans yayar ve bu frekans kaynağına doğru geri döner, o zaman eğer olumsuz düşünceleriniz varsa, cesaretsizlik, öfke, korku, hepsi size geri gelecek. İşte bu yüzden düşüncelerinizin kalitesine dikkat etmeniz ve daha olumlu düşünceler geliştirmeyi öğrenmeniz çok önemli.

*Çevre* Çevrenizdeki insanlar doğrudan titreşim frekansınızı etkiliyor. Etrafınızı neşeli, pozitif, kararlı insanlarla çevreliyorsanız siz de o titreşime girersiniz şimdi etrafınızı küfürlü ve karamsar insanlarla çevreliyorsanız dikkatli olun! Çünkü onlar frekansınızı düşürüyor olabilirler ve sonuç olarak çekim yasasını lehinize yürütmenizi engelliyor olabilirler.

- *Müzik* Müzik çok etkilidir. Eğer sadece ölüm, ihanet, üzüntü, terk edilme hakkında müzikler dinlerseniz tüm bunlar sizin titreşimlerinize engel olur. Dinlediğiniz müziğin sözlerine dikkat edin,titreşim frekansınızı düşürüyor olabilir. Ve unutmayın : Hayatınıza tam olarak titrediğiniz şeyi çekersiniz.

*Gördüğün şeyler* Talihsizlikleri, ölümleri, ihanetleri vs konu alan programları izlediğinizde Beyniniz bunu bir gerçeklik olarak kabul eder ve vücudunuza tüm kimyayı salgılar, titreşim frekansınız etkilenir. Sizi iyi yapan ve daha yüksek frekansta titreşim yapmanıza yardımcı olan şeyler görmelisiniz.

*Temizlik* İster evde ister işyerinde, zamanınızın çoğunu düzensiz ve kirli bir ortamda geçirirseniz bu aynı zamanda titreşim frekansınızı da etkileyecek. Çevrenizdekileri geliştirin, organize edin ve çevrenizi temizleyin. Evrene çok daha fazlasını almaya uygun olduğunuzu gösterin.

*Kelime*. Bir şeyler ve insanlar hakkında şikayet etmeye veya kötü konuşmaya alışkınsanız bu titreşim frekansınızı etkiler. Frekansınızı yüksek tutmak için şikayet etmeyin ve başkaları hakkında kötü konuşma alışkanlığını ortadan kaldırın. O zaman dramatik davranmaktan ve mağdur olmaktan kaçınacaksınız.

HUZURLU OLMAK

💖Kendimi seviyor ve onaylıyorum.

💖 Her şeyi olduğu gibi sevgiyle kabul ediyorum

💖 kendimi bağışlıyorum ve tüm sevgimle Özgür bırakıyorum

💖 kendimi koşulsuz sevgiye, yaşam sevincine ve hayatın getirdiklerine açıyorum

💖 hayata güveniyorum ve bağışıklık sistemim mükemmel çalışıyor

💖 tüm varoluşla kendimi bir hissediyorum

💖 Sevgi; kalbimi ,ruhumu ve bedenimi iyileştiriyor

💖 Ben sevgiyim

ben huzurum, Ben ışığım..

❤️💖💙 kendi hayrım ve kendi bütünlüğüm

icin;

Bugüne kadar beni üzen, beni kıran, tüm insanları affediyorum...

Kendimi seviyorum kendime olan tüm kızgınlıklarımı affediyorum .

Ben kalbimi Özgür bırakıyorum..

HUZURLU OLMAK

💖Kendimi seviyor ve onaylıyorum.

💖 Her şeyi olduğu gibi sevgiyle kabul ediyorum

💖 kendimi bağışlıyorum ve tüm sevgimle Özgür bırakıyorum

💖 kendimi koşulsuz sevgiye, yaşam sevincine ve hayatın getirdiklerine açıyorum

💖 hayata güveniyorum ve bağışıklık sistemim mükemmel çalışıyor

💖 tüm varoluşla kendimi bir hissediyorum

💖 Sevgi; kalbimi ,ruhumu ve bedenimi iyileştiriyor

💖 Ben sevgiyim

ben huzurum, Ben ışığım..

❤️💖💙 kendi hayrım ve kendi bütünlüğüm

icin;

Bugüne kadar beni üzen, beni kıran, tüm insanları affediyorum...

Kendimi seviyorum kendime olan tüm kızgınlıklarımı affediyorum .

Ben kalbimi Özgür bırakıyorum..
Bir türlü af edemediğim insanlar var af etmeyi deniyorum sanki yüreğime dikenli tel takılmış af etmeye çalıştıkça çekiliyor yırtıyor yüreğimi. Bunu nasil asacağım

Barış Muslu’nun şahane tekniği; (Güncel travmalar için. Geçmişte yaşananların çalışma yapılması gerekiyor. Bu teknik anda yaşanan travmalar için)

Travmalarınızı onları yaşarken beyninizden temizleyin. Her travma hasta etmez, ama bazılarının size “yol, su ve elektrik” olarak dönmemesi için onları bir şekilde bir an önce çözün!

Bunu doğal yolla yapabilirsiniz. Bastırmak yerine sorunun üzerine giderek, sürüncemede bırakmadan konuyu, daha sonra hiçbir korkuya yer vermeyecek şekilde çözebilirsiniz.

Kötü bir olay yaşadığın zaman kimseye farkettirmeden köprücük kemiğinin ve yapabiliyorsan başını üstüne bir kaç parmağını vurarak aşağıdakine benzer cümleler kullan.
“HER ŞEY ZATEN GÜZEL OLACAK. BEN VE SEVDİKLERİM TAMAMEN GÜVENDE. BEN BU YÜZDEN KALBİMDEKİ, KARNIMDAKİ, BOĞAZIMDAKİ BU SICAK SOĞUK DUYGULARI BİRER BİRER SERBEST BIRAKIYORUM. VE ŞU AN YAŞADIĞIM DURUMU KABUL EDİYORUM. BU DURUMA TAMAMEN TÜM KALBİMLE TESLİM OLUYORUM. ÇÜNKÜ BEN TÜM GEREKENLERİ ZATEN YAPTIM. YARADANA GÜVENİYORUM VE YAŞAYACAKLARIMA TAMAMEN TESLİM OLUYORUM.”

Ben sor bırak tekniğinizi yaptım. İnanır mısınız 3 gün içinde cevabını aldım. Aslında niye olmuyor diye sorarken olumsuz enerji mi çıkartıyorum diye endişelendim ama merakımdan yine de sordum. Cevap pat geldi. Şimdi ki sorum bu durumu nasıl düzeltebilirim mi olmalı?

X