- 18 Mayıs 2008
- 9.691
- 15.591
-
- Konu Sahibi AnkaEnerjisi
Gerçek benliğimize ulaşmak, hani şu his olur ya "ben buraya ait değilim, yapmak istediğim iş bu değil ama ne?" bu bilinmezlikleri çözecek çalışmalar, keşifler neler olabilir? Sürekli okuyorum ama bir yerde eksik birşey var çözemiyorum.
Beni böyle şeyler yoruyo yaEn az 21 gün boyunca, sabah ilk uyandığımızda veya gece uyumadan hemen önce yapılan olumlamalar daha etkilidir..
Bugün yepyeni sağlık ve neşe dolu bir hayata başlıyorum. Geçmişi kapatıyor ve hayat yolunda sevinçle ilerliyorum. Geleceğe güvenle bakıyor ve anı yaşıyorum.
Sağlığım günden güne daha iyiye gidiyor..
Tüm hücrelerim ve bedenim İlahi beyaz ışık altında şifalanıyor.
Kendimi Yaradan’ın şifa enerjisine enerjisine açıyorum.
Farkında olarak veya olmayarak sağlığım ile ilgili kendimde yarattığım tüm blokajları iptal ediyorum.
Atalarımdan gelen her türlü hastalık
kaydını bilinçle şimdi iptal ediyorum.
Şifalanması gereken tüm hücre, doku ve organlarım, şifalanmaya ve en sağlıklı haline gelmeye başlıyor.
Bedenimde sağlığa izin veriyorum.
Almam gereken tüm dersleri aldığımı kabul ediyorum.
Bedenim güçlü, enerjik ve sağlıklı..
Bedenimi seviyorum ve bana ilettiği mesajı algılıyorum.
Yaşamayı seviyorum ve hayata derinden bağlıyım, bunun sayesinde tüm sağlığı bedenime çekiyorum..
Sağlığıma kavuştuğum zaman hayatın bana göstereceği tüm mucizelere ve güzelliklere kendimi açıyorum.
Sağlığımın kıymetini biliyorum.
İlahi şifanın mucizesine inanıyorum ve tüm bedenimi ve ruhumu bu şifaya açıyorum..
Benim ve bütünün hayrına oldu.. Oldu.. Oldu…
Şükürler olsun..
Çok istiyorum bendeBariyerlerinizi indirin
Bariyerlerimi indirmek, kendimi hayatın akışına bırakabilmem için neler mümkün?Çok istiyorum bende
Bir kitap tavsiyeniz var mı?İnsanın davranış biçimi, onun kendine ait bir seçimidir...
Yani, bireyin yaşamında karşısına çıkan olay ve durumlara karşı geliştirdiği tepkiler, bir tercihtir. Çünkü bir olaya karşı geliştirilebilecek tepki çeşidi birden fazladır.
Birey, onlardan sadece birini seçer ve uygulamaya koyar.
Böylece birden fazla olasılık içinden tercih edilmiş olan o davranış, bir seçime dönüşür.
Bu da aslında onun yerine daha işlevsel bir başka davranışın seçilebileceği anlamını taşır...
Çok var. Liste yaparımBir kitap tavsiyeniz var mı?
Biraz daha detay yazsaydınız. Hangi alanda tıkanıklık var?Çok canım sıkkın. Bir kısır döngünün içindeyiz. Kendimi evimi iyileştirmek istiyorum. Enerjinin gücüne inanıyorum. Bizzat 2 olayda yaşadım. Fakat şimdi nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum
Ben aslında çok şükür şanslıyımdır. Küçükken talihsiz bir olay yaşadım. Kendimi derslere verdim. Memur oldum. Çünkü tek kurtuluşum buydu. Derken biriyle nişanlandım. Çocukken yaşadığım sağlık sorunu yüzünden beni çok aşağıladı. Ayrılık oldu. Tefriciye okudum bu kötü günlerde. 3. Gün eşimle tanıştım ve sonra evlendik. Herkes benim kör topak veya yaşlı biriyle ancak evlenebileceğimi sanırdı. Fakat ben çok şükür kimsenin bana yakıştıramadığı biriyle evlendim. Nasibim boldur askında. Kayınvalidem sen bize uğurlu geldin derdi hep. Benimle tanıştıktan 1 hafta sonra eşim çok iyi bir yerde işe başladı. Olmaz kazanılamaz denilen bir mirasları vardı. Onu kazandılar. Kayınvalidem tüm mirası oğluna verdi. Evler dükkanlar aldı eşim. Çok iyi şartlarımız oldu. Fakat eşim elini neye atsa sonuç hüsran oluyor. Çok paralar döküyor emek veriyor iş kuruyor ama yürümüyor. Üstelik bu bildiği işler. Dış etkenler yüzünden ters gidiyor. Ne var ne yok gitti. Arabamız var satılık. Bu hafta temizletti işin garibi 4 yıl önce yine bu hafta arabayı temizleyip satış İçin ilana koymuşuz. O zaman dükkanımız satılıktı son anda o satıldı arabayı kaldırdık ilandan. 4 seneden sonra ilk kez arabayı detaylı yıkattı yine aynı haftaya denk gelen bir zamanda ilana koydu. İşim tuhafı yine satış bekleyen bir evimiz var. Ev satılmayınca dükkan gibi arabaya yöneldik.Biraz daha detay yazsaydınız. Hangi alanda tıkanıklık var?