Enerji Dönüştürme ve Olumlamalar

Bunu da okuyun

Sorularımızla alanımızı açalım mı hep birlikte?

Bana ait olmayan neyi gercek yapıyorum? eğer yapmasaydım her şey nasıl değişirdi?

Bununla ilgili ne varsa yıkıp yaratımını tümüyle iptal ediyorum
Hayatıma kolaylıkla yepyeni kazanç kapıları açabilecek hangi bilinç enerji ve alan olabilirim ??

Hangi bilinç enerji ve alan olabilirimki kolaylaştırıcılar mıknatısı olabileyim ??
Bugünün bana hediyeleri nelerdir ?

Şimdiye dek almaya gönüllü olmadığım her şeyi yıkıp yaratımını tümüyle iptal ediyorum.

Bu gün ben kimim ?
Hangi muhteşem maceraları yaşamak için uyandım ??

Kendimin önünden çekilsem ve kendime izin versem hangi sihirli yaratımlar gerçekleşirdi?

Evren göster mucizeni......

Mucizeleri alıp kabul etmem için sonsuz olasılıklar nelerdir...?

Haydi evren Çalış çalış çalış...

Şahane bir meditasyonla karşılaştım. İçinde çakra dengeleme, atalar bağ kesme, aile ilişkileri şifalandırma ve şükür enerjisi var.
Hepsi bir arada olduğu için güçlü etkisi olan bir şifa meditasyonu. (21 gün)

SEÇİMLER YARATIR...

️İç sesimi dinlemeyi seçiyorum

️Şansı seçiyorum

️Kendimi geliştirmeyi seçiyorum

️Dengede kalmayı seçiyorum

️Sakinliği ve rahatlığı seçiyorum

️Verimli ve üretken olmayı seçiyorum

️Bedenime özen göstermeyi seçiyorum

️Formda ve zinde görünmeyi seçiyorum

️Güzel iletişim kurmayı seçiyorum

️Hedeflerimin gerçekleşmesini seçiyorum

️Konforlu bir hayatı seçiyorum

️Kendimle barışık olmayı seçiyorum

️İnsanlarla uyumlu ilişkiler kurmayı seçiyorum

️Sevgi ve huzur dolu ortamları seçiyorum

️Kolaylıkla para kazanmayı seçiyorum

️Enerji dolu ve hareketli olmayı seçiyorum

️Tüm hayatımın dengelenmesini seçiyorum

️Ailemle sağlıklı ve mutlu ılişkiler kurmayı seçiyorum

️Bedenimdeki tüm hücrelerin sağlıklı ve uyumla çalışmasını seçiyorum

️Huzurlu ve mutlu bir aile hayatı seçiyorum

️Dürüstlüğü seçiyorum

️Bereketli olmayı seçiyorum

️Sevmeyi ve sevilmeyi seçiyorum

️Anda kalmayı seçiyorum

️Barışı seçiyorum

️Saygıyı seçiyorum

️Hayattan keyif almayı seçiyorum

️Neşeyi seçiyorum

️Yakın ve sağlam dostluklar kurmayı seçiyorum

️Takdir edilmeyi seçiyorum

️Sağlıklı beslenmeyi seçiyorum

️Güvenilir ilişkileri seçiyorum

️Gülmeyi seçiyorum

️Berrak bir zihin seçiyorum

️Kendime inanmayı seçiyorum

️Potansiyelimi yüzde yüz kullanmayı seçiyorum

️Harekete geçmeyi seçiyorum

Beni böyle şeyler yoruyo ya

PARA BİLİNCİ İLE İLGİLİ ÇALIŞMA.

Hayatımın herhangi bir zamanında veya mekanda yapmış olduğum,kıtlık, fakirlik,
açlık, noksanlık, eksiklik, parasızlık, sevgisizlik ve yoksunluklar oluşturabilecek
tüm anlaşmalar, tüm sözleşmeler
ve yeminler bütün, zamanlarda, bütün boyutlarda ve bütün evrenlerde temizlenip arınıp, şifalanıp sıfır noktasına ulaşıncaya
kadar andan ana

ho'oponopono

Seni seviyorum

Senden Özür dilerim

Lütfen beni Affet

Teşekkür ederim

Bilerek ya da bilmeyerek daha çok bolluk bereket zenginlik refah aşk haz sevgi konfor lüks zevk neşe mutluluğu alıp kabul etmeyle ilgili kendime koyduğum tüm engelleri kaldırıyor bilincimde bilinçaltımda dna ve hücrelerimde alıp kabul etmeyle ilgili tüm kod kayıt anlaşma korku direnç yargı bakış açısı ve yeminleri şimdi şu anda sonsuz kez yıkıp yaratımını iptal ediyorum.🗝

Ben hayal edebileceğimden daha çok neşe mutluluk haz konfor lüks sağlık bolluk bereket ve huzura bedenimi ve ruhumu açıyor sevgiyle alıp kabul ediyorum 🗝
Daha fazla mutluluk neşe huzur sağlık para konfor lüks bolluk bereket aşk olabilmem için neler mümkün?

İnsanın davranış biçimi, onun kendine ait bir seçimidir...

Yani, bireyin yaşamında karşısına çıkan olay ve durumlara karşı geliştirdiği tepkiler, bir tercihtir. Çünkü bir olaya karşı geliştirilebilecek tepki çeşidi birden fazladır.

Birey, onlardan sadece birini seçer ve uygulamaya koyar.

Böylece birden fazla olasılık içinden tercih edilmiş olan o davranış, bir seçime dönüşür.
Bu da aslında onun yerine daha işlevsel bir başka davranışın seçilebileceği anlamını taşır...

Evrende her zaman sonsuz olasılıklar vardır...

Dileklerimizi doğru sorular ile Sonsuz kaynağa gönderiyoruz!

Ve olasılıkları harekete geçiriyoruz...
Sorular güçlendirir ve hayatımızda alan açar!

"Nasıl" dediğimiz anda, beyin ön lobunu aktive eder! Sorunlarımızı çözmek için çalışmaya başlar...

"Neden" diye sorular sormayın!

"Neden" dediğimizde beyin ön lobunu, yani problem çözme merkezini kapatır! "Neden" sorusu yargı enerjisi içerir...
Gerçekleşmesini istediğin şeylerle ilgili, evrene güçlü sorular sor ve bırak... Cevap arama... Cevap aradığında olasılıkları kısıtlamış olursun!..

Beklentiye girme! İlahi sisteme teslim ol... Evrende her sorunun cevabı vardır! Cevap sistemin işi!

DEĞİŞİM İÇİN GÜÇLÜ SORULAR
-Bugünün bana hediyeleri nelerdir
-Mucizelerin hayatıma gelmesi için neler mümkün
-Bana mutluluk getirecek bugün neyi seçebilirim
-Zenginliğin bana akması için, sonsuz olasılıklar nelerdir
-Bugün mutlu, keyifli, ve bol neşeli geçseydi nasıl olurdu
-Bugün ne yapsam, bana ve bütüne katkısı olur
-Daha mutlu, daha şanslı, daha neşeli nasıl olurum
-Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir gün olması için neler mümkün
-Bundan daha iyi nasıl olur
-Sırada hangi mucizeler var

Haydi evren sihirini, ihtişamını, Mucizelerini göster

Bir kitap tavsiyeniz var mı?

PARAYI HAYATIMA KABUL EDİYORUM OLUMLAMALARI

Paranın kötülük getirdiği düşüncesini iptal ediyorum.

Parayı seviyorum ve hayatıma kabul ediyorum.

Paralı insanların bencil ve çıkarcı olduğu düşüncesini iptal ediyorum.

Paralı insan olmayı kabul ediyorum. Zengin olmayı kabul ediyorum.

Para harcamanın şımarıklık ve bencillik olduğu düşüncesini iptal ediyorum.

Parayı doğru amaçlar için cömertçe harcamayı kabul ediyorum.

Pahalı eşyaların gereksiz ve israf olduğu düşüncesini iptal ediyorum.

Pahalı eşyalara ihtiyacım olunca alabilmeyi seçiyor ve kabul ediyorum.

Gün içinde enerji titreşiminizi hızla yükseltecek basit ama çok etkili bir çalışma
Elinizi kalbinizin üzerine koyun, kendi kendinize ve duyacağınız bir sesle söyleyin:

"Seni seviyorum.

Seni olduğun gibi kabul ediyorum.

Sen önemlisin ve değerlisin"
EVET EVET EVET

VE ÖYLEDE OLDU

ŞÜKÜRLER OLSUN

Negatif Enerji Bağ Kesme
Şimdi ve burada bulunduğum noktada ve anda Ben ………(isminiz)

Bugün ……….. tarihi itibariyle

kendimi, ruhumu ve benliğimi ilahi olana açıyorum. İlahi olanın beni baştan aşağı arındırmasına ve şifalandırılmasına izin veriyorum.
Üzerimdeki bütün tortulardan ve negatif enerji kalıplarından, üzerime yapışmış negatif enerji formlarından, enerji bedenlerime yapışmış olan bütün kanca ve çengellerden arındırmasına izin veriyorum. Enerji vampirlerinin bedenimde bıraktığı kancaları ve bağları kesip atıyorum.

Olumsuz yaratımların iptali

Ben …….(isminiz) Bu hayatımda kendimi hatırladığım en küçük yaşlardan itibaren bilerek veya bilmeyerek hayatımın herhangi bir anında ve alanında yaptığım bütün olumsuz konuşmaları ve yaratımları iptal ediyorum. Kendimi onlardan Özgür bırakıyorum. Bugün itibariyle ……. Tarihinde hür irademle vermiş olduğum bir karardır. Kayıtlara geçsin.

(Şifa oldu)

Biraz daha detay yazsaydınız. Hangi alanda tıkanıklık var?
Ben aslında çok şükür şanslıyımdır. Küçükken talihsiz bir olay yaşadım. Kendimi derslere verdim. Memur oldum. Çünkü tek kurtuluşum buydu. Derken biriyle nişanlandım. Çocukken yaşadığım sağlık sorunu yüzünden beni çok aşağıladı. Ayrılık oldu. Tefriciye okudum bu kötü günlerde. 3. Gün eşimle tanıştım ve sonra evlendik. Herkes benim kör topak veya yaşlı biriyle ancak evlenebileceğimi sanırdı. Fakat ben çok şükür kimsenin bana yakıştıramadığı biriyle evlendim. Nasibim boldur askında. Kayınvalidem sen bize uğurlu geldin derdi hep. Benimle tanıştıktan 1 hafta sonra eşim çok iyi bir yerde işe başladı. Olmaz kazanılamaz denilen bir mirasları vardı. Onu kazandılar. Kayınvalidem tüm mirası oğluna verdi. Evler dükkanlar aldı eşim. Çok iyi şartlarımız oldu. Fakat eşim elini neye atsa sonuç hüsran oluyor. Çok paralar döküyor emek veriyor iş kuruyor ama yürümüyor. Üstelik bu bildiği işler. Dış etkenler yüzünden ters gidiyor. Ne var ne yok gitti. Arabamız var satılık. Bu hafta temizletti işin garibi 4 yıl önce yine bu hafta arabayı temizleyip satış İçin ilana koymuşuz. O zaman dükkanımız satılıktı son anda o satıldı arabayı kaldırdık ilandan. 4 seneden sonra ilk kez arabayı detaylı yıkattı yine aynı haftaya denk gelen bir zamanda ilana koydu. İşim tuhafı yine satış bekleyen bir evimiz var. Ev satılmayınca dükkan gibi arabaya yöneldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…