- 5 Eylül 2022
- 42
- 81
- 43
-
- Konu Sahibi AnkaEnerjisi
Eşinizin babasıyla arası nasıl?Ben aslında çok şükür şanslıyımdır. Küçükken talihsiz bir olay yaşadım. Kendimi derslere verdim. Memur oldum. Çünkü tek kurtuluşum buydu. Derken biriyle nişanlandım. Çocukken yaşadığım sağlık sorunu yüzünden beni çok aşağıladı. Ayrılık oldu. Tefriciye okudum bu kötü günlerde. 3. Gün eşimle tanıştım ve sonra evlendik. Herkes benim kör topak veya yaşlı biriyle ancak evlenebileceğimi sanırdı. Fakat ben çok şükür kimsenin bana yakıştıramadığı biriyle evlendim. Nasibim boldur askında. Kayınvalidem sen bize uğurlu geldin derdi hep. Benimle tanıştıktan 1 hafta sonra eşim çok iyi bir yerde işe başladı. Olmaz kazanılamaz denilen bir mirasları vardı. Onu kazandılar. Kayınvalidem tüm mirası oğluna verdi. Evler dükkanlar aldı eşim. Çok iyi şartlarımız oldu. Fakat eşim elini neye atsa sonuç hüsran oluyor. Çok paralar döküyor emek veriyor iş kuruyor ama yürümüyor. Üstelik bu bildiği işler. Dış etkenler yüzünden ters gidiyor. Ne var ne yok gitti. Arabamız var satılık. Bu hafta temizletti işin garibi 4 yıl önce yine bu hafta arabayı temizleyip satış İçin ilana koymuşuz. O zaman dükkanımız satılıktı son anda o satıldı arabayı kaldırdık ilandan. 4 seneden sonra ilk kez arabayı detaylı yıkattı yine aynı haftaya denk gelen bir zamanda ilana koydu. İşim tuhafı yine satış bekleyen bir evimiz var. Ev satılmayınca dükkan gibi arabaya yöneldik.
Eşim tek çocuk. Fakat babasıyla ilişkisi zamanında çok kötüymüş. Disiplinden ziyade kötü davranmış. Eşim ona çok kırgın. Hatta benim babam ona sarıldığında benim babam hiç böyle sarılmadı demişti bana. Son 6 yıldır görüşmüyorduk. Sadece bayramlarda telefon açardı istemeyerek. Annesi bizimle yaşıyordu. Vefat edince annemiz kayınpeder 80 yaşında onu aldık onunla çok yaşlandığı İçin ilgileniyoruz. Sağlığı gayet iyi ama. Bir tane kronik hastalığı ilacı yok. Çocukken eşimin gözü önünde bir yerden atlayarak intihara kalkışmış. Bizden biri balkona çıksa eşim hala çok tedirgin olur. Şu an baba bizle. Şöyle söyleyeyim baba olduğu İçin hatır olduğu İçin değil sadece Allah rızası İçin bizde. O kadar insanlar üzerinde kırgınlığı kızgınlığı var.Eşinizin babasıyla arası nasıl?
Bu tarz olayların altından hep baba çıkıyor çünkü baba bolluğu temsil eder. Aslında babaya öfke çalışması yapması lazım. Neuroformat biliyor musunuz Barış Muslu’nun? Biliyorsanız babaya öfke çalışılması lazım. Bir de video atayım bağ kesme. Eşiniz bunu her gece dinlesin. Bu sayfadaki olumlamalar da yapılırsa enerjisinde bariz değişim olur. Babaya öfke çalışmasını mutlaka yapmalı.Eşim tek çocuk. Fakat babasıyla ilişkisi zamanında çok kötüymüş. Disiplinden ziyade kötü davranmış. Eşim ona çok kırgın. Hatta benim babam ona sarıldığında benim babam hiç böyle sarılmadı demişti bana. Son 6 yıldır görüşmüyorduk. Sadece bayramlarda telefon açardı istemeyerek. Annesi bizimle yaşıyordu. Vefat edince annemiz kayınpeder 80 yaşında onu aldık onunla çok yaşlandığı İçin ilgileniyoruz. Sağlığı gayet iyi ama. Bir tane kronik hastalığı ilacı yok. Çocukken eşimin gözü önünde bir yerden atlayarak intihara kalkışmış. Bizden biri balkona çıksa eşim hala çok tedirgin olur. Şu an baba bizle. Şöyle söyleyeyim baba olduğu İçin hatır olduğu İçin değil sadece Allah rızası İçin bizde. O kadar insanlar üzerinde kırgınlığı kızgınlığı var.
Çok teşekkür ederim. Babaya bunu asla kabul yaptıramayız keşke yapabilsek. Direkt baba üzerinden değil ama eşimin kendisinin uygulayabileceği yöntemler olursa daha uygun olur. Videonuzu bekliyorumBu tarz olayların altından hep baba çıkıyor çünkü baba bolluğu temsil eder. Aslında babaya öfke çalışması yapması lazım. Neuroformat biliyor musunuz Barış Muslu’nun? Biliyorsanız babaya öfke çalışılması lazım. Bir de video atayım bağ kesme. Eşiniz bunu her gece dinlesin. Bu sayfadaki olumlamalar da yapılırsa enerjisinde bariz değişim olur. Babaya öfke çalışmasını mutlaka yapmalı.
Zaten eşiniz baba öfkesine çalışma yapacak.Çok teşekkür ederim. Babaya bunu asla kabul yaptıramayız keşke yapabilsek. Direkt baba üzerinden değil ama eşimin kendisinin uygulayabileceği yöntemler olursa daha uygun olur. Videonuzu bekliyorum
Aaa ben tamamen yanlış anladım. Kayınpederim bu çalışmayı yapacak zannettim. Peki öneriniz nedir? 2 çocuğum var onlar İçin hayatımızı düzeltmek istiyorum.Zaten eşiniz baba öfkesine çalışma yapacak.
Anka aslında bazı özel buraya yaramayacağım şeyler var. Özelden yazsam uygun olur mu?Zaten eşiniz baba öfkesine çalışma yapacak.
Tabi yazabilirsinizAnka aslında bazı özel buraya yaramayacağım şeyler var. Özelden yazsam uygun olur mu?
Bir türlü af edemediğim insanlar var af etmeyi deniyorum sanki yüreğime dikenli tel takılmış af etmeye çalıştıkça çekiliyor yırtıyor yüreğimi. Bunu nasil asacağımHUZURLU OLMAK
Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Her şeyi olduğu gibi sevgiyle kabul ediyorum
kendimi bağışlıyorum ve tüm sevgimle Özgür bırakıyorum
kendimi koşulsuz sevgiye, yaşam sevincine ve hayatın getirdiklerine açıyorum
hayata güveniyorum ve bağışıklık sistemim mükemmel çalışıyor
tüm varoluşla kendimi bir hissediyorum
Sevgi; kalbimi ,ruhumu ve bedenimi iyileştiriyor
Ben sevgiyim
ben huzurum, Ben ışığım..
kendi hayrım ve kendi bütünlüğüm
icin;
Bugüne kadar beni üzen, beni kıran, tüm insanları affediyorum...
Kendimi seviyorum kendime olan tüm kızgınlıklarımı affediyorum .
Ben kalbimi Özgür bırakıyorum..