AŞK
“Evren, enerjisi enerjisine denk olanları” buluşturmayı sever… Eğer yaydığınız enerji “gerçek aşkı çağırmak” ise, bu frekans size muhteşem bir yansıma olarak geri dönecektir.
Sadece buna inanmanız ve sizinle aynı zamanda “gerçek aşk” diyebilen bir kişi olduğuna güvenmeniz yeterlidir. Yaydığınız enerji “sevilmiyorum” ise bunu size yansıtacak olan tezahürler ya da geç size bunu gösterecektir, “sevmeyi bilmeyen” diğer bir frekans ile karşılaşacaksınızdır…
Öncelikle bu günden itibaren hayatınızda aşk ile ilişkili kurduğunuz her cümleye, aşk üzerine yaydığınız tüm enerjiye ve dünyaya aşk ile ilgili yansıttığınız size çok daha yakından bir bakın;
“Yalnızım.”
“Hayatımda kimse yok.”
“İstediğim gibi biri hayatıma girmiyor.”
“Aşık olmak istiyorum.”
Diyenlerdensen tam da şu an olman gereken yerdesin.
Sıklıkla bu cümleleri ya da benzerlerini tekrarlıyorsanız bilinçaltınıza verdiğiniz direktif de tam olarak budur. Yani siz “Yalnızım.” dediğinizde bilinçaltınız doğası gereği sizi onaylamak durumunda olduğu için bu cümlenize yanıt olarak “Evet haklısın, yalnızsın” der ve daha fazla yalnızlık istediğinizi zanneder. Dolayısıyla siz her şikayet ettiğinizde bilinçaltınıza yalnız olma komutu verirsiniz, o halde çözüm basit, ne yapıyoruz? Bundan böyle onun bizi onaylayacağını bildiğimiz için olumsuz cümlelerimizi pozitif cümlelerle değiştiriyoruz.
“TAM DA HAYALLERİMİN ÖTESİNDE BİR AŞK İÇİN HAYATIMDA ALAN AÇIYORUM.”
Evren sınırsız hazinelerin ve sevginin kaynağıdır, ben de bu zenginlik ve sevgiden dilediğim kadarını almaya layığım ve hak ediyorum.
Her yeni günde attığım her adım, söylediğim her kelime, aldığım her nefes içimdeki ve hayatımdaki aşk enerjisi kendiliğinden ve kolaylıkla çoğalıyor.
Gerçek aşk aldığım her nefeste hızla ve sevgiyle bana doğru geliyor, geldiğinde onu fark ediyor, tanıyor ve kalbime, yaşamıma aşkla buyur ediyorum.
Sevgimi kolayca ifade edebiliyorum ve aynı şekilde de karşılık görüyorum. Sevdikçe seviliyor, sevildikçe seviyorum.
Aşk bana kolayca geliyor.. ben aşka kolayca çekiliyorum..
Sevmeye ve sevilmeye hazırım. Tam hayal ettiğim gibi bir erkeğe / kadına kavuşmamın mutluluğunu yaşıyorum.
Ben bu sevgiye layığım, hak ediyorum, ben sevmeye ve sevilmeye layığım..
Aşkı, neşeyi ve özgürlüğü seçiyorum. Kalbimin kapılarını sevgi ile ardına kadar açıyorum ve harikulade bir sevgilinin yaşamıma girmesine izin veriyorum..
Olduğum her yerde adeta bir mıknatıs gibi sevgiyi çekiyorum. Etrafım bana beğeni dolu gözlerle bakıyor. Ben aşk mıknatısıyım, ben sonsuz sevgi kaynağıyım. Ben sevgiyim..
Hayatımı şu andan itibaren sevgi ve güzellik enerjisi ile dolduruyorum. Kendimi sevmeye, başkalarını sevmeye ve evreni sevmeye karar veriyorum. Evrenden bana gelen sevgi enerjisini mutlulukla kabul ediyorum ve sevgi içinde bir hayat sürmeye niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum ve şükrediyorum.