- 18 Mayıs 2008
- 9.801
- 15.901
-
- Konu Sahibi AnkaEnerjisi
Tabi ki olur ben duruma göre ikisini de kullanıyorum. Tesirli sözler bunlarSeçiyorum demek yerine sahibim diye yazsak da olur mu? Olmuş gibi
Para ile ilgili çok var da, aşk ağırlıklı mesajlar geldiği için parayı fazla paylaşmadım. PaylaşıcamKesinlikle para ile calismalarinizi bekliyorum sizi takibe alıyorum
Vallaha ask kadar parada önemliPara ile ilgili çok var da, aşk ağırlıklı mesajlar geldiği için parayı fazla paylaşmadım. Paylaşıcam
Bayılıyorum sizeBolluğu arttırmak için bir olumlama ; bilinçaltınızla konuşun
Sevgili bilinçaltım;
Seni yaşamıma bolluğu, bereketi ve parayı çekmen için programlıyorum. Şüphesiz ki sen bunun için gereken sınırsız güce sahipsin . Para enerjisini yaşamıma kolaylıkla ve çabasızca çekiyorum . Yaşamımda her şey bana ve herkese yetecek kadar bol ve bereketli. Ve öyle de oldu
Çok teşekkür ederimBayılıyorum sizebunu demeye geldim siz yazdıkça kalbim kuş gibi çırpınıyor çok tuhaf
Özelden yazsam olabilir mi ?Çok teşekkür ederimtıkandığınız bir konu varsa yardımcı olmaya çalışırım
Tabi kiÖzelden yazsam olabilir mi ?
SevgiliHayatınızı Değiştirmek için Günlük 4 Pratik Çalışma;
1. Her güne “Evren bugün bana çok güzel bir şey göster.” Ve “Bugünün bana hediyeleri neler?” diyerek başlayın.
2. Her ne zaman iyi veya kötü bir şey olursa
“Bundan daha iyi nasıl olur?” diye sorun. Hayatınızın gidişatını daha harikaya doğru değiştireceksiniz.
3. Ya yargıya ya da mutluluğa sahip olabileceğinizi fark edin. Eğer yargılarımızı durdurabilirsek, tamamıyla farklı bir dünyaya sahip olabiliriz.
4. 3 gün boyunca sahip olduğunuz her düşünce, his ve duyguda “Bu kime ait?” diye sorun. Yürüyen ve konuşan bir meditasyon haline geleceksiniz. Kafanızdaki düşünceler, hisler ve duyguların %98’i sizin bile değildir.Bunu bilmenize ve dünyanızda daha fazla alan yaratmanıza izin verir.
Bundan daha iyi nasıl olur?
Başka neler mümkün?
Nasıl bu kadar şanslı oldum ?
Hayatın tümü bana neşe kolaylık ve ihtişamla gelir.
SevgiliAnkaEnerjisi yıllardır bu konularda sürekli okuyan biri olarak paylaşımlarıni severek okuyorum ve ekran görüntüsu alıyorum. Cok teşekkürler yeteneğimizi keşfetmek konusunda yapabilecegin paylaşımlar varsa çok memnun olurum
Çok teşekkür ederim. Gerçek benliğinize ulaşmak mı yoksa spiritüel konulardaki yeteneğinizi keşfetmekle mi ilgili?SevgiliAnkaEnerjisi yıllardır bu konularda sürekli okuyan biri olarak paylaşımlarıni severek okuyorum ve ekran görüntüsu alıyorum. Cok teşekkürler yeteneğimizi keşfetmek konusunda yapabilecegin paylaşımlar varsa çok memnun olurum
Gerçek benliğimize ulaşmak, hani şu his olur ya "ben buraya ait değilim, yapmak istediğim iş bu değil ama ne?" bu bilinmezlikleri çözecek çalışmalar, keşifler neler olabilir? Sürekli okuyorum ama bir yerde eksik birşey var çözemiyorum.Çok teşekkür ederim. Gerçek benliğinize ulaşmak mı yoksa spiritüel konulardaki yeteneğinizi keşfetmekle mi ilgili?
Biraz derin bir konu. Geniş zamanda bilgi vermeye çalışıcam. Siz de bu arada şu meditasyonu yapınızGerçek benliğimize ulaşmak, hani şu his olur ya "ben buraya ait değilim, yapmak istediğim iş bu değil ama ne?" bu bilinmezlikleri çözecek çalışmalar, keşifler neler olabilir? Sürekli okuyorum ama bir yerde eksik birşey var çözemiyorum.
Teşekkürler ilginiz icinBiraz derin bir konu. Geniş zamanda bilgi vermeye çalışıcam. Siz de bu arada şu meditasyonu yapınız