Enerji akışı

Yoo yükselmiyorum, ufak bir uyarıydı sadece. Bir çok insanın inandığı şeyler de bana komik geliyor ama gidip dualarımız sizinle topiğine salça olmuyorum mesela. İlla dalga geçecem diyorsan buyur geç, ama senin inandıklarınla dalga geçilirse günün birinde ağlamak yok

Bu kadar insanin inandığı ortamda boyle konusmaniz rahatsiz edici oluyor olabilir mi?

Aslında dualarımız sizinle topigine aylarrr aylar önce bakmisimdir . Evet duaya inanıyorum ateist bir arkadaşım komik geliyor deyince hiç ağlamıyorum niye ağlayayım Ayrıca bu bir inanç sistemi olmadığına göre kimseye bir saygisizlik da yapmıyorum bu kadar kişi yazı yazmış siz niye bana takildiniz ki? Sizde düşüncelerinizi yazın canınız sıkıldı herhalde

Sesli kitaplar da işe yarıyor evet.

Yok ilk başta olmuyordu, uyuyakaldığım bile oldu. Sonra sonra oturuyor, bir yolunu buluyorsun. Şöyle yap böyle yap demekle olacak bişey değil. Kendi buluyor bence insan o noktayı.

Uyurken genelde hayal ederek susturuyorum ben zihnimi. Özellikle gelecek hayalleri, olmasını istediğim şeyleri sanki o an yaşıyormuş gibi hayal ediyorum. Hem uykuya dalmamı kolaylaştırıyor (zihni hızlı çalışan insanlarda uyku da sorundur) hem de enerjiyi oraya odaklamış, imgelemiş oluyorum.

Bu kadar insanin inandığı ortamda boyle konusmaniz rahatsiz edici oluyor olabilir mi?
Yukarda bir sürü kişi böyle konuşmuş sadece bir üye lincliyor diye linclemeyi gelmiş olabilir misiniz ? Fikrimi sormamıs mi fikrimi yazıyorum doğru buluyor musun demiş bulmuyorum sebebi de bu demişim bir kişi birini alıp linclemeye çalışınca peşinden çocuk gibi niye takiliyorsunuz? Iyi forumlar alintilamayin

İstediğim gibi alıntılarım. Hiiiç öyle biri değilimdir. Sizden önce bir başka üyeye de ayni şeyi yazdım.
Konuyu sabote etmeye mi geldiniz?
Kişi kendinden bilirmiş işi demek ki.

Bu kafayla enerji mühendisi olmanız büyük başarı valla tebrik ediyorum

bunu deneyeceğim. zamanla oturabilen bişeyse denemeye değer. en başından düşünüyorum artık her konuda, acaba zaman ayırmaya, uğraşmaya değer mi diye
bebekliğimden beri uyku sorunum var. uykum aşırı hafif. akıllı saatle ölçüm yapıyorum, 6 saat uyuyorsam 1 saat falan derin uyku, gerisi hafif uyku. çıt sesine uyanırım. o meditasyon işlerini benim kardeşim çok yapar. ciddi ciddi imgeleme, meditasyon falan yapıyor. faydasını görüyorum diyor o da.

Ben de inanırım bu enerji işine.. Hatta bu yüzden pozitif ve olumlu düşünmek yüksek ihtimalle yine pozitifi çekiyor.. Nasıl düşünur ne şekil de enerji verirsen o şekilde geri dönüyor.. Ben buna çok inanırım.. Bana eşim de söyler sakın olumsuz konuşma ağızdan çıkan önemlidir diye.. Bir keresinde birileri yazmıştı Instagram dan aklınıza gelse bile sözcüklere dökmeyin diye yazı bile olsa.. Benim de bu konuda kesinlikle bir çok kez tecrübem oldu..

Diğer hikayeyi de merak ettim

Bende beni arayacak yada msj atacak kişiyi önceden hissediyorum mesela hissettigim aklıma gelen kisi gun içinde yada ertesi gün falan ya bana msj atiyo yada arıyor buda sayılır mı. Aslında şöyle oluyo genelde ya x'e msj atayım yada arayayım diyorum kendi kendime sonra bazı meşguliyetlerim çıkıyor unutuyorum ama bı bakıyorum ki o kişi bana dönüş yapıyor aynı gün içinde veya ertesi günü öyle yani

Boşver...

Sende başka hikaye var mı?
Düşünüyorum düşünüyorum aklima gelmiyor. Geçmiş zamanda olduysa hatirlamiyorum. Yakin zamandakileri spritualizme duyduğum ilgiyle paralel gerçekleştiği için hatirliyorum.

Birkaç şey daha var ama korkunçlu konuya girer diye yazamiyorum. Aslinda korkunç bir sey degil ama yasak iste.

Hah ben de öyle işte. Kulaklıkla uyuyorum artık her sese dikilmeyeyim diye. Ona rağmen yarım yamalak. Gece geç yatar sabahın köründe de hortlarım.

Bence işe yarıyor. Hayatımda elde ettiğim hemen hemen her şey hayalini kurduğum şeylerdi. Hayal kurup bırakmıyorum tabi ki, çabalamam gereken bişeyse çabalıyorum.

Birkaç yorumdur seninle olumlu enerjiyle yorumlaşıyoruz diye sana karşı olumlu hissetmeye başladım desem diger hikayeyi anlatmistim. Konuya yazdigim mesajlara bakarak bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…