- 11 Aralık 2018
- 39.831
- 246.926
Yoo yükselmiyorum, ufak bir uyarıydı sadece. Bir çok insanın inandığı şeyler de bana komik geliyor ama gidip dualarımız sizinle topiğine salça olmuyorum mesela. İlla dalga geçecem diyorsan buyur geç, ama senin inandıklarınla dalga geçilirse günün birinde ağlamak yokSizin inandığımız şey bana komik gelebilir neden rahatsızlık duydunuz ? Olumlama ,meditasyon,metafizik bunlara inanmıyorum soru da buydu doğru mu diye sormuş bence değil . Saçma buluyorum insanlar keyifle sohbetlerine devam etsin siz niye yükseliyorsunuz ?
Bu kadar insanin inandığı ortamda boyle konusmaniz rahatsiz edici oluyor olabilir mi?Sizin inandığımız şey bana komik gelebilir neden rahatsızlık duydunuz ? Olumlama ,meditasyon,metafizik bunlara inanmıyorum soru da buydu doğru mu diye sormuş bence değil . Saçma buluyorum insanlar keyifle sohbetlerine devam etsin siz niye yükseliyorsunuz ?
Aslında dualarımız sizinle topigine aylarrr aylar önce bakmisimdir . Evet duaya inanıyorum ateist bir arkadaşım komik geliyor deyince hiç ağlamıyorum niye ağlayayımYoo yükselmiyorum, ufak bir uyarıydı sadece. Bir çok insanın inandığı şeyler de bana komik geliyor ama gidip dualarımız sizinle topiğine salça olmuyorum mesela. İlla dalga geçecem diyorsan buyur geç, ama senin inandıklarınla dalga geçilirse günün birinde ağlamak yok
Sesli kitaplar da işe yarıyor evet.ben çok denedim asla olmuyor. puzzle çok iyi geliyor dediler, yapamadım sıkıldım bıraktım. puzzle yaparken podcast dinledim işe yaramadı. dizi izle kafan boşalır dediler, ikinci bölümü kesinlikle seyredemiyorum ondan da sıkılıyorum. bi dediğim gibi gerçekten kitap okurken hem okuyup hem de gözümde canlandırma yaptım mı biraz işe yarıyor. çalışırken de rapor gibi zor bişeyle uğraşıyorsam o zaman sahiden ona odaklanıp diğer şeyleri boşverebiliyorum. ama yine de tek bişeyle uğraşıyorsam sanki bi elim boşta kalır gibi hissediyorum. şeye başladım son dönemde, çalışırken falan (müzik işe yaramıyor) storytel'den sesli kitap dinliyorum, güzel oluyor.
meditasyona ilk başladığında zihni kolay boşaltabiliyor muydun yoksa zamanla mı oturdu?
ben bi ara artık bari gece uyurken düşünmeyeyim de uykuya dalmam kolaylaşsın diye video falan açıyordum ama ilgimi çeken bir konuda, psikoloji vs.
Müge Anlı da Brad Pitt için deniyor zannımcane faydalar var mesela.brad pitt ceycey de ceycey diye peşime düşer mi bu yöntemlerle
Yukarda bir sürü kişi böyle konuşmuş sadece bir üye lincliyor diye linclemeyi gelmiş olabilir misiniz ? Fikrimi sormamıs mi fikrimi yazıyorum doğru buluyor musun demiş bulmuyorum sebebi de bu demişim bir kişi birini alıp linclemeye çalışınca peşinden çocuk gibi niye takiliyorsunuz? Iyi forumlar alintilamayinBu kadar insanin inandığı ortamda boyle konusmaniz rahatsiz edici oluyor olabilir mi?
kapışırız kendisiyleMüge Anlı da Brad Pitt için deniyor zannımca
İstediğim gibi alıntılarım. Hiiiç öyle biri değilimdir. Sizden önce bir başka üyeye de ayni şeyi yazdım.Yukarda bir sürü kişi böyle konuşmuş sadece bir üye lincliyor diye linclemeyi gelmiş olabilir misiniz ? Fikrimi sormamıs mi fikrimi yazıyorum doğru buluyor musun demiş bulmuyorum sebebi de bu demişim bir kişi birini alıp linclemeye çalışınca peşinden çocuk gibi niye takiliyorsunuz? Iyi forumlar alintilamayin
Kişi kendinden bilirmiş işi demek ki.Konuyu sabote etmeye mi geldiniz?
Brad bunu beğendi.kapışırız kendisiyle
Harikaİstediğim gibi alıntılarım. Hiiiç öyle biri değilimdir. Sizden önce bir başka üyeye de ayni şeyi yazdım.
Kişi kendinden bilirmiş işi demek ki.
Bu kafayla enerji mühendisi olmanız büyük başarı valla tebrik ediyorumEheheh uzmanlık alanım enerji üzerine hiç o şeylere inanmam yani tabi ki beyin dalgası denilen birşey vardir ama yok ölmüş dedemi hissettim yok adamın zihnini kontrol ettim diye abartilari şarlatanlik olarak görüyorum. Yani kaç yıllık enerji mühendisiyim kimse bize böyle şeyler ogretmedi yok yani arkadaslar böyle şeyler
Asıl çocuk gibi olanın kim olduğu ayan beyan ortada. Resmen mahvettiniz konuyu.Harika
Evet diplomayı beles dağıtıyorlardi kapiverdimBu kafayla enerji mühendisi olmanız büyük başarı valla tebrik ediyorum
bunu deneyeceğim. zamanla oturabilen bişeyse denemeye değer. en başından düşünüyorum artık her konuda, acaba zaman ayırmaya, uğraşmaya değer mi diyeSesli kitaplar da işe yarıyor evet.
Yok ilk başta olmuyordu, uyuyakaldığım bile oldu. Sonra sonra oturuyor, bir yolunu buluyorsun. Şöyle yap böyle yap demekle olacak bişey değil. Kendi buluyor bence insan o noktayı.
Uyurken genelde hayal ederek susturuyorum ben zihnimi. Özellikle gelecek hayalleri, olmasını istediğim şeyleri sanki o an yaşıyormuş gibi hayal ediyorum. Hem uykuya dalmamı kolaylaştırıyor (zihni hızlı çalışan insanlarda uyku da sorundur) hem de enerjiyi oraya odaklamış, imgelemiş oluyorum.
Boşver...Asıl çocuk gibi olanın kim olduğu ayan beyan ortada. Resmen mahvettiniz konuyu.
Ben de inanırım bu enerji işine.. Hatta bu yüzden pozitif ve olumlu düşünmek yüksek ihtimalle yine pozitifi çekiyor.. Nasıl düşünur ne şekil de enerji verirsen o şekilde geri dönüyor.. Ben buna çok inanırım.. Bana eşim de söyler sakın olumsuz konuşma ağızdan çıkan önemlidir diye.. Bir keresinde birileri yazmıştı Instagram dan aklınıza gelse bile sözcüklere dökmeyin diye yazı bile olsa.. Benim de bu konuda kesinlikle bir çok kez tecrübem oldu..Özel günlerde yaptığım ritüellerle elde ettiğim şeyler oldu ama belki de şans eseri olmuştur.
Aklından çıkmayan kişinin seni düşündüğü konusuna katılıyorum. Benim surekli deneyimledigim bir şey.
Bir de bunlara inanip ilgi duydukça hislerin gelişiyor.
Burada basima gelen bir seyi anlatmak istiyorum.
Yillar once ikinci el uygulamasindan bir gece elbisesi begenmistim. Saticiyla konuşmuştuk, ama almamıştım. O öylece kaldı.
Sonra burada bir arkadasim oldu. Günler aylar konustuk dertleştik.
Bir gün giyimden kuşamdan konuşurken ona dedim ki, yillar önce ikinci el uygulamasindan biriyle konuşmuştum. Senin o kisi oldugunu saniyorum. Elbise şu renkti, bedendi, fotoğraf şurada çekilmişti vs vs.
Arkadaşim şok oldu. Nasil bu kadar bildin yoksa beni taniyor musun diye. Elbisenin fotoğrafını gonderdi.
Gercekten yillar once konustugum o satici cikti.
Bir hikayem daha var, ilgisini ceken olursa anlatirim. Kalabalik olmasin.
Düşünüyorum düşünüyorum aklima gelmiyor. Geçmiş zamanda olduysa hatirlamiyorum. Yakin zamandakileri spritualizme duyduğum ilgiyle paralel gerçekleştiği için hatirliyorum.Boşver...
Sende başka hikaye var mı?
Hah ben de öyle işte. Kulaklıkla uyuyorum artık her sese dikilmeyeyim diye. Ona rağmen yarım yamalak. Gece geç yatar sabahın köründe de hortlarım.bunu deneyeceğim. zamanla oturabilen bişeyse denemeye değer. en başından düşünüyorum artık her konuda, acaba zaman ayırmaya, uğraşmaya değer mi diye
bebekliğimden beri uyku sorunum var. uykum aşırı hafif. akıllı saatle ölçüm yapıyorum, 6 saat uyuyorsam 1 saat falan derin uyku, gerisi hafif uyku. çıt sesine uyanırım. o meditasyon işlerini benim kardeşim çok yapar. ciddi ciddi imgeleme, meditasyon falan yapıyor. faydasını görüyorum diyor o da.
Birkaç yorumdur seninle olumlu enerjiyle yorumlaşıyoruz diye sana karşı olumlu hissetmeye başladım desemBen de inanırım bu enerji işine.. Hatta bu yüzden pozitif ve olumlu düşünmek yüksek ihtimalle yine pozitifi çekiyor.. Nasıl düşünur ne şekil de enerji verirsen o şekilde geri dönüyor.. Ben buna çok inanırım.. Bana eşim de söyler sakın olumsuz konuşma ağızdan çıkan önemlidir diye.. Bir keresinde birileri yazmıştı Instagram dan aklınıza gelse bile sözcüklere dökmeyin diye yazı bile olsa.. Benim de bu konuda kesinlikle bir çok kez tecrübem oldu..
Diğer hikayeyi de merak ettim