Enerji akışı

Ben geçmiş yaşam hayat falan inanmam ama beyaz bir ışık belirdi o an bi ürperti geldi sonrası koy de tarlada gezerken buldum kendimi bu video süpermiş
Bende denerim belki vakit bulursam . Belki de önceki hayatınızda bir köyde yaşıyordunuz . Detayı varmı peki mekandan hariç zaman gibi ?

Bende denerim belki vakit bulursam . Belki de önceki hayatınızda bir köyde yaşıyordunuz . Detayı varmı peki mekandan hariç zaman gibi ?
Deneyin cok farkli bir his bu ben kendimi erkek olarak gördüm o an korku oluştu dikkatim dağıldı zaten dayanamadım açtım gözlerimi kalbim çıkacak gibi atıyordu

%100 inaniyorum diyemem ama gunahtir asla inanmam da diyemem. %80 %85 oraninda bir inancim var. Bazi hastaliklarin geçmiş bedenlerimize dayandığını düşünüyorum mesela.
Hmm ben hiç bu yönden düşünmemiştim 🤔 Atalarımızdan gelen gen aktarımı dolayısıyla olduğunu düşünürdüm. Mesela fobilerinde (bizim travmamiz yoksa) atalarimizin yaşadığına bağlı tramvalardan olduğunu düşünürdüm. çünkü atalarımızdan yaşadığı şeylerin, duyguların,hislerin bile genimize işlendiğini duymuştum. Hatta bu sayede enerji işini yapanlar bilinçaltı temizliği adı altında atalarımızin travmalarini kendi içimizde çözmemize veya onlarla bağımızı kesmemize kadar uzanabiliyorlar.-kişi isteğine bağlı olarak tabi-

Hmm ben hiç bu yönden düşünmemiştim 🤔 Atalarımızdan gelen gen aktarımı dolayısıyla olduğunu düşünürdüm. Mesela fobilerinde (bizim travmamiz yoksa) atalarimizin yaşadığına bağlı tramvalardan olduğunu düşünürdüm. çünkü atalarımızdan yaşadığı şeylerin, duyguların,hislerin bile genimize işlendiğini duymuştum. Hatta bu sayede enerji işini yapanlar bilinçaltı temizliği adı altında atalarımızin travmalarini kendi içimizde çözmemize veya onlarla bağımızı kesmemize kadar uzanabiliyorlar.-kişi isteğine bağlı olarak tabi-
Yeniden doğum inancı alevilikte de var. Ölen insanın ardından mekanı cennet olsun vs. değil “devri daim olsun” derler mesela.

Aslında bu enerji, çekim yasası gibi konuların çıkış noktası da muhtemelen şamanizm. Çok derinlemesine araştırmadım ama okuduğum birkaç şeyde denk geldim. Bi ilgileneyim ben bu konuyla 😂

Ellerimi birbirine yakinlastiriyorum top tutuyor gibi düşünün ve 5 10 saniye içinde enerji anında geliyor çok güçlü hissediyorum ve o an istediğim şeyi olmuş olarak düşünüyorum ve inanın 1 saat sonra hop karşımda bazen 1 saat bile.sürmüyor 😊
Bunu biraz daha detaylandırır mısınız? Özel Bi zamanı var mı mesela? Ya da o an zihniniz de istediğiniz şeyi imgeliyor musunuz? Yoksa sadece gerçekleştiğini mi düşünüyorsunuz? Gibi. Bir de gerçekleşen isteklerinizden örnek verir misiniz özel değilse. Çok ilgimi çekti de 🤣

Yeniden doğum inancı alevilikte de var. Ölen insanın ardından mekanı cennet olsun vs. değil “devri daim olsun” derler mesela.

Aslında bu enerji, çekim yasası gibi konuların çıkış noktası da muhtemelen şamanizm. Çok derinlemesine araştırmadım ama okuduğum birkaç şeyde denk geldim. Bi ilgileneyim ben bu konuyla 😂
Alevilerde hiç duymamıştım farklı inanışların reenkarnasyona inandığını biliyordum ama 😂 Doğrudur Şamanizmle alakalı olduğunu bilmiyordum ama enerjinin varlığına bende inanıyorum açıkçası

Kodlama yaptım demiştiniz önceki sayfalarda onu nasıl yaptınız ayrıntılı yazabılır misiniz
Ya mesela atıyorum,telefon istiyorsun alamıyorsun önce o telefonun kabını al bulundur evinde,onu da mı alamıyorsun telefonuna duvar kağıdın olarak yap onu hatirlatacak birşey
Istediğin her ne ise ister onunla ilintili bişey olsun ister olmasın seni costuracak birsey olsun yeter...hevesin mi kaçtı kaldir
Nasıl olsa doğru anda o sana gelecek

Ha ama asla kimseye ne olduğunu söylemeyin çünkü ya olmuyor yada çok gecikiyor

Ya mesela atıyorum,telefon istiyorsun alamıyorsun önce o telefonun kabını al bulundur evinde,onu da mı alamıyorsun telefonuna duvar kağıdın olarak yap onu hatirlatacak birşey
Istediğin her ne ise ister onunla ilintili bişey olsun ister olmasın seni costuracak birsey olsun yeter...hevesin mi kaçtı kaldir
Nasıl olsa doğru anda o sana gelecek

Ha ama asla kimseye ne olduğunu söylemeyin çünkü ya olmuyor yada çok gecikiyor
Ben olması istediğim şeylerin çıktısını alıp asarım herkes görüyor bilmiyordum görülmemesi gerektiğini
O zaman hemen saklıyorum ☺️

Teşekkür ederim

Ceren0134 Ceren0134 enerji topu olayını biraz açarmısın rica etsem. Mesela o renk görme olayı nasıl oluyor. Eller hareketsiz mi olacak karsilikliyken.

X