- 28 Ocak 2021
- 1.480
- 3.685
- 37
Ne alakası var Allah askına avuç içi deyınce dua yapıyor sandım ne var bundaKonuyu sabote etmeye mi geldiniz?
Sayı seansları bana aşırı uydurma geliyor. Bir ara inaniyordum ama yok yani oluru yok. Açıklaması da tatmin etmiyor. Sayinin ses frekansıyla bir enerji oluyormuş. On bir frekansı ile elevın frekansı aynı olabilir mi?düşünce gücü değil aslında yam olarak ben de bu ara bu enerji konularına falan sardım ama özellikle bu theta healing ya da sekans sayıları kısmına takıldım. her sabah yataktan kalkarken olumlamalar yaparak kalkıyorum. gün içinde bana iyi gelecek şeyler neler ya da bugün nasıl daha mutlu olurum gibi sorular sorarak güne başlıyorum ve sanırım daha iyi gün geçiriyorum gibi geliyor
Enerji, ritüel konusulan bir konuya dua diye dalinca oyle düşündüm. Dua olsa dua yazardi. Oyle bir sey değil ki dua yazmiyor dimi?Ne alakası var Allah askına avuç içi deyınce dua yapıyor sandım ne var bunda
evet dil konusunda bana bazen acaba mı dedirtiyor ama aslında olay sayı değil diye düşünüyorum. o sayıyı söylerken zaten aklınızda olmasını istediğiniz bir şey oluyor ve onu düşünerek söylüyorsunuz. yani yine düşünerek isteme kısmına geliyor gibiSayı seansları bana aşırı uydurma geliyor. Bir ara inaniyordum ama yok yani oluru yok. Açıklaması da tatmin etmiyor. Sayinin ses frekansıyla bir enerji oluyormuş. On bir frekansı ile elevın frekansı aynı olabilir mi?
Dua da da bır enerji akısı var senı duyan dinleyen bır Yaratıcı var.Neyse ben konuya yorum yazmayayım sız devam edın.Enerji, ritüel konusulan bir konuya dua diye dalinca oyle düşündüm. Dua olsa dua yazardi. Oyle bir sey değil ki dua yazmiyor dimi?
Sahibi Rus'tu sanırım. Hele Rusça daha da farkli. Bilmiyorum sekanslar bana oyalama gibi geliyor. Ama fayda goren de var. Enerjisel fayda görüyorlar herhalde dediginiz gibievet dil konusunda bana bazen acaba mı dedirtiyor ama aslında olay sayı değil diye düşünüyorum. o sayıyı söylerken zaten aklınızda olmasını istediğiniz bir şey oluyor ve onu düşünerek söylüyorsunuz. yani yine düşünerek isteme kısmına geliyor gibi
Aynen düşündüğüm gibi sabote etme amacınız var.Dua da da bır enerji akısı var senı duyan dinleyen bır Yaratıcı var.Neyse ben konuya yorum yazmayayım sız devam edın.
evet rus bu ara insta dan takip ettiklerim genelde geri dönüşlerini falan yazıyorlar bir enerji falan bişey oluyor demek ki işte bozulan eşyam düzeldi ya da geceden sabah kilo verdim sayılarla diyenleri okudukça acaba mı diyorum. söylemek zaten bişey kaybettirmediği için belki bi kazancı olurSahibi Rus'tu sanırım. Hele Rusça daha da farkli. Bilmiyorum sekanslar bana oyalama gibi geliyor. Ama fayda goren de var. Enerjisel fayda görüyorlar herhalde dediginiz gibi
ne faydalar var mesela.brad pitt ceycey de ceycey diye peşime düşer mi bu yöntemlerleSahibi Rus'tu sanırım. Hele Rusça daha da farkli. Bilmiyorum sekanslar bana oyalama gibi geliyor. Ama fayda goren de var. Enerjisel fayda görüyorlar herhalde dediginiz gibi
Yarim yamalak yaptığım bir sayı sekansı 2 yil sonra gerçekleşti benim meselaSahibi Rus'tu sanırım. Hele Rusça daha da farkli. Bilmiyorum sekanslar bana oyalama gibi geliyor. Ama fayda goren de var. Enerjisel fayda görüyorlar herhalde dediginiz gibi
Evrene ne gonderirsek bize onu veriyor hatta bi ata sözü geldi aklıma atalarımız bile kötüyü çağırmayın demişlerdüşünce gücü değil aslında yam olarak ben de bu ara bu enerji konularına falan sardım ama özellikle bu theta healing ya da sekans sayıları kısmına takıldım. her sabah yataktan kalkarken olumlamalar yaparak kalkıyorum. gün içinde bana iyi gelecek şeyler neler ya da bugün nasıl daha mutlu olurum gibi sorular sorarak güne başlıyorum ve sanırım daha iyi gün geçiriyorum gibi geliyor
dilenecek şeyleri genelde bütünün hayrına diye iyi niyet olarak dilemek istemek lazım. acaba siz karşı taraf için kötü şeyler mi istediğiniz de size döndüSayılar da 5+55 tekniği vardıben nedense inanmıştım ona bi yerde yanlış yaptım ama nerde bilmiyorum dilediğim şey ailelerimizde gerceklesti
Joe Dispenza’mı?Yaratım meditasyonu yapıyorum. Çok da güzel iyi oluyor.
Ama bu her şey istediğim gibi olsun, ben isteyeyim olsun anlamına gelmiyor. Meditasyonu bitirdikten sonra (21 gün sürüyor) serbest bırakmanız gerekiyor. Olması gereken (hayırlı) bişeyse oluyor. Peşini bırakmazsanız ters tepiyorçünkü kaygı giriyor işin içine.
işte biz ülke insanı olarak iyiyi söylemeyiz genelde kötüyü düşünürüz ki başımıza gelince şaşırmayalım diye sonra da kötüyü yaşarız olumsuzu çağırırız ben bu ara onu aşmaya çalışıyorumEvrene ne gonderirsek bize onu veriyor hatta bi ata sözü geldi aklıma atalarımız bile kötüyü çağırmayın demişler
Para tuzağı dediğiniz şey tam olarak nedir?Bunlar para tuzağı, sektör… çevremde arkadaşlar hep inanıyorlar bana örnekler veriyorlar falan… belki düz insanım da ondan çok ilgimi çekmiyor.