Enerji akışı

Ben de inanırım bu enerji işine.. Hatta bu yüzden pozitif ve olumlu düşünmek yüksek ihtimalle yine pozitifi çekiyor.. Nasıl düşünur ne şekil de enerji verirsen o şekilde geri dönüyor.. Ben buna çok inanırım.. Bana eşim de söyler sakın olumsuz konuşma ağızdan çıkan önemlidir diye.. Birkeresin de birileri yazmıştı Instagram dan aklına gelse bile sözcüklere dökmeyin diye yazı bile olsa.. Benim de bu konuda kesinlikle bir çok kez tecrübem oldu..

Diğer hikayeyi de merak ettim ☺️
Gercekten de insan daha kötüsü ne olabilir ki diye dememesi lazimmis. Dusunsen bile dillendirip etrafina dememek lazim. Kotu bir zmaanimda cevrem ya neler yasamissin falan derken. Daha kotu ne yasayabilirdim ki bundan daha kotusu su olurdu herhalde dedigim seyleri ardindan tek tek yasadim.😟

manifest yapmaya buradan biriyle daha yeni başladık, ritüeller, meditasyonlar, çakra uygulamaları, yoga vs her şeyi araştırdık. bunlar ikimizin de yaşadığı can sıkıcı şeyler sonucunda "deneyelim, ne kaybederiz ki?" düşüncesinden çıktı... manifest aslında çekim yasası. sevdiğiniz bir deftere aylara ayırarak yazabilirsiniz. mesela benim şu an nisan ayında yazacağım dört sayfa var. düzenli ve ara vermeden kullanın, yazdığınız bir konu olmadıysa farklı zamanlarda tekrar tekrar yazın. ben şunu yazdım, bunu istedim diye düşünüp anlatmayın, yazdıklarınızı anında unutup bir kenara kaldırın.

kaygılardan ise öyle hemen uzaklaşılamıyor maalesef. bunu da biz aylardır sabah akşam birbirimize anlatarak ve arada bir yazıp çizerek azaltıyoruz. korkularınızı, kaygılarınızı, olumlu olumsuz düşüncelerinizi biriyle paylaşıp onları konuşmak da biraz rahatlatıcı, konuşamıyorsanız da yazın ama olumsuz yazıları yazdıktan sonra tutmayın. atabilirsiniz, yakabilirsiniz ne isterseniz öyle yapın.

sayı sekansları ise tamamen uydurma. zaten bunu ortaya atan adamın dolandırıcı olduğu uzun zaman önce ortaya çıktı. ona pek inanmayın derim.

Cıks, onu bilmiyorum. Anlat bakalım
Bir meditasyon videosu var. Uzun bir video. Rahatsiz edilmeyecegin bir ortamda yapiyorsun bunu. Yonlendirmeler yapiyormuş herhalde videoda. Geçmiş hayatindan sahneler görüyormuşsun.

Tiktokta gördüm ben de. Geçmiş hayatindaki nikahını, o hayattaki adini soyadını, memleketini görenler varmış.

Kimisi bir hayvan oldugunu görmüş, kimisi savaş doneminde savaştığını.

Yapmaktan korkuyorum. Yapan biri varsa cesaret almak istedigim icin sordum. Umarim birileri yapmistir.😊

sayı sekansları ise tamamen uydurma. zaten bunu ortaya atan adamın dolandırıcı olduğu uzun zaman önce ortaya çıktı. ona pek inanmayın derim.
Bununla ilgili bir haber vs varsa linkini gormek isterim. O sayilarla anahtarlik, kolye, bileklik yapip satan insanlar var hala.

Sayılar da 5+55 tekniği vardı 🤔 ben nedense inanmıştım ona bi yerde yanlış yaptım ama nerde bilmiyorum 😐 dilediğim şey ailelerimizde gerceklesti

555 369 gibi farklı metotlar var evet. benim arada aklımdan çıktığı için düzenli yapamadım bir türlü

Gercekten de insan daha kötüsü ne olabilir ki diye dememesi lazimmis. Dusunsen bile dillendirip etrafina dememek lazim. Kotu bir zmaanimda cevrem ya neler yasamissin falan derken. Daha kotu ne yasayabilirdim ki bundan daha kotusu su olurdu herhalde dedigim seyleri ardindan tek tek yasadim.😟
O kadar doğru ki.. hayatımın dönüm noktasında üst üste gelen sıkıcı olayların arkasından "bundan daha kötü ne olabilir" diyodum gayri ihtiyari. Baktım her defasında daha kötüsünü yaşıyorum ve bu söylemimi bıraktım. Ağzımızdan çıkan kelimelerin bile enerjisi var.

Düşünüyorum düşünüyorum aklima gelmiyor. Geçmiş zamanda olduysa hatirlamiyorum. Yakin zamandakileri spritualizme duyduğum ilgiyle paralel gerçekleştiği için hatirliyorum.

Birkaç şey daha var ama korkunçlu konuya girer diye yazamiyorum. Aslinda korkunç bir sey degil ama yasak iste.
Ay korkunclu dedin de...öyle sacma sapan bisey yaptim ki bi keresinde günümü gördüm resmen 😁
Birseye niyetlendim ve yine kodlama yaptim,kodlama yaptığım şeyi satin aldım ve niyetim şuydu ...isteğim tamamiyla gerçekleşince kullanilacak
Neyse iste siparis verdim geldi,bu arada hic oluru yokken o isteğim oldu ama tamamlanmasi biraz sürecekti
Istegimin tam oluşumun yarisinda ben dayanamadim kodladığım şeyi açtım biraz kullandım kenara attım 😬 bir süre sonra pislik içinde dağılmış bi şekilde buldum (muhtemelen oğlumun işi) çöpe attım:olamaz:
Ve o isteğim hersey yolundayken tepetaklak oldu başıma bir sürü iş geldi.

Ve bir gün fark ettim ki sipariş verdiğim gün ile isteğimin tamamlanmış olduğu günün arasinda tam 1 yıl geçmiş aynı tarihti 😆 ama sonra çöpe attigimdanmidir nedir elime yüzüme bulaşmıştı 🤣🤣
Artik tesadüf mi dersiniz,olacağı vardı mi dersiniz ne derseniz deyin ama öyle uzun bir kodlama yaoarsaniz aman ha sahip çıkın 🤭

manifest yapmaya buradan biriyle daha yeni başladık, ritüeller, meditasyonlar, çakra uygulamaları, yoga vs her şeyi araştırdık. bunlar ikimizin de yaşadığı can sıkıcı şeyler sonucunda "deneyelim, ne kaybederiz ki?" düşüncesinden çıktı... manifest aslında çekim yasası. sevdiğiniz bir deftere aylara ayırarak yazabilirsiniz. mesela benim şu an nisan ayında yazacağım dört sayfa var. düzenli ve ara vermeden kullanın, yazdığınız bir konu olmadıysa farklı zamanlarda tekrar tekrar yazın. ben şunu yazdım, bunu istedim diye düşünüp anlatmayın, yazdıklarınızı anında unutup bir kenara kaldırın.

kaygılardan ise öyle hemen uzaklaşılamıyor maalesef. bunu da biz aylardır sabah akşam birbirimize anlatarak ve arada bir yazıp çizerek azaltıyoruz. korkularınızı, kaygılarınızı, olumlu olumsuz düşüncelerinizi biriyle paylaşıp onları konuşmak da biraz rahatlatıcı, konuşamıyorsanız da yazın ama olumsuz yazıları yazdıktan sonra tutmayın. atabilirsiniz, yakabilirsiniz ne isterseniz öyle yapın.

Önerileriniz icin cok teşekkür ederim. Galiba dediginiz gibi defter tutmak cok yararli olacak. Cunku kaygilarimi kimseyle paylasamiyorum ve kafamda daha cok yer ediniyor. En azindan dediginiz gibi yazip cizip onu ortadan kaldirmam bana da iyi gelir. Aklima takilan sey. Mesela sayfalari ayirdiktan sonra onlari olmus sekilde kabul edip mi yazacagim yoksa dilek seklinde olsun diyerek mi ? Bir de kisi belirtmede sorun olur mu X kisisi yada Y is yerinde su sekilde pozisyon demek sıkıntı olur mu tamamen anonim mi yazmaliyiz

Enerji şeylerine ben de inanirim ama pek ilgilenemedim.
Garip bulduğum tek olayim bazi insanlarin yaninda veya yanindan ayrildiktan sonra her seferinde mide bulantisi ve kotu hisler içinde oluyorum enerjim düşüyor. Bu kişinin bana en ufak kotu sozu ve davranişi olmasa bile yani gayet guzel sohbet etmiş olsak bile bazi insanlar aynen boyle hissettiriyor. Bu her zaman olmaz tabi. 🤷

Birkaç yorumdur seninle olumlu enerjiyle yorumlaşıyoruz diye sana karşı olumlu hissetmeye başladım desem🥰 diger hikayeyi anlatmistim. Konuya yazdigim mesajlara bakarak bulabilirsin.😊
Bunu duyduğuma çok sevindim işte.. 😍 Aynı şeyi ben de hissediyorum bu yüzden bazı konuşmalar çok anlamsız oldu 🤭 o zaman bile zaten içimden olumlu olmak geldi ama işte insan yüzyüze olmayınca yanlış anlaşılmaya çok müsait malesef ☺️

Tamam bakayım hemen 😁

Bir meditasyon videosu var. Uzun bir video. Rahatsiz edilmeyecegin bir ortamda yapiyorsun bunu. Yonlendirmeler yapiyormuş herhalde videoda. Geçmiş hayatindan sahneler görüyormuşsun.

Tiktokta gördüm ben de. Geçmiş hayatindaki nikahını, o hayattaki adini soyadını, memleketini görenler varmış.

Yapmaktan korkuyorum. Yapan biri varsa cesaret almak istedigim icin sordum. Umarim birileri yapmistir.😊
Geçmiş yaşama inaniyor musunuz? Daha önce izlediğim dizilerde görmüştüm bu konuyu reenkarnasyon deniyor sanırım aklıma takılmıştı ozaman . Ama üstünde biraz düşününce pek inandırıcı gelmiyor bana açıkçası. Belki şöyle olabilir bir bedenimiz olmadan önce ruhumuzun yaşadığı şeyleri hatırlıyor olabilirmiyiz? vs. ama ozamanda başka kisiliklerle dünyada olmazdık yani çok muamma bana göre

He birde şöyle bişey yaşamıştım ben seneler önce; Uzun zamandır alakami kestigim bı insani rüyamda görmüştüm ve 2 gün sonra beni aramıştı ozamanda çok şaşırmıştım bu duruma hala aklımda kaldı tesadüf müydu acaba diye😄

Bunu ilk defa duydum ve çok değişik geldi gercekten. Ama dediginiz gibi cesaret isteyen bir sey insanı da gıdıklayan merak uyandiran 😂🙈

Önerileriniz icin cok teşekkür ederim. Galiba dediginiz gibi defter tutmak cok yararli olacak. Cunku kaygilarimi kimseyle paylasamiyorum ve kafamda daha cok yer ediniyor. En azindan dediginiz gibi yazip cizip onu ortadan kaldirmam bana da iyi gelir. Aklima takilan sey. Mesela sayfalari ayirdiktan sonra onlari olmus sekilde kabul edip mi yazacagim yoksa dilek seklinde olsun diyerek mi ? Bir de kisi belirtmede sorun olur mu X kisisi yada Y is yerinde su sekilde pozisyon demek sıkıntı olur mu tamamen anonim mi yazmaliyiz

dileğiniz olmuş gibi yazmalısınız. basit örnekler vereyim "kariyerimde istediğim pozisyona geldim", "sevildiğim bir ilişki içindeyim", "sağlıklı ve çok huzurluyum" gibi gibi... olsun, olacak gibi gelecek odaklı yazmayın ve çok uzun cümleler kurmayın.
Bununla ilgili bir haber vs varsa linkini gormek isterim. O sayilarla anahtarlik, kolye, bileklik yapip satan insanlar var hala.

tabii ki, bulup göndereyim.
sekansları bulan kişi grabovoi olmalı yanılmıyorsam, yaklaşık yirmi yıl önce de bazı dizilimler sayesinde ölmüş çocuğunuzu diriltebilirim diye para toplamıştı ailelerden. ayrıca sekansları söylerken olan titreşim önemli deniyor ancak evrensel değil. evrenselliği olmayan bir şey nasıl gerçekten işe yarar olabilir ki?

aa ben duymuştum bunu.
kesin eski hayatımda bok ya da böcek falandım ben ya :KK70: şu anki halim iyi günlerim, iyi zamanım. vallahi olur da eski hayatımda şöyle çok zengin, şimdikinden daha mutlu olduğumu görürsem bunalıma girerim ben bu hayatımda ahahah

Ay korkunclu dedin de...öyle sacma sapan bisey yaptim ki bi keresinde günümü gördüm resmen 😁
Birseye niyetlendim ve yine kodlama yaptim,kodlama yaptığım şeyi satin aldım ve niyetim şuydu ...isteğim tamamiyla gerçekleşince kullanilacak
Neyse iste siparis verdim geldi,bu arada hic oluru yokken o isteğim oldu ama tamamlanmasi biraz sürecekti
Istegimin tam oluşumun yarisinda ben dayanamadim kodladığım şeyi açtım biraz kullandım kenara attım 😬 bir süre sonra pislik içinde dağılmış bi şekilde buldum (muhtemelen oğlumun işi) çöpe attım:olamaz:
Ve o isteğim hersey yolundayken tepetaklak oldu başıma bir sürü iş geldi.

Ve bir gün fark ettim ki sipariş verdiğim gün ile isteğimin tamamlanmış olduğu günün arasinda tam 1 yıl geçmiş aynı tarihti 😆 ama sonra çöpe attigimdanmidir nedir elime yüzüme bulaşmıştı 🤣🤣
Artik tesadüf mi dersiniz,olacağı vardı mi dersiniz ne derseniz deyin ama öyle uzun bir kodlama yaoarsaniz aman ha sahip çıkın 🤭
Çok şaşırdım. Uzun kodlama yapmam, çünkü unuturum. 😁

Geçmiş yaşama inaniyor musunuz? Daha önce izlediğim dizilerde görmüştüm bu konuyu reenkarnasyon deniyor sanırım aklıma takılmıştı ozaman . Ama üstünde biraz düşününce pek inandırıcı gelmiyor bana açıkçası. Belki şöyle olabilir bir bedenimiz olmadan önce ruhumuzun yaşadığı şeyleri hatırlıyor olabilirmiyiz? vs. ama ozamanda başka kisiliklerle dünyada olmazdık yani çok muamma bana göre
evet reenkarnasyon. farklı dini inançlarda var. hatta bir inanışa göre şu anki hayatında nasılsan, yani nasıl bir insansan ölümden sonraki yaşamın ona göre şekilleniyor. kötü bir insansan, reenkarne olup yeniden dünyaya geldiğinde bitki, hayvan falan olabilirmişsin. iyi bir insansan, kötülük falan yapmıyorsan bir sonraki hayatında daha iyi şartlar altında dünyaya gelip hayatını sürdürüyorsun gibi bir inanışa rastlamıştım ben.

X