1. Yi ben de cok merak ediyorum gerçekten stalklayınca karşı taraf anlıyor mu sizce? Ve biz cazibemizi yitiriyor muyuz? Yoksa iyi anlamda aklına mı düşüyoruz?Selam herkese :) cevreden cok fazla duymaya basladik enerji akışı, düşüncenin hayat bulmasi, çekim gücü vs seyler. İki soru soracağım aslında 1. Birisini düşününce karşıya o hissiyatin gittigini dusunuyor musunuz. Stalk yapınca karsi tarafın sanki izleniyor yada o düşünme duygu yoğunluğunu hissediyor olayi var bunun doğruluğu hakkinda ne düşünüyorsunuz
2. Aranizdan imgeleme,telepati, manifest yapan var mi acabaEger ki yapan varsa zihni nasil notrluyorsunuz. Benim zihnimde cok negatif dusunceler var bunun nasil önüne gecebilirim. Nasil yapiyorsunuz bunu sormak istedim.
Züğürt tesellisi olduğunu düşünüyorum.Stalk yapınca karsi tarafın sanki izleniyor yada o düşünme duygu yoğunluğunu hissediyor olayi var bunun doğruluğu hakkinda ne düşünüyorsunuz
bir erkek için bu kadar çabayı eski kafa kadın olarak anlamam mümkün değil.o kafa yorsun beni kazanmak için çok da tınn der gezer tozardımmm bunları düşüneceğimeYine benim yasli ruhumu aşan "eski sevgilim beni ne kadar seviyor acaba "konuları.
Beni ne kadar seviyor olayı değil yalnız bu farkli bir konuYine benim yasli ruhumu aşan "eski sevgilim beni ne kadar seviyor acaba "konuları.
O da imgelemeye benziyor. İstedigin bir seyi duygu ve dusuncelerle olumlama yapip kendine cekme vsManifest derken?
MuhakkakBeni ne kadar seviyor olayı değil yalnız bu farkli bir konu
Aslında züğürt tesellisi hani bunu ben düşünmüyorum sadece her hangi bir dusuncem de yada bakmam da karsi tarad bunu hissediyor olabilir mi ?Züğürt tesellisi olduğunu düşünüyorum.
İşimi cekim gucuyle elde ettim. Evliliğim hayal ettigim gibi oldu vs. Cok sık duymaya başladım bende gercektenBunlar para tuzağı, sektör… çevremde arkadaşlar hep inanıyorlar bana örnekler veriyorlar falan… belki düz insanım da ondan çok ilgimi çekmiyor.
İşimi cekim gucuyle elde ettim. Evliliğim hayal ettigim gibi oldu vs. Cok sık duymaya başladım bende gercekten
Yaratım meditasyonu mu biraz daha bilgi verebilir misiniz rica etsem olumlama gibi bir sey mi ? Ben acikcasi imgeleme yapmaya calisiyorum ama zihnim hep kaygili olacak mi olmayacak mi ? Zihninizi o kaygıdan nasil cikariyorsunuz yada peşini birakiyorsunuzYaratım meditasyonu yapıyorum. Çok da güzel iyi oluyor.
Ama bu her şey istediğim gibi olsun, ben isteyeyim olsun anlamına gelmiyor. Meditasyonu bitirdikten sonra (21 gün sürüyor) serbest bırakmanız gerekiyor. Olması gereken (hayırlı) bişeyse oluyor. Peşini bırakmazsanız ters tepiyorçünkü kaygı giriyor işin içine.
hissetmez mi rüyalarına bile giriyordur adamınnAslında züğürt tesellisi hani bunu ben düşünmüyorum sadece her hangi bir dusuncem de yada bakmam da karsi tarad bunu hissediyor olabilir mi ?
Bende hevesten cok isin icine olumsuz dusunce ve negatif enerjiye donusuyor. Hemen olacak mi olmayacak mi diye kaygili bir hal oluyor. Dogru mu yapıyorum gibisinden. Sanirim bu yuzden daha kotu etkileniyorum. Gorseli nasil kullaniyorsunuz peki cizme vs gibi mi. Yoksa cevrede gorulen nesneler kodlar gibi miEnerji bağın bulunan kişilerle ister istemez bir telepati oluşuyor ama illa biri ile telepati yapmak için uğraşmam enerji kaybı gibi geliyor bana
Imgelemede biraz kötüyüm o yüzden daha çok görsel kullanırım,birşeyi birşeye kodlarım öyle daha kolayıma geliyor
Bende asıl sorun hevesim kolay kaçıyor tamamlanmayan herşeyimin sebebi bu olduğuna eminim.