Enerji akışı

%100 inaniyorum diyemem ama gunahtir asla inanmam da diyemem. %80 %85 oraninda bir inancim var. Bazi hastaliklarin geçmiş bedenlerimize dayandığını düşünüyorum mesela.

Bunu ilk defa duydum ve çok değişik geldi gercekten. Ama dediginiz gibi cesaret isteyen bir sey insanı da gıdıklayan merak uyandiran
Eşimle uyurken yapsam, eşim yatakta döner uyandirir. Yalniz yapsam yalnizim diye korkarim. Bu yuzden yapamıyorum. Ay nolur biri yapsin da biz de heyecanlanıp yapalim.

Allah iyiliginizi versin, niye bok olasınız? tiktokta herkes prenses herkes kraliçe çıkmış

Bende bir deneyimimi paylaşayım sizlerle. Aslında anlatmak istemedim böyle şeylere inanan var inanmayan var polemiğe girmek istemem kesinlikle.

Yaklaşık iki yıl önce regresyon yaptırdım. Bu benim merakımla gerçekleşen bir durum değildi. Bunu yapan kişi frekansımı yüksek bulduğu için benden rica etti. Başıma ne geleceğini bilmeden kendimi işin içinde buldum. Uyur uyanık ve zaman kavramının olmadığı bir deneyimdi diyebilirim. Bu durum zihnin bir oyunumu yoksa gerçekten ruhun boyutlar arası bir gezintisi mi bilmiyorum ama çok ilginç şeyler gördüm, hissettim ve deneyimledim. Hatta kendimde olumsuz olan şeyleri şifalandırdığıma da inanıyorum. Gördüklerim arasında gelecekte olabilecek şeylerde vardı ki bunların bir çoğunu gerçekten yaşadım. Birebir uyumlandığım için ve bana iyi geldiğini hissettiğim için sonrasında bir kaç kere daha denedim. Harika bir şey. İmkanı olmayanlar bunu internette meditasyon şeklinde kendileri de yapmayı deneyebilirler.

O evden o isim enerjisini aldim. Komşum çikmadı ama yardımcısı çıktı. Nasıl oluyor ben de anlamıyorum ama oluyor. Sık sık olan bir şey değil zaten. Hoşuma gidiyor ve beni korkutmuyor.
Benim de mesela birini görünce böyle yüzünden anlarım hemen iyi mi kötü mü diye.. Altıncı hiss işte yad insan sarrafı dersin ya aslında enerji meselesi yine tabi.. Bir kaç kez başıma geldi iyi dedik iyi çıktı kötü dedim kötü çıktı.. Yeri gelmişken anlatayım, kiz kardeşim evlenmeye karar verdi biri ile hem de çok kısa süre de.. çocuğu gördüm sadece resim ama hiç hoşuma gitmedi çocuk yakışıklı boylu poslu ona sözüm yok ama içi kötu hayırsız gibi hissettim.. Sonra dan dediğim çıktı Allah'tan evlenmeden oldu kız kardeşim kendi fark edip sepetledi..

Yani çok samimiyim şimdiye kadar hiç yanılmadım..

Hinduizm de bu cok yaygin. Onlarin inege hayvana hatta cimene bile basmak istememelerinin nedeni gecmiste ölmüş yakını olabilir. Dedesi babasi vs. Cunku bir sonraki hayatinda ne olarak gelecegini bilmiyorlar o yuzden karma sistemleri cok disiplinli. Bende araştırmıştım bunu bir cok dinde farkli sekilde reenkarnasyon yada karma farklı işliyor

ben bu sitede oluşturdum arada öyle bakmışımdır birkaç kez. sonra unuttum gitti, bi ara aklıma geldi bi bakayım diye bi baktım sevgilimin özellikleri yazıyor
Atayım hatta:

Thread 'Dilek defteri'
Dilek defteri

Bundan önce reelde defter yaptığım da oldu. Ama defteri yaptıktan sonra kaybettim.

Size kalmış bence. Ara ara okuyup heyecanlanabilirsiniz.

Dediğim gibi kişiye odaklanmayın. Çok daha iyisini çekebilirsiniz kendinize

Ben de boyle birini tanidim. Fotoğrafa bakarak karakter analizi yapiyordu. Belki bu işi paraya dokebilirsin.

Bu astral seyahat olmasın ?

İnceledim gercekten cok jyimis bu arada sizin adiniza cok sevindim mutlulugunuz daim olsun Hemen yarından itibaren başlıyorum

Ben de boyle birini tanidim. Fotoğrafa bakarak karakter analizi yapiyordu. Belki bu işi paraya dokebilirsin.
Dimi şöyle anons edeyim .. : eveet anımlaaaar itina ile resimden karakter analizi yapılır anam epiniziiii beklerim beaaa

Annem (babamla ayrılar ) evlenmek istediği zaman bana sorar kızım şunun sıfatına bak iyi mi kötü mi diye

Ay bu korkutucuymuş. Ben de geçmişte yaşadıklarımızla ilgili bişe sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…