- 28 Mart 2020
- 21.298
- 64.558
%100 inaniyorum diyemem ama gunahtir asla inanmam da diyemem. %80 %85 oraninda bir inancim var. Bazi hastaliklarin geçmiş bedenlerimize dayandığını düşünüyorum mesela.Geçmiş yaşama inaniyor musunuz? Daha önce izlediğim dizilerde görmüştüm bu konuyu reenkarnasyon deniyor sanırım aklıma takılmıştı ozaman . Ama üstünde biraz düşününce pek inandırıcı gelmiyor bana açıkçası. Belki şöyle olabilir bir bedenimiz olmadan önce ruhumuzun yaşadığı şeyleri hatırlıyor olabilirmiyiz? vs. ama ozamanda başka kisiliklerle dünyada olmazdık yani çok muamma bana göre
Eşimle uyurken yapsam, eşim yatakta döner uyandirir. Yalniz yapsam yalnizim diye korkarim. Bu yuzden yapamıyorum. Ay nolur biri yapsin da biz de heyecanlanıp yapalim.Bunu ilk defa duydum ve çok değişik geldi gercekten. Ama dediginiz gibi cesaret isteyen bir sey insanı da gıdıklayan merak uyandiran
Allah iyiliginizi versin, niye bok olasınız?aa ben duymuştum bunu.
kesin eski hayatımda bok ya da böcek falandım ben yaşu anki halim iyi günlerim, iyi zamanım. vallahi olur da eski hayatımda şöyle çok zengin, şimdikinden daha mutlu olduğumu görürsem bunalıma girerim ben bu hayatımda ahahah
Benim de mesela birini görünce böyle yüzünden anlarım hemen iyi mi kötü mü diye.. Altıncı hiss işte yad insan sarrafı dersin ya aslında enerji meselesi yine tabi.. Bir kaç kez başıma geldi iyi dedik iyi çıktı kötü dedim kötü çıktı.. Yeri gelmişken anlatayım, kiz kardeşim evlenmeye karar verdi biri ile hem de çok kısa süre de.. çocuğu gördüm sadece resim ama hiç hoşuma gitmedi çocuk yakışıklı boylu poslu ona sözüm yok ama içi kötu hayırsız gibi hissettim.. Sonra dan dediğim çıktı Allah'tan evlenmeden olduO evden o isim enerjisini aldim. Komşum çikmadı ama yardımcısı çıktı. Nasıl oluyor ben de anlamıyorum ama oluyor. Sık sık olan bir şey değil zaten. Hoşuma gidiyor ve beni korkutmuyor.
ahahah bazen çok şanssız olduğumu düşünüyorum o yüzdenAllah iyiliginizi versin, niye bok olasınız?tiktokta herkes prenses herkes kraliçe çıkmış
Hinduizm de bu cok yaygin. Onlarin inege hayvana hatta cimene bile basmak istememelerinin nedeni gecmiste ölmüş yakını olabilir. Dedesi babasi vs. Cunku bir sonraki hayatinda ne olarak gelecegini bilmiyorlar o yuzden karma sistemleri cok disiplinli. Bende araştırmıştım bunu bir cok dinde farkli sekilde reenkarnasyon yada karma farklı işliyorevet reenkarnasyon. farklı dini inançlarda var. hatta bir inanışa göre şu anki hayatında nasılsan, yani nasıl bir insansan ölümden sonraki yaşamın ona göre şekilleniyor. kötü bir insansan, reenkarne olup yeniden dünyaya geldiğinde bitki, hayvan falan olabilirmişsin. iyi bir insansan, kötülük falan yapmıyorsan bir sonraki hayatında daha iyi şartlar altında dünyaya gelip hayatını sürdürüyorsun gibi bir inanışa rastlamıştım ben.
ben bu sitede oluşturdum arada öyle bakmışımdır birkaç kez. sonra unuttum gitti, bi ara aklıma geldi bi bakayım diye bi baktım sevgilimin özellikleri yazıyorBenim de odagimda hep bir kisiye gore oluyor yada sadece bir olaya bir fiile dayali olarak. Sanırım ondan da kaygi cok oluyorm dediginiz dikek defterini deneyecegim bendeo dilek defterine sadece yazip gormeyeceginiz bi yere mi kaldiriyorsunuz peki. Ara ara madde ekleyip. Yoksa hep gozunuzun onunde oluyor mu ?
BelliEvet diplomayı beles dağıtıyorlardi kapiverdim
Ben de boyle birini tanidim. Fotoğrafa bakarak karakter analizi yapiyordu. Belki bu işi paraya dokebilirsin.Benim de mesela birini görünce böyle yüzünden anlarım hemen iyi mi kötü mü diye.. Altıncı hiss işte yad insan sarrafı dersin ya aslında enerji meselesi yine tabi.. Bir kaç kez başıma geldi iyi dedik iyi çıktı kötü dedim kötü çıktı.. Yeri gelmişken anlatayım, kiz kardeşim evlenmeye karar verdi biri ile hem de çok kısa süre de.. çocuğu gördüm sadece resim ama hiç hoşuma gitmedi çocuk yakışıklı boylu poslu ona sözüm yok ama içi kötu hayırsız gibi hissettim.. Sonra dan dediğim çıktı Allah'tan evlenmeden oldukız kardeşim kendi fark edip sepetledi..
Yani çok samimiyim şimdiye kadar hiç yanılmadım..
Bu astral seyahat olmasın ?Bir meditasyon videosu var. Uzun bir video. Rahatsiz edilmeyecegin bir ortamda yapiyorsun bunu. Yonlendirmeler yapiyormuş herhalde videoda. Geçmiş hayatindan sahneler görüyormuşsun.
Tiktokta gördüm ben de. Geçmiş hayatindaki nikahını, o hayattaki adini soyadını, memleketini görenler varmış.
Kimisi bir hayvan oldugunu görmüş, kimisi savaş doneminde savaştığını.
Yapmaktan korkuyorum. Yapan biri varsa cesaret almak istedigim icin sordum. Umarim birileri yapmistir.
Geçmiş yaşam meditasyonu sırasında mağaradaki doğumunuzu görüyormuşsunuz.ahahah bazen çok şanssız olduğumu düşünüyorum o yüzden
tamam bok olmasın da kesin ibrahim tatlıses falandım
Hayir geçmiş yaşam meditasyonu.Bu astral seyahat olmasın ?
Ben aksine daha rahat oluyorum o zamanÇok şaşırdım. Uzun kodlama yapmam, çünkü unuturum.
İnceledim gercekten cok jyimis bu arada sizin adiniza cok sevindim mutlulugunuz daim olsunben bu sitede oluşturdum arada öyle bakmışımdır birkaç kez. sonra unuttum gitti, bi ara aklıma geldi bi bakayım diye bi baktım sevgilimin özellikleri yazıyor
Atayım hatta:
Thread 'Dilek defteri'
Dilek defteri
Bundan önce reelde defter yaptığım da oldu. Ama defteri yaptıktan sonra kaybettim.
Size kalmış bence. Ara ara okuyup heyecanlanabilirsiniz.
Dediğim gibi kişiye odaklanmayın. Çok daha iyisini çekebilirsiniz kendinize
İşte astral seyahat yoluyla yapılıyor olabilir de ben böyle şeyleri hiç beceremiyorum meditasyonlarda atalarla bağları kesme falan oluyor ya yok benim karşıma hiç bir atam gelmiyor kimse bişe demiyorHayir geçmiş yaşam meditasyonu.
Ben de boyle birini tanidim. Fotoğrafa bakarak karakter analizi yapiyordu. Belki bu işi paraya dokebilirsin.
Ay bu korkutucuymuş. Ben de geçmişte yaşadıklarımızla ilgili bişe sandımBir meditasyon videosu var. Uzun bir video. Rahatsiz edilmeyecegin bir ortamda yapiyorsun bunu. Yonlendirmeler yapiyormuş herhalde videoda. Geçmiş hayatindan sahneler görüyormuşsun.
Tiktokta gördüm ben de. Geçmiş hayatindaki nikahını, o hayattaki adini soyadını, memleketini görenler varmış.
Kimisi bir hayvan oldugunu görmüş, kimisi savaş doneminde savaştığını.
Yapmaktan korkuyorum. Yapan biri varsa cesaret almak istedigim icin sordum. Umarim birileri yapmistir.
Fobilerin geçmiş hayatlara dayandığını düşünüyorum ben de.%100 inaniyorum diyemem ama gunahtir asla inanmam da diyemem. %80 %85 oraninda bir inancim var. Bazi hastaliklarin geçmiş bedenlerimize dayandığını düşünüyorum mesela.
Evet bu da var. Daha pek çok şey aslinda.Fobilerin geçmiş hayatlara dayandığını düşünüyorum ben de.