ben birkaç kere yaptım oldu. olsa da olur olmasa da olur kafasında olmanız lazım. sürekli endişelenirseniz olmaz. heyecan duymalı, hissetmeli ve serbest bırakmalısınız.
kendimden iki örnek vereyim; bi kişiye çok takmıştım kafayı o olsun diye ritüel falan bile yaptım yıllar önce ama içim hep kaygılıydı. olmadı sonuç olarak.
bir kere de dilek defteri oluşturdum. hatta bu sitede oluşturdum. madde madde istediğim özellikleri saydım. tam o özelliklerde biriyle sevgili oldum sonra. gerçekten içten isteyince bir şekilde oluyor zaten. ama önemli olan endişelenmeden istemek. bunu başka dileklerim içinde yapmıştım. olan birkaç tane daha var da anlatıp ifşa olmak istemiyorum çünkü fark edince çevreme anlatmıştım şok olup
fark ettiyseniz fark edince dedim çünkü istediğim şeyi bile unutmuşum. sürekli kaygılı şekilde ya olmazsa demediklerim oldu hep.
bir de bir kişiye yönelik yapmamanızı öneririm. genelde pek olmuyor zaten. herkesin enerjisi var sonuçta. hem size uygun biri olsa ritüele imajinasyona gerek kalmazdı bence. benim gibi kağıda istediğiniz kişinin özelliklerini yazın, sonra da unutun gitsin. o kişi sizi bulacak zaten :)