Enerji akışı

dilenecek şeyleri genelde bütünün hayrına diye iyi niyet olarak dilemek istemek lazım. acaba siz karşı taraf için kötü şeyler mi istediğiniz de size döndü
Ev sahibiyim diye yapmıştım bitirdiğim gün ailem ev aldı haberi verdi tekrar başladım eşimin ailesi birden uygun bir ev bulmuşlar ve aldılar baktım. Bende olmuyor yapmadım 😀

ne faydalar var mesela.brad pitt ceycey de ceycey diye peşime düşer mi bu yöntemlerle :işsiz: :işsiz: :KK45:
Ben inanmiyorum sekanslara. Sistemi şöyle, bereket için şu sayı diyorlar atiyorum 4 7 8 3 tek tek söylüyorsun. Dört yedi diye. Başarı, bolluk, fiziksel güç, aşk hatta vajinismus iken çaresizlik icinde sormustum. Buna da sayi var mi diye, vardi. Cinsellik için, tıkanıklık açmak icin vs vs. varmış. İşe yaradı mı, hayır.🥲

Selam herkese :) cevreden cok fazla duymaya basladik enerji akışı, düşüncenin hayat bulmasi, çekim gücü vs seyler. İki soru soracağım aslında 1. Birisini düşününce karşıya o hissiyatin gittigini dusunuyor musunuz. Stalk yapınca karsi tarafın sanki izleniyor yada o düşünme duygu yoğunluğunu hissediyor olayi var bunun doğruluğu hakkinda ne düşünüyorsunuz 🙃

2. Aranizdan imgeleme,telepati, manifest yapan var mi acaba 🙃 Eger ki yapan varsa zihni nasil notrluyorsunuz. Benim zihnimde cok negatif dusunceler var bunun nasil önüne gecebilirim. Nasil yapiyorsunuz bunu sormak istedim.
1.soruya istinaden söylüyorum evet düşünceyle hayatımıza çekebiliyorum insanları bu bir gerçek. Bir de şöyle bir durum var bazen alakasız insanları zihnimden çıkaramıyorum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀ ve çok sinir bozucu bir durum mesela daha sonra bu insanlarla ilgili bir haber alıyorum.
Bazen de yine aynı şekilde aklıma gelen alakasız insanın beni stalkladığını düşünüyorum (düşünmeye başladıktan sonra, aylar önce attığım bir paylaşımın beğenilmesi gibi..)

Eheheh uzmanlık alanım enerji üzerine hiç o şeylere inanmam yani tabi ki beyin dalgası denilen birşey vardir ama yok ölmüş dedemi hissettim yok adamın zihnini kontrol ettim diye abartilari şarlatanlik olarak görüyorum. Yani kaç yıllık enerji mühendisiyim kimse bize böyle şeyler ogretmedi yok yani arkadaslar böyle şeyler 🤣

20’nin başlarındayken sevgilime telepatiyle aramasını sağlamaya çalışmıştım bir kaç kez. Birinde tuttu o da hayali balonla yapılan bir uygulamaydı. Mistik şeylere ilgim vardı çok şey deniyordum şimdi tabi yaş oldu 27 kavga edince amannn modundayım :KK70:

Aynen düşündüğüm gibi sabote etme amacınız var.
Iyi fikir, bence de yazmayin.
Onyargılı olmayın ınsanlara karsı lutfen sabote falan son yorumunuza istinaden yazdım dua da istenilen bır dileğin enerjisidir dıye.,konu sahıbı siz degılsınız sız karar veremezsiniz yazıp yazmayacağıma.Kusura bakmayın konu sahıbı arkadasım uzattım.Iyı geceler.

Eheheh uzmanlık alanım enerji üzerine hiç o şeylere inanmam yani tabi ki beyin dalgası denilen birşey vardir ama yok ölmüş dedemi hissettim yok adamın zihnini kontrol ettim diye abartilari şarlatanlik olarak görüyorum. Yani kaç yıllık enerji mühendisiyim kimse bize böyle şeyler ogretmedi yok yani arkadaslar böyle şeyler 🤣
Konunun mühendisi olduğun enerjiyle bir alakası yok ama yine de sen bilirsin 🙄

ben birkaç kere yaptım oldu. olsa da olur olmasa da olur kafasında olmanız lazım. sürekli endişelenirseniz olmaz. heyecan duymalı, hissetmeli ve serbest bırakmalısınız.

kendimden iki örnek vereyim; bi kişiye çok takmıştım kafayı o olsun diye ritüel falan bile yaptım yıllar önce ama içim hep kaygılıydı. olmadı sonuç olarak.

bir kere de dilek defteri oluşturdum. hatta bu sitede oluşturdum. madde madde istediğim özellikleri saydım. tam o özelliklerde biriyle sevgili oldum sonra. gerçekten içten isteyince bir şekilde oluyor zaten. ama önemli olan endişelenmeden istemek. bunu başka dileklerim içinde yapmıştım. olan birkaç tane daha var da anlatıp ifşa olmak istemiyorum çünkü fark edince çevreme anlatmıştım şok olup 😂 fark ettiyseniz fark edince dedim çünkü istediğim şeyi bile unutmuşum. sürekli kaygılı şekilde ya olmazsa demediklerim oldu hep.

bir de bir kişiye yönelik yapmamanızı öneririm. genelde pek olmuyor zaten. herkesin enerjisi var sonuçta. hem size uygun biri olsa ritüele imajinasyona gerek kalmazdı bence. benim gibi kağıda istediğiniz kişinin özelliklerini yazın, sonra da unutun gitsin. o kişi sizi bulacak zaten :)
Benim de odagimda hep bir kisiye gore oluyor yada sadece bir olaya bir fiile dayali olarak. Sanırım ondan da kaygi cok oluyorm dediginiz dikek defterini deneyecegim bende 😍 o dilek defterine sadece yazip gormeyeceginiz bi yere mi kaldiriyorsunuz peki. Ara ara madde ekleyip. Yoksa hep gozunuzun onunde oluyor mu ?

Stalklamayın milleti böyle tutuşacaksanız, alın bir iki kitap okuyun
Ayy gerçekten çok boş beleş işler bir toz zerreciğinden farksız olduğumuz şu evrende yıllardır insanlar mistik şeyler yapmaya çalışmışlar yok kardesim yok işte . Enerji dediğin şey yoktan var edilemez iş yapabilme yeteneğidir. Çeşitli denklemler de hesaplanan bir olgudur. Koskocaman evrende
Konunun mühendisi olduğun enerjiyle bir alakası yok ama yine de sen bilirsin 🙄
Çok teşekkür ederim açıklama için ben anlamamıştım 😅

Tuncay Yeşilpınar'ı izlemeni tavsiye ederim. Olumlu düşünmeye çalışırken yada imgeleme yaparken oluşan negatif düşüncelerin önüne geçmemizi sağlayacak bir çok etkili çalışması var.
Tesekkur ederim bakacagim kesin 🙏🏻

Ayy gerçekten çok boş beleş işler bir toz zerreciğinden farksız olduğumuz şu evrende yıllardır insanlar mistik şeyler yapmaya çalışmışlar yok kardesim yok işte . Enerji dediğin şey yoktan var edilemez iş yapabilme yeteneğidir. Çeşitli denklemler de hesaplanan bir olgudur. Koskocaman evrende
Çok teşekkür ederim açıklama için ben anlamamıştım 😅
Anlamadığını düşünmüştüm ben de, iyi ki anlatmışım o zaman.

Yoksa anlayan insan gelip neden insanların keyifle sohbet ettiği konuya ben enerji mühendisiyim yazsın değil mi? Artık anladıysan selametle diyelim o zaman.

yy gerçekten çok boş beleş işler bir toz zerreciğinden farksız olduğumuz şu evrende yıllardır insanlar mistik şeyler yapmaya çalışmışlar yok kardesim yok işte . Enerji dediğin şey yoktan var edilemez iş yapabilme yeteneğidir. Çeşitli denklemler de hesaplanan bir olgudur. Koskocaman evrende
yoktan bir enerji var etmek gibi bir uğraşımız yok zaten olan enerjimizi daha farklı şekilde ortaya çıkarmak istiyoruz.

1. Yi ben de cok merak ediyorum gerçekten stalklayınca karşı taraf anlıyor mu sizce? Ve biz cazibemizi yitiriyor muyuz? Yoksa iyi anlamda aklına mı düşüyoruz?
Anlıyordur çünkü sosyal medya hesaplarınız zaten anlatıyordur karşı tarafa😀 Eskiden o kişiyle ne kadar süre konuştuğunuz, ismine ne kadar tıkladığınız, birlikte fotoğrafınızın olup olması; bunların hepsi kayıtlı. Dolayısıyla belki tanıdık isimlerde bile çıkıyorsunuzdur.

Anlamadığını düşünmüştüm ben de, iyi ki anlatmışım o zaman.
Yoksa anlayan insan gelip neden insanların keyifle sohbet ettiği konuya ben enerji mühendisiyim yazsın değil mi? Artık anladıysan selametle diyelim o zaman.
Sizin inandığımız şey bana komik gelebilir neden rahatsızlık duydunuz ? Olumlama ,meditasyon,metafizik bunlara inanmıyorum soru da buydu doğru mu diye sormuş bence değil . Saçma buluyorum insanlar keyifle sohbetlerine devam etsin siz niye yükseliyorsunuz ?

Ben de öyleyim, zihnim çok hızlı çalışır, aynı anda üç beş iş birden yaparken on farklı şeyi de düşünürüm bir taraftan. Asla tek bir şeye odaklanamam. Sıkılırım bunalırım, aklımdan alakasız milyon tane şey geçer.

Buna çözüm olarak zihnimi istemediğim şeyler meşgul edeceğine istediğim şeylerle meşgul etmeyi buldum. Kitap okurken/ders çalışırken müzik dinlemek, Film ya da dizi izlerken mobil oyun oynamak gibi. En az iki şeyle uğraşınca zihin başka bişeye kayamıyor 😂

Ama nedense meditasyon yaparken anında boşaltabiliyorum zihnimi. Bomboş çayır çimen ya da tamamen gri boş bir oda olarak imgeliyorum zihnimi, oluyor.
ben çok denedim asla olmuyor. puzzle çok iyi geliyor dediler, yapamadım sıkıldım bıraktım. puzzle yaparken podcast dinledim işe yaramadı. dizi izle kafan boşalır dediler, ikinci bölümü kesinlikle seyredemiyorum ondan da sıkılıyorum. bi dediğim gibi gerçekten kitap okurken hem okuyup hem de gözümde canlandırma yaptım mı biraz işe yarıyor. çalışırken de rapor gibi zor bişeyle uğraşıyorsam o zaman sahiden ona odaklanıp diğer şeyleri boşverebiliyorum. ama yine de tek bişeyle uğraşıyorsam sanki bi elim boşta kalır gibi hissediyorum. şeye başladım son dönemde, çalışırken falan (müzik işe yaramıyor) storytel'den sesli kitap dinliyorum, güzel oluyor.

meditasyona ilk başladığında zihni kolay boşaltabiliyor muydun yoksa zamanla mı oturdu?

ben bi ara artık bari gece uyurken düşünmeyeyim de uykuya dalmam kolaylaşsın diye video falan açıyordum ama ilgimi çeken bir konuda, psikoloji vs.

X