Endoskopik yüz germe - Facelift

Kizlar yasim 34.
Sizlere bir sorum olacak.
Su estetik ameliyatlari olmak istiyorum.

Burun
Endoskopik kaş kaldırma
Badem göz
Endoskopik alın germe
Endoskopik yüz germe

Sorum su;ben tum bu islemleri tek bir emeliyatla yaptirabilir miyim;zarari olur mu?
Yani agir gelir mi;yoksa yapilabilir mi?

Canım göz kapaklarım alındı,kaşlar yerine çekildi,göz altını yayma yaptı ha bide kök hücre nakli yapıldı.Deriyi daha canlı gösteriyor.Anlayacağın yüzde gözüne batan herşeyi yapmış.Ercan beyin farklı bir yapısı var mükemmeliyetçi yaptığının sonuçlarını tam görmek istiyor anlıyacağın.
Yüz ameliyatında çok söylendim abartılı gergin genç bir yüz yapma diye.Herşey doğal ve anlaşılmasın istiyordum öylede oldu.Ben kendi adıma şimdilik memnunum.Şimdilik diyorum tam oturması zaman alıyormuş.Yaşayıp göreceğiz daha güzele doğru gidecekmiş zamanla öyle söyledi kendisi.Yüzümde şu anda belirgin dışardan farkedilen hiç bir şey yok sadece gerginlik hissim ve kafamda ilk güne göre azalsada uyuşukluk var.Umarım yardımcı olmuşumdur.Varsa sormak istediğin veya benim cevaplamayı unuttuğun yazabilirsin çekinmeden.Sonuçta paylaşmak için burdayız.Bende bu yollardan geçtim bilirim anlayacağın.

Merhaba toprak bende 45 yaşındayım ve yüz gerdirme ameliyatı olmayı düşünüyorum ücret hakkında bilgi verebilirmiin ve yüzde dikiş var mı yoksa dikişler saçlı deri içerisinde mi?cevap verirsen sevinirim

Kizlar yasim 34.

Burun
Endoskopik kaş kaldırma
Badem göz
Endoskopik alın germe
Endoskopik yüz germe

Sorum su;ben tum bu islemleri tek bir emeliyatla yaptirabilir miyim;zarari olur mu?

canım yasın daha genc değilmı bak bu endoskopık yuz germe yurt dışında onay gören bışey değil neden asılama yontemı yaptırmıyıyosun onur erolle görusmenı tavsıye ederım ıngılız kadının kezaplı suratını bıle o duzelttı bu yasta yazık ama benım nacızane fıkrım tabıkı

canım yasın daha genc değilmı bak bu endoskopık yuz germe yurt dışında onay gören bışey değil neden asılama yontemı yaptırmıyıyosun onur erolle görusmenı tavsıye ederım ıngılız kadının kezaplı suratını bıle o duzelttı bu yasta yazık ama benım nacızane fıkrım tabıkı

Tatlım yasım genc ama yuzum cok coktu.
Cidden gerek olmasa zaten dusunmezdim.
Yine de sagol dusuncelerin icin.

Peki bu saydigim islemlerin hepsini tek bir ameliyatla yaptirabilir miyim?

Tatlım yasım genc ama yuzum cok coktu.
Cidden gerek olmasa zaten dusunmezdim.
Yine de sagol dusuncelerin icin.

Peki bu saydigim islemlerin hepsini tek bir ameliyatla yaptirabilir miyim?

bılmıyorum canım (( ama burda amalıyatı gecırmış arkadaslar var onlar bılır mutlaka yardımcı olurlar umarım ıstedığın gıbı olur

Merhaba toprak bende 45 yaşındayım ve yüz gerdirme ameliyatı olmayı düşünüyorum ücret hakkında bilgi verebilirmiin ve yüzde dikiş var mı yoksa dikişler saçlı deri içerisinde mi?cevap verirsen sevinirim

Slm asinagüzel.Yüzde dikiş izim yok.Göz kapaklarında ve göz altı kirpiklerinde dikiş oluyor oda hiç belli değil.Kimse anlamıyor sen bile görmüyorsun açıkçası bildiğin halde.Diğerleri 1-2 cm lik saçlı deri içinde.Onlarda gözükmüyor baksanda dikiş gibi değil.Ücret yapılan işleme göre değişiyor.Geçen sene karın falan hepsini bir anlaşmıştım.Doktorlar ücretsiz muayne yapıyor ve yapılacak işlemleri fiyatı hepsini söylüyor.7-7,5 olabilir benim tahminim.En doğrusu ne yapılacağını bilmen ve ücreti değerlendirmen bence.

Kizlar yasim 34.

Burun
Endoskopik kaş kaldırma
Badem göz
Endoskopik alın germe
Endoskopik yüz germe

En iyisini doktor bilir canım.Buruna ne yapılacak bilmiyorum.Şunu söyliyebilirim endoskopik orta yüz germe başlı başına bir ameliyat zaten.Kaş kaldırma,alın germe,göz kapaği alındı,göz,göz altına işlem ve yanaklar bunların hepsi bir arada yapıldı benim.

Son düzenleme:
benim görüştüğüm bir kac doktor bunların birarada yapıldığını söylemişti.hatta bi arada olunca daha uygun oluyor diye biliyorum. simdiden bol şans. saolsn toprak çok yardımcı oluyor bende endeskopi düşünenlerdenim ama bu yıl erteledim sanırım hem zaman hemde yaş itibari ile:) ama en fazla bir yıl beklerim heralde :))

Kizlar yasim 34.

Burun
Endoskopik kaş kaldırma
Badem göz
Endoskopik alın germe
Endoskopik yüz germe

Ben ilk olarak burun ameliyatı oldum, ve 9 ay sonra da endoskopik ortayüz germe, göz kapağı ve göz altı ameliyatı oldum,
yani 2 seferde ama doktorumla görüştüğümde hepsini bir arada yapabileceğini söylemişti benim kendi tercihim ayrı yaptırmak oldu. Bir arada yapılabiliyor yani ama tabii en doğru bilgiyi doktorunuzdan alabilirsiniz, her doktorun yaklaşımı farklı çünkü. Hepsini bir arada yaptırmak biraz size zahmetli olabilir sadece ama iyi yönü ameliyat daha ekonomik olur ve tek seferde iyileşmiş olursunuz.

Bende bu hafta gidecektim tr ye dr la görusmek icin ama malesef isim cikti ertelemek sorunda kaldim ,toprakcigim sen nasilsin son durumun nasil ..

Bende bu hafta gidecektim tr ye dr la görusmek icin ama malesef isim cikti ertelemek sorunda kaldim ,toprakcigim sen nasilsin son durumun nasil ..

Bir durum yok ameliyatla ilgili.Kendimi unuttum burdaki olaylardan.İnşallah bugünden sonra normale dönerde içimiz rahatlar.

nıhayet yuzumdekı ımplantları çıkarttım bugun amelıyatdan sonrakı 12.gun amelıyatım çok kısa surdu narkoz almadan gayet basarılı bır amelıyat gecırdım bırsuru sey söylendı doktorların çogu pskolojımı eksılere dusurdu artık umudum kalmamıştı en son galıp agaoğlunu aradım ve aynı gun gıttım bana çıkaracagını ve sarkma olmayacagını bu yasta orta yuz amelıyatı yapılmayacagını söyledığınde ona ınandım dığerlerı 4500lıra ısterken 2500 lıraya amelıyatımı yaptı yuzumun sıslerı hızla ındı agrım yok denecek kadar az oldu suanda sadece bıraz sıs oda zamanla gecıcek çok mutluyum bunu burdakı arkadaslarımla paylasmak ıstedım galıp agaoğluna dıycek bır söz bulamıyorum onu çok sevıyorum

Son düzenleme:
nıhayet yuzumdekı ımplantları çıkarttım bugun amelıyatdan sonrakı 12.gun amelıyatım çok kısa surdu narkoz almadan gayet basarılı bır amelıyat gecırdım bırsuru sey söylendı doktorların çogu pskolojımı eksılere dusurdu artık umudum kalmamıştı en son galıp agaoğlunu aradım ve aynı gun gıttım bana çıkaracagını ve sarkma olmayacagını bu yasta orta yuz amelıyatı yapılmayacagını söyledığınde ona ınandım dığerlerı 4500lıra ısterken 2500 lıraya amelıyatımı yaptı yuzumun sıslerı hızla ındı agrım yok denecek kadar az oldu suanda sadece bıraz sıs oda zamanla gecıcek çok mutluyum bunu burdakı arkadaslarımla paylasmak ıstedım galıp agaoğluna dıycek bır söz bulamıyorum onu çok sevıyorum

çok sevindim geçmiş olsun

sen şanslıymışsın.abartmış olabilirim ama tabi değişimi insan sindiremiyor ufak deformasyonlar insanın gözüne büyük geliyorç aksine yaşımı göstermedigimi söyleyenler oldu bu zamana kadar ama ben hissediyorum dokundugumda yüzümde hersey yer değiiştirmiş gibi aşagı doğru bi kayma var :) önlemini almazsam önce yaşlı görünüp sonra halledicem ben kafama takılsın beni mutsuz etsin istemiyorum. macs lift göz hizasından saç içinden başlıyo kulak içinden kıukal arkasına devam ediyo. endeskopiden farkı şu endeskopide sadece içerdeki orta yüz bölgesindeki sarkmalar toparlanım sabitleniyor ama macs liftte hem yukarı doğru toparlanma hemde deri fazlalıgı varsa o alınıyor germede yapılıyor anlıycağın. endeskopide iz yok ama macs de var bazı drlar kulak önüne kesi atıp yapıyor işin ehli olan dikişlerin bir kısmını kulak içine saklıyor.

ben 3 yıl önce macslift amliyatı oldum ama 3 yıl içinde eski halime döndüm ben de 29 yaşındayımdım yaptırdığımda tavsiye etmiyorum . endoskopik de deri alt kısımdan tamamen ayrıldığı için sonuç daha kalıcı ve yukarıya doğru çekilme yapılması daha mantıklı . kulak hizası sadece yana asılma yapıyor ve kulağında izler olması çok kötü etki bırakıyor şuan belirsiz ama amliyattan çıkınca psikolojiniz bozuluyor. ben ücreti daha uygun diye olmuştum. ama memnun kalmadım geçici sonuç oldu. şuan endoskopik orta yüz düşünüyorum malesef :KK43:((((((((

Merhaba
ben ercan karacaogluna sevgili topraktan da cesaret alarak ameliyatimi oldum. Kafama cok takmistim yorgun yuzumu olmasam hir gun kutlaka olcaktim biliyorum. Ve 2gun once oldum. Cok agri sizi olmuyor ama yuzum o kadar sisti ki aynaya bakinca kendimi taniyamadim. Yolda birisi gorse beni tanimaz evet kazakistanli gibi sisman bi bayan yuzu oluyor ki benim yuzum cok zayifti. 2. Gun sislik ve morluklar artiyor . Ilk gun narkoz etkisiyle uyuyorsujuz surekli agrilar icin ilaclariniz falan veriliyir cok hissetmiyorsunuz. 2.gun ayaklandim eve geldim surekli hareket ediyorum yuzum daha da sismesin diye yatmiyorum pek. Uyurkende yastik yuksekte uyuyup ara ara buz uyguluyorum. Su an cok yeni 3. Gunum ve yuzum bole kalmasin diye dua ediyorum. Doktorum cok ilgili hastanesi ilgi cok iyiydi cok begendim. Su an ne desem yalan olur cok yeni ve cok sisim gelismeleri paylasirim insallah duzelecegim....

Merhaba
ben ercan karacaogluna sevgili topraktan da cesaret alarak ameliyatimi oldum. Kafama cok takmistim yorgun yuzumu olmasam hir gun kutlaka olcaktim biliyorum. Ve 2gun once oldum. Cok agri sizi olmuyor ama yuzum o kadar sisti ki aynaya bakinca kendimi taniyamadim. Yolda birisi gorse beni tanimaz evet kazakistanli gibi sisman bi bayan yuzu oluyor ki benim yuzum cok zayifti. 2. Gun sislik ve morluklar artiyor . Ilk gun narkoz etkisiyle uyuyorsujuz surekli agrilar icin ilaclariniz falan veriliyir cok hissetmiyorsunuz. 2.gun ayaklandim eve geldim surekli hareket ediyorum yuzum daha da sismesin diye yatmiyorum pek. Uyurkende yastik yuksekte uyuyup ara ara buz uyguluyorum. Su an cok yeni 3. Gunum ve yuzum bole kalmasin diye dua ediyorum. Doktorum cok ilgili hastanesi ilgi cok iyiydi cok begendim. Su an ne desem yalan olur cok yeni ve cok sisim gelismeleri paylasirim insallah duzelecegim....

canım geçmiş olsun inşallah çok güzel olur ama sabırlı olman gerekiyor

canım geçmiş olsun inşallah çok güzel olur ama sabırlı olman gerekiyor

Cok tsk ederim insallah istedigim gibi olur. Sonucu kestiremediginiz bir ameliyat eve gidince onceki sonraki halimi koysam ne demek istedigimi anlarsiniz alakam yok. Inanilmaz degisim ve yuzum sis bakalim gun gun yazicam. Seninde zor olmustu bastan tekrar trkrar okuyorum suan. Dudaklarimda sorun yok cok rahat olmasada gulumsuyorum. Ama yuzumu komple hissetmiyorum. Benim tenim zaten hassas dokunsam morariyordu o yuzdenhbu kadar sisti bilmiyorum. Hayirlisi 7. Gunu bekliyorum az cok ne olcak

X