Endoskopik yüz germe - Facelift

Tesekür ederim bunu dedignis iyi oldu türkiyeye gidince onunlada gorusmek istiyordum ,ama bunlari okuyunca onu eledim tesekürler size

Tesekür ederim bunu dedignis iyi oldu türkiyeye gidince onunlada gorusmek istiyordum ,ama bunlari okuyunca onu eledim tesekürler size

Bende doktor listesi yaparken zorlanmıştım.Olumlu,olumsuz tüm yorumları okudum.Beş doktor vardı listemde.Hepsiyle görüştüm ve Ercan beye olmaya karar verdim.İki ameliyatımıda oldum bitti çok şükür.
Hep yazıyorum birkaç doktorla görüşün.Mümkünse canlı örnek görmeye çalışın kararınızı öyle verin nacizane tavsiyem.

. Cok tesrkür tavsiyelerin icin gercekten sizin yazdiklarinizi takip ediyorum ve cok samimi ve durussunuz gercekten cok tsk ediyorum bende buyuk ihtimal erhan beye olacam insahlah bakalim hayirlisi .

. Cok tesrkür tavsiyelerin icin gercekten sizin yazdiklarinizi takip ediyorum ve cok samimi ve durussunuz gercekten cok tsk ediyorum bende buyuk ihtimal erhan beye olacam insahlah bakalim hayirlisi .

Çok teşekkür ederim yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.Benim estetik serüvenim bitti .Allah olacakların yardımcısı olsun.Bu arada Erhan ve Ercan birbirine yakın isimler.Doktorum Ercan Karacaoğlu.
Doktor listeni yap ve görüş.Hatta listeni paylaş olumlu olumsuz dönen olur mutlaka.Sende ekler veya silersin.Her şey gönlünüzce olsun.

dandik site mi ? :)))))))

nedir bu doktorlardan çektiğimiz, ahhh ahhh

burada onun yaptığı operasyonlara dandik mi dediler ki ? bu arkadaş kimmiş bana yazsanıza özelden ben bir araştırayım sitede neler yazılmış... dandik sitede adının geçmesi onun için hayırlı değil ...

aynen dedığınız gıbı nedır çektığımız sıze arkadaslık ıstegı gönderdım ozel mesaj ıçın gerekıyomuş doktorun adı erhan eryılmaz söyledıklerınıze aynen katılıyorum

Son düzenleme:

ıyı dıleklerın ıçın çok tesekur ederım canım umarım hepımız ıçın öyle olur burda ıyıkı bırbırımızı bılgılendırıyoruz sanırım bundan rahatsızlık duyanlarda var dandık sıte demesıde bundan kaynaklandı

Doktor bey siteyi beğenmemiş Bunca hatunun ne işi var bu dandik sitede acaba hiç düşünmemiş mi
Ben yorumlarda doktora dandik diyen bir yazı okumadım doğrusu.
Yaşasın dandik KK
Yorumları okumuştur beğenmemiştir.Çamur at izi kalsın hesabı.
Amaaa yanlış duvara çarptı

Eeee kedi uzanamadığı ciğere mırnav der.Beğenmiyorsa girmesin okumasın ne işi varmış dandik sitede.Okumadıysa bu da yargısız infazdır.

Eeee kedi uzanamadığı ciğere mırnav der.Beğenmiyorsa girmesin okumasın ne işi varmış dandik sitede.Okumadıysa bu da yargısız infazdır.

Bu uc doktarla göruscem kizlar bilgine ihtiyscim var Dr erhan karacaoglu ..2-dr oydun idil -3-dr hasan findik ... Ne dersinizzz yardimci olun ltf --erhan karacaogluna cok sicak bakiyorum burda edindigim bilgiler dogrultusunda ama ucunu onerdiler ,,,

Öncelikle Erhan değil Ercan canım.Oydun idil hakkında birşey duymadım.İlk ikisi bence okey.Bir kaç doktor daha ekle listene görüşlerini al iki doktorla kalma derim nacizane fikrim.

Öncelikle Erhan değil Ercan canım.Oydun idil hakkında birşey duymadım.İlk ikisi bence okey.Bir kaç doktor daha ekle listene görüşlerini al iki doktorla kalma derim nacizane fikrim.

Slm toprakcigim sizden ercan beyin teli rica edebilirmiyim tel edip randevu almak istiyorum iki hafta gelicem kismet olursa insh kararimi ercan beyde verdim vasla zamanimda 1hafta icinde olup dönmem lazim bilginiz varmi acaba yurtdisindan gelenlere konaklama yeri varmi ercan beyin tskrler

Ya size yazabilmem için 100 msjmı yazmam lazım ne saçma:) kızlar mrb endeskopiyi araştırırken kendimi burda buldum. Ve cesaretimin arttığını söylebilirim.

HOŞBULDUK. Burda herkes birbirine yardımcı olmaya,yol göstermeye çalışıyor. yurtdışındamısın,ameliyat günü aldınmı.. umarım herşey dilediğin gibi olur.cesaret isi ama neyseki çok örneği var sorun iyi dru bulabilmekte ben ercan beyle maille konuştum yardımcı oldu ameliyat günü belirlicez ama cesaret toplamaya çalışıyorum

Bu aralar giremedim malum protestolar var burda duymuşundur oralardayım.Telini özel msj la gönderdim.Bildiğim kadarı ile hastanenin anlaştığı otel var.Yurt dışından gelen arkadaşlar oteldede kaldılar yakınındaki öğretmen evindede.Öğretmen evi daha uygun tabii.
Yinede birkaç doktorla görüşmenizi tavsiye ederim.Benim yazılarımdan etkilenip karar vermeyin.Sizde görüşün belki benim için güzel olan sizin için olmayabilir.Yarın siz memnun kalmayabilirsiniz ben üzülürüm kimsenin vebaline giremem.Bende doktoruma kk da karar verdim.Karar vermeden önce listeledim beş doktorla görüştüm öyle karar verdim.Şimdi yaşadıklarımı bilgilendirme amaçlı yazıyorum yani ahde vefa benim ki.Herşey gönlünce olsun.Güzel haberlerini yazarsın.Sevgiyle

Ah biz kadınlar deseler gökte düğün var merdiven dayar gideriz Korkuyoruz ama yinede vazgeçmiyoruz.Sizin içinde hayırlı olsun jadejas

ahhhh kadınlar:))))) Toprakcım resimlerini görmem mümkün mü yani sonucun ne olduğunu ve sürecin nasıl işlediğini bilmek açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…