Ay biraz girmeyi bıraktım bir baktım bisürü estetik gurusu yetiştirmiş bizim forum...
Uyarmanıza aslında çok ihtiyaç olduğunu sanmıyorum , zaten şu forumu baştan sona okutyan herkes herşeyin fakında. Sizin dediğinizide ben zaten 2 sene önce parama gerçekten kıyıp en iyi cerahların TÜMÜNÜN kapısına giderek sordum görüşleride bu sitede paylaştım. Keşke forumu baştan sona okuyabilseydiniz özellikle benim yazdıklarımı.
Yanağı orjinal haline getirmenin kolay bir yöntemi yok. Serdar Erenden ve diğer üstadlardanda son gelişmeler hakkında bilgi almakta kapılarını çalmaya devam etmekte kısacası internet dışında BİYERLERDE araştırma yapmakta fayda görüyorum.
Birşey bugün olmuyorsa yarında olmuycak diye bir kural yoktur.
Heran bir gelişme yeni bir yöntem bulunabilir.
Kızlar, araştırmaya devammmm
Serdar Erene gelince...gitmek için malesef paradan çok zamanım yok, doktoram daha yeni başladı, belki yaz tatilinde.
araştırmacı arkadaşlarıma selam olsun :81:
Anlaşılan nickinin alıntı yaptığın mesajımın içinde geçmesine baya içerlemişsin.
Pepite yazdığım bir mesajdı sende o doktora pepitle gitmeyi düşündüğün için nickini o cümle içinde kullandım.
Senin eski mesajlarınıda okudum ve endoskopinin senin için bir çare olmadığınıda söylediklerini ve senin bu duruma sinir olduğunuda biliyorum.
Bunu bildiğin halde aynı doktora pepitle gitme konusu olunca haliyle seninde yaptırma düşüncesinde olabileceğini düşünüp önerilmeyen bir ameliyatsa dünyanın en iyisinede gitseniz memnuniyetiniz fazla olmaz dedim burada anormal olan ne var ?
Estetik bilgim hakkındaki alaycı yorumuna gelecek olursak, sen
13-01-2010'da bu foruma kaydolduğun gün ben buradaki 3. yılımı doldurmuştum
Giriş : 27-01-2007 Yani sen ay biraz girmeyi bıraktığından çok daha önce bilgi almak için buraya kayıt olduğunda ben senin alaycı tabirinle guru oluşumunu çokdan tamamlamıştım
Ayrıca 2005 yılından beri orta yüz cerrahisi konusunun içerisindeyim, 2006 yılında da yanak askısı yaptırdım askı 2009'da düştü sonradan kalıcı çözüm için endoskopiye yöneldim.
Macs lift tekniğini de bu forum içersinde arkadaşlarımıza duyuran kişide benim, ilk mesajdan beri topiki takip ettiğini söylüyorsan bunuda çok iyi biliyor olman lazım.
Hatırlamıyorsan linkini eklerim hafızan canlanır..
Ama yüksek meblağlar bayıldığın o ünlü doktorlarda seni macs lift türkiyede 2 yılldır uygulandığı halde hiç bilgilendirmemişlerki onların anlatıklarını buraya eklerken bu konuda hiç bir bilgi paylaşımın olmamıştı..
Yeni teknikler konusunda bilgi almak için yüksek düzeyde paralar ödeyip ünlü doktorların kapısını çalmaya gerek olduğunu hiç sanmıyorum.
Para sizin paranız isterseniz hergün gidip görüşün hiçbir doktor ücreti aldıkdan sonra yine niye geldin diye şikayetci olmaz nede olsa :)
Bilişim çağında yaşadığımızı unutmayın şu saniye bir teknik çıksa o bilgi bir kaç gün içerisinde tüm sitelere oradanda yayın organlarına anında dağılıyor önemli olan araştırmayı bilmek.
Yanak midfacelift ile yağ dokusu kaldırıldıkdan sonra sadece orta yüz bölgesine mini facelift yapılarak smas tabakası kaldırılıp deride bir miktar gerilirse yüz ovali olabilecek en ideal konumuna getirilir ama o konuma gelsin diyede 55 yaşından önce kimseye bu tekniği uygulamazlar denizkızı sadece macslifti kendisine uygulatmak için kırk dil döktü.