Endoskopik yüz germe - Facelift

Evet haklisin cnm daha kotu olma ihtimalide olabilirdi dedigin gibi cok memnun kalmadiysamda eskisinden kotude olmadi... Beni daha cok deli eden bide $u oyuklar hic deilse onlarda gecseydi bari... maddi kaybim icinde diyorumki hayatimda ilk defa kumar oynadim ve kaybettim kendimi boyle teselli ediyorum ne yapiyim... Evt zaten ne olduysa stresten oldu bi$ekilde moralimi yuksek tutmam lazim... iyiki varsiniz yaa beni ne guzel teselli ediyosunuz Allah razi olsun hepinizden...

canımsın. daha da güzel olacak merak etme. biz de arıyoruz bi yolunu, bulucaz.
evet demek o paranın çıkacağı varmış. bu şekikde çıktı.
sen moralini yüksek tut. sana söylenenlerde teselli dğeil. böyle ağzın burnun gözün varken yanakların ne olursa olsun çirkin olamazsın. millet estetik oluyor burnu böyle olsun diye. bunlar samimi fikrim, iltifat değil.
sen de yarından itibaren haline üzülmeyi bırak. aynalara da bakmayı azalt. her şey yoluna girecek.

Melodiciğim resimlerinİ gördüm.Bu fotolar operasyon öncesi mi.Sonrası resmin yok mu ?Ayrıca sen bir hayli güzel bir kızsın bunu net ve açık bir şekilde söylüyürum.Resimler operasyon öncesi ise ben sen de hiçbir sarrkma görmedim.Işık diyorsun ya ... özellikle dikkat ettim belki tek sorun burun yanı çizgileri olabilir.Ama kim sarkma var diyorsa ya gözleri iyi görmüyor ya da yalan söylüyor.Bana kalırsa endoskopilik bir şeyin hiç yok.Ayrıca bu operasyonda kazanılan tek şey gözlerdeki çekiklik ki senin gözlerin çok güzel ve çekik.Yani sen niçin endoskopik yüz germeye taktın ben anlayamadım.Yüzün gayet toplu, yanaklar yerinde ,gözler çok güzel.Yok gerçekten ya resimlerin çok güzel çıkmış ya da ben yanlış görüyorum.Doktorun söylediği abuk subuk psikolojik bozukluk,evlenmeme vs...gibi konuları bir yana bırakırsak adam bu operasyon için olmaz demekle bence haklı.Çünkü sarkıklık olmayan bir yüze niçin yapılsın.Hadi diyelim gözler için yapılsın......sende o kusur da yok.
İlknurdaki değişimin tek nedeni gözlerinin çekik yapılışı.Yoksa onda da başka bir değişim yok.Zaten olamazda çünkü son derece gergin bir yüzü varmış.Yani ilknurun bize farklı gelmesinin nedeni gözlerenin çekilmesi olmuş.Bu da ona çok yakışmış.Yine de diyorum ki bu çekik ifade şakak germe ilede yapılırmış.Canım varsa operasyon sonrası resimlerini koy bakalım senin dediğin gibi mutsuz edecek bir şey var mı?

Canım bu arada,hangi operasyon yapılırsa yapılsın burun yanı olukları asla tam olarak geçmez.Kim geçer derse yalan der.Ancak çok belirsiz bir şey varsa endoskopi ile elbette çok daha düzgün görünür.Ama derinse düzelemez.Bunu bizzat dr dedi.Çünkü o bölgede çok tehlikeli sinirler var.Bu nedenle tam oralara kadar neşter giremiyor.Yoksa felç riski var.Bu nedenle gerek mini liifting gerek tam yüz germede muhakkak enjeksiyondan yaralanılıyor.Nasıl yüzün buruşukluğu germe ile tam geçmezse burun yanı çizgilerinde de dolgu gerekiyor.Aynı şey göz altı içinde geçerli.Hiçbir göz altı estetiği çizgileri tam olarak geçiremez.Çünkü alınan deri çok sınırlıdır.1mm fazla alınsa bile göz aşağı çeker.Bunları hep yıllar içinde dr.dan öğrendim.Allahtan gittiğim dr çok etik biri .Olmayacak bir şeyi asla yapmaz.Bir şeye razı etmek çok zordur.Doktora güven çok önemli.Senin dr.ne kadar olmaz dediyse de bence hiç yapmamalıydı.7 bin lira çok çok büyük bir rakam.Hatta benim doktorum bu operasyonu bu fiyata yapacağını asla düşünemem.Çünkü burada öyle rakamlar konuşuluyor ki dudaklarım uçukluyor.En basitinden benim doktorum üst gözkapağı operasyonunu 750 liraya yaparken burda binlerce dolarlardan bahsediliyor.Üstelik yaptıkları şeylerde muhteşem sonuçlar vermiyor.Bu nedenle sadece burada ismi geçen doktorlara değil ,bizzat kendi araştırdığınız kişilere gidin derim.

canım güzel konuşuyorsunda endokopi ameliyatını 2-3 bin civarı yapacak bir doktor tanıdığın varmı varsa bende bu kadar birikim için uğraşmayayım ?
bu ameliyat adı üstünde endoskopik kamerala ile ekrandan izleyerek gerçekleştirildiği için çok pahalı.
Total facelift yaptırsan o bile daha ucuza maloluyor.
Birde pahalı cihazlar kullanıldığı için her doktorda yapmıyor yapanlarda 5 binden başlayıp 10 bine kadar çıkıyor.
Doktoruna bir sor endoskopi yapıyormusunuz diye eğer yapıyorsa fiyat al en az 4000 diyecektir o da tanıdıksın diye.
Tanıdık birisine facelift ameliyatını hastane masraflarını karşılayıp doktorada bir kaç saatini sana ayırdı diye cebine 1000 lira koysanda yaptırabilirsin ama bu ameliyatlarda öyle bir şansın yok malesef.

Son düzenleme:

Canım ameliyat öncesi doktorlar her zaman fotoğraf çeker. Yandan önden vs. O fotoğraflarını e-mail ile doktordan istesene. Fotoğraf senin fotoğrafın olduğu için göndermesi lazım. Göndermezse de yaptığı işe güvenmiyor demektir. Fotoğraf çekmediyse de hiçbirimiz o doktora gitmeyelim zaten.

Umarım şişler indikçe daha iyi hissedersin.

Melodicim simdi resimlerine baktim, hem de bi kac kez. gercekten cok tatli ve güzel bir kizsin. dudaklarin ve gözlerin ne kadar cekici. canim benim, anliyorum sorununu, ama cidden sen simdi sirf aynaya bakinca eminim yanak bölgeni görüyorsundur (bende cünkü hemen burnumu ve yanakalrimi görüyorum, gerisini algilamaz oldum nerdeyse). teselli vermek icin demiyorum, zaten bu konuya yazan arkadaslarimiz hep ayni dertten yakindigi icin burda paylasim yapiyoruz. tabiki bizim seni güzel bulmamiz sana bisey ifade etmez, sen aynaya bakinca kendini elbet güzel görmek istersin. Ama sen göremesende, ben sana acikca söyliyim, gercekten hos bir kizsin canim.

Su anki ruh halinin elbetteki süper olmasi senden beklenemez, dogal olarak hayal kirikligi yasadin ve bu da insana ayri bir stres yasatir. Ama sakin pes etme canim, ben mutlaka bir cözümü olduguna inaniyorum. Bundan cok daha kötü problemlerde, estetik yolla neler yapabiliyorlar.

Bende yurtdisindayim malesef, ve dedigin gibi insan doktor dolasip danisacak maddi imkani ve zamani kolay yakalayamiyor. Ama forumda bircok arastiran arkadaslarimiz var sagolsunlar. Aradan hele biraz zaman gecsin, hersey bir otursun yerine önce, sonra tekrar baska bir uzmanla görüs derim ben. en azindan ne düzeltilebilir, ne sekil mümkünati vardir , bir yol gösterebilir ve rahatlarsin, yapamazsanda hemen, en azindan düzeltilebilecgini bilmis olmak seni rahatlatir bir süre.

Sonucta her terzi de ayni sekil dikemiyor kiyafeti, fark mutlaka vardir doktorlar arasindada. Hepsi farkli acidan bakiyor cünkü bir sekilde, yani hic bir doktorun sabit sekilde bu böyle yapilir dedigini sanmiyorum, teknigi bilmek var birde onu kullanabilmek var , fark orda bence.

Canim inan güzelsin gözlerin yeter ya:) ...bir yolu vardir elbet mutlaka...

ablacım pardon ya canımlı cicimli yazdım nickini fark etmemişim kusura bakma
bu arada ilk seans nasıl geçti ?
melodicim bu arada resimlerine bende baktım ama bu resimlerle seni rahatsız eden problemi görmek imkansız.
örnekde gösterdiğin kızda problem var gerçekden ama bu problemini net gösteren bir resim olmadan yorum yapmak yanlış olur.

Son düzenleme:

Ben oldum olasi halimden memnun biriydim en ufak bi takintim yoktu ama i$te bu kadar kisa zamanda yuzumdeki bu degi$ime ali$amadim bu gidi$le ali$acak gibide deilim ya bazen bakiyorum ben cocukken dizilerde oynayan bazi bayan oyuncular vardi aradan en az 15 yil gecmi$ ben ya$landigimi hissederken onlar hala oldugu gibi duruyor bunu farketmek bile ayri bir dert oluyo insanin icine...

canım ama o dediğin durum çok istisna birşey mesela emre altuğ 40 yaşında ama 25 lik delikanlı gibi duruyor toplumda o yaşda o kadar genç gösteren erkek saysan bini geçmez.
kadınlarda aynı şekilde hatta kadınlar erkeklerden daha çabuk çökerler senin dediğin gibi istisnalar tabiki var ama bu genetik bir durum, diğer genç gösterenlerin zaten nasıl gösterdiklerini biliyoruz.
6 ayda bir botox,yurt dışına zırt pırt tatile diye çıkıp estetik yaptırıp gelmeler.
Sorduğunda herşeyi inkar ederler.
öpüşürken yakalanıp sevgilisi olduğunu yalanlamak için biz akrabayız diyen çok ünlümüz var

saskina katiliyorum bende. istisna bir durum o, mesela Nil karaibrahimgile bakarsak, sanki 20 li yaslarda gibi gösteriyor ama yasi daha fazlaymis. genc gösteriyor iste. Ayrica makyajin da cok rolü var. benim kuzenim makyaj uzmani, yani bu tv ve fotograf cekimlerindeki kullanilan makyajlari yapiyor.

Asla tv de gördüklerine aldanma, ordaki isik efektleri, kullanilan makyaj malzelemeleri cok farkli, ayrica bayagi bir tabaka olusuyor cilt üzerinde ve bu da cizgi ve oyuklari rötüs yapiyor diye anlatmisti. tabiki makyajsiz da güzel olan bayanlarimiz var, ama tv dekilere pek aldanmalayim, birde makyajsiz halleriyle görsek mutlaka yaslarini belirten noktalar vardir yüz hatlarinda.

Bak birde su varmis kizlar, onu da bana kendisi söylemisti; yagli ciltler kirismaz ama sarkiklik meydana gelebilir hatlarda, kuru ciltlerde ise sarkma pek olmaz ama kirisik egilimi vardir demisti. Bunlara göre de cesitli makyaj tarzlari varmis. Yani tv de gördügümüz bi cok güzel bayanlar da kusursuz degildir..

Canımsın kuzum benim:)) Aslında çok haklısın, benim gözümden kaçan ya da unuttuğum şey ,operasyonun endoskopik oluşu .Fiyatta haliyle astronomik oluyor.Ama diğer estetik ameliyatlar gerçekten bana çok pahalı geliyor.Çünkü bu sektörde çok farklı fiyatlar var.Sana bir örnek vereyim.Aynı marka dolgu için 350 lira isteyende var. 1000 lira fiyat verende.Yine daha önce yazdığım gibi,göz kapağı operasyonuda öyle.Hatta burun estetiğide aynı şekilde.Yani uyanık olmakda yarar var..Üstelik pahalı dr iyi demekde değil.Bneim kızım bir ara burnunu yaptırmak istedi ama sonra vazgeçti.Bir kbb sadece burun ucu için 3000 istedi.Bana komik geldi üstelik plastik cerrah bile değil.Bizim dr gittik komple ameliyat hastane dahil 1500 lira istedi..Üstelik bağdat caddesi gibi bir yerde ve bu sektörde tanınan iyi bir cerrah.Ama biz zaten vazgeçtik
Bu arada benim glikolik asit iyi gitti.Bayağı bir soydu ve kuruluk olmuyor.Canım yine bu arada geçenlerde alıntı yapıp yazdığın psikolojik yazıları okudum çok güzeldi.Ama en önemlisi senin kendi yazdığın bir yazı beni çok etkiledi ve çok hoşuma gitti .Bunu da belirtmeden geçemiyeceğim.Canım benim :))

Son düzenleme:

Siz beni gercekte gorseniz eminim yanaklardaki du$uklugu hacimsizligi vede burun kenarindan agiz kenarina uzanan oyuklari hemen farkedeceksiniz tam olarak nedenini bilmiyorum belki gece oldugu icin i$igin yuzume geli$ yonu makyaj yapmi$ olmam vs. ama bu resimlerde sorunlarim cikmami$ ayrica resimde cekik gorunuyor dediginiz gozleri guzel yapan surmu$ oldugum aylaynırdan kaynaklaniyor $i$likler iyice insin yuzum biraz daha otursunda sorunlarimi daha iyi belli eden yeni resim ekliyim bi gun bide o zaman bakarsiniz ....

Evet burun kenarindan agiz kenarina uzanan oyuklar endoskopiyle tam olarak gecmiyormu$ ama oyuklarin hemen yan tarafindaki dolgunluk biraz daha yukari yani goz alti ve elmacik kemiklerin oraya kaldirilsaydi buyuk olcude azalacakti oyuklar elimle kaldirinca baya bi azaliyo yani ustelik dr. oraya guya yag enjeksiyonu yapti ama tam icine yapmami$ birazda yanak kismina dogru yapmi$ sanki az daha derinle$ir gibi bi goruntu olu$tu guya ben bu adam baya bi tecrubeli diye bahali buldugum halde ona gittim ama hic umdugum gibi olmadi yazik valla...
Bu arada mesela dr. oytun idil agiz icindende kesi yapiyomu$ tamam iyile$me sureci daha uzun ve agrili geciyomu$ belki ama hic deilse yanaklar daha iyi kalkardi diye du$unuyorum diyorum ke$ke onami gitseydim ye$il kelebegin yanak du$uklugu sorunu varmiydi bilmiyorum ama o gayet memnundu operasyon sonrasi ye$il kelebegin iyile$me sureci daha uzun ve agrili gecmi$ yazdiklarina gore hatta his kaybi bile ya$ami$ baya bir sure benim oyle ciddi agrim sizim olmadi Allaha $ukur his kaybi vs. olumsuz bi$eyde olmadi iyile$me suremde oldukca kisa surdu yani yuzun tam olarak oturmasi belki baya bir zaman alabilir ama $i$likler falan 2 hafta gibi bir zamanda hemen hemen tamamen indi gibi bi$eydi tabi yag enjeksiyonu yapilinca yeniden $i$ti ama oda gun gun buyuk olcude azaldi azaliyorda bu adam daha kolay mumkun oldukca agrisiz gecsin diyemi artik bilemiyorum kendince uyguladigi teknikle yapti operasyonu ama sonuc benim beklentilerimi kar$ilamadiktan sonra insan diyor madem ben bu i$e girmi$im ke$ke birazcik daha agrili sizili atlatsaydimda biraz daha iyile$me surecim uzun olsaydida sonuctan memnun kalsaydim yaptirdigima degdi iyiki yaptirmi$im diyebilseydim sonucta bu adi ustunde ameliyat gittigimiz yerde kuafor deilki aman iyi yapmami$ neyse bi dahaki sefere giderimde istedigim gibi yaptiririm diyebilliyim....

Tarkanda oyle nerdeyse 40'a geliyo ama hala 20 lerde gorunuyor ...
El alem turkiyeden yurt di$ina estetik yaptirmaya gider biz yurtdi$indayiz ama turkiyeye gidiyoruz i$e bak haliylede dr. secimi konusunda ciddi bir tecrubeyede sahip olmadigimizdan iki buklum evimize geri donuyoruz

I$igin yuze geli$ yonu yuzdeki sorunlari gizlemede buyuk etken ben onu kendimde bile farkediyorum evet makyajin etkiside buyuk, ustune bide estetik operasyonlarda eklenince....

Evet biliyodum cnm kuru ciltler daha cabuk kiri$irmi$ sarkma sorunu fazla olmaz yagli ciltlerse tam aksi diye benim cildim eskiden yagli sayilirdi $imdi karma diyebilirim...

Son düzenleme:
Melodi canim senin agiz icinden dikislerin yokmuydu? benimde yesilkelebek gibi agiz içinden dikislerim vardi sen ve ilknur belkide onun icin bu kadar cabuk iyilestiniz benim iyilesmem aylari bulmustu.

Melodi canim senin agiz icinden dikislerin yokmuydu? benimde yesilkelebek gibi agiz içinden dikislerim vardi sen ve ilknur belkide onun icin bu kadar cabuk iyilestiniz benim iyilesmem aylari bulmustu.

yok canım benim erhan bey ağız içinden dikişe gerek görmüyor. Bu yüzden de yanaklar kalkmıyor olabilir mi?
Çünkü çok net hatırlıyorum sende Yeşilkelebek de his kaybından, katı bi şey yiyeymemekten bahsediyordunuz?

Evet ilknurun da ağız içinden yapılmamıştı. O yüzen Melodinin de İlknurun da şişleri çabuk indi demek?

Evet cnm benim agiz icinden kesi yoktu sadece goz alti ve $akaklardaki sacli deriden kesi yapilmi$ti haklisin eger agiz icinden kesi yapilsaydi iyile$me sureci cok daha uzun surebilirdi ama belkide yanaklarda istenilen kalkikligi saglamak bu sayede mumkun olurdu diye du$unuyorum....

Bence agiz icinden kesi yapilsaydi yanaklari istenilen $ekilde kaldirmak mumkun olabilirdi tabi iyile$me surecim daha uzun olurdu belki ama hic deilse memnun kalirdim....
Bence adam agiz icinden kesi yapmasa bile yanaklari biraz daha kaldirabilirdi ama az kaldirmi$ ke$ke hemen operasyon oncesi tekrar tekrar dile getirseydim yanaklarim mumkun oldugunca kalkik olsun diye... uuff yaa ben nasil bu kadar gafil olabildim hala inanamiyorum.....

Ağız içinden dikiş mi! Oh my God! Sen aklıma mukayyet ol.

Melodi canım, albümdeki resimler ameliyat öncesi mi yoksa sonrası mı, merak ettim. De; senin öyle böyle değil çok tatlı çok şirin bir yüzün var ya, maşallah. Mühür gibi gözler, kalem gibi kaşlar; yanakların da filan hiç problem yok be güzelim. Senin sorun yaptığın yanakların bunlar olduğunu söyleme bana. Eğer bunlarsa, doktor çok haklı güzelim. Yüz simetrin mükemmel. Biraz yukarı kalksa yuvarlak bir yüz ortaya çıkar gibi geldi bana.

Te$ekkurler cnm Evet resimler operasyon oncesi cekilmi$ ama oncedende soyledigim gibi burda sorunlarim cikmami$ gerek i$igin yuze geli$ yonu gerek makyaj yapmi$ olmam gerekse ak$am cekinmi$ oldugum icin bilemiyorum sebebini ama ke$ke burdaki kadar sorunsuz olsaydi yuzum inan hic kafama takmazdim oncedende soylemi$tim kac yildir bu durumu surekli takinti yaptigim icin mumkun oldugunca resimlere sorunlarimi yansitmamaya cali$mi$tim yeni resimler ekliycem bi ara o zaman neden memnun kalmayi$imi sorunlarimi daha belirgin $ekilde cekerim bakalim o zaman yorumlariniz nasil olacak ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…