Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de düşünüyordum endoskopik yüz germe ameliyatinı..şimdi kafam karıştı..ne önerirsiniz...cok gecmis olsunAynen öyle arkadasim
Sevgi hanim kime yaptırdınız acaba derin plan yüz germeyi ve memnunmusunuz acaba
Evet bende derin yüz germe yapmamischsevgi hnm derin plan yaptırmadı klasik yüz germe yaptırdı... klasik yüz germe derin plan kadar uzun süre dayanmıo...
Evetvarkadaslarima takıldı diren. Ama minicik. 2 gün.Bu ameliyatta sonda ve diren takiliyormu acaba?
Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.Yaşım 33 canım.Doktorum Erhan Eryılmazdı.Fotoları yüklemeyi bilmiyorum özelden msj için sayımda yeterli değil ama faceden eklerseniz beni telden whatsaptan gönderirim.Ameliyat öncesi ve sonrası fotoları.
Facebook - Giriş Yap veya Kaydol link bu.Eklemeden önce yazın yalnız herkesi kabul etmiyorum :)
Merhaba endoskopik yuz germe facelift mennunmusunuz kaliciligi ne kadar bilgilendirirseniz sevinirimİnşallah herşey güzel olur.
Resim yeni halinizin paylasirmisinizSiz İstanbul’da mı oturuyorsunuz?
Endo yaptırdınızmi mennunmusunuzselam, gercekten mi? neden öyle dediniz? ben kaşlarımda hafif kalkıklık istiyorum. botox ya da iple yapılan uygulamalar gecici olduğu için endoskopik düşünüyorum.
Kesinlikle haklısınız..ben de ameliyatla istediğim sonuca ulaştım
[/QUO