Endoskopik yüz germe - Facelift

Eylül Ekim gibi endo için gün alacağım bu badem gözü düşünmüyorum doğal olmaz düşüncesi var kafamda, endo ile gıdıya müdahale ettiren varmı aranızda ? Gerçi başlık aktifliğini kaybetmiş yazan çizen yok.

Herkese merhaba tekrardan
6. Ayım oldu yazacağımı söyledim ve başlıyorum
Ameliyat olduktan sonra yüzümde asimetri arttı demiştim ve asimetri devam ediyor yine çok belirgin. Gençleşme vaadiyle bu ameliyatı oluyorsunuz ama sadece kocaman asimetiek yanaklar küçülmüş gözleriniz oluyor gençleşmek diye bir durum yok, ben aynı ameliyatta burnumu da yaptırdım o daha kötü oldu yani bu ameliyat benim için büyük bir pişmanlık belki de doktorumundan kaynaklı çünkü kendisi asla kabul etmiyor ameliyat olmadan önceki o sevimlilik halleri memnuniyetsizliğinizi dile getirdiğinizde apayrı bir tavırla karşılaşıyorsunuz, siz evinizde pişmanlık keşkelerle ağlayarak yaşarken onlar da hayatlarına gayet rahat bir şekilde devam ediyorlar bu çok sinir bozucu
Ben keşke erhan Eryılmaz la görüşseydim ve ona bu ameliyatı olsaydım gözlerimle gördüğüm hastaları var ve çok güzel olmuşlar
Bu Ameliyatı olmak isteyenler çok iyi düşünsünler çok iyi araştırsınlar instagramın büyülü dünyasına kanmasınlar orda shop var bir çok doktorda
Şimdilik yazacaklarım bu kadar ara ara yine yazacağım

Ameliyat olduktan sonra yüzümde asimetri arttı demiştim ve asimetri devam ediyor yine çok belirgin. Gençleşme vaadiyle bu ameliyatı oluyorsunuz ama sadece kocaman asimetiek yanaklar küçülmüş gözleriniz oluyor gençleşmek diye bir durum yok, ben aynı ameliyatta burnumu da yaptırdım o daha kötü oldu yani bu ameliyat benim için büyük bir pişmanlık belki de doktorumundan kaynaklı çünkü kendisi asla kabul etmiyor ameliyat olmadan önceki o sevimlilik halleri memnuniyetsizliğinizi dile getirdiğinizde apayrı bir tavırla karşılaşıyorsunuz, siz evinizde pişmanlık keşkelerle ağlayarak yaşarken onlar da hayatlarına gayet rahat bir şekilde devam ediyorlar bu çok sinir bozucu
Ben keşke erhan Eryılmaz la görüşseydim ve ona bu ameliyatı olsaydım gözlerimle gördüğüm hastaları var ve çok güzel olmuşlar
Bu Ameliyatı olmak isteyenler çok iyi düşünsünler çok iyi araştırsınlar instagramın büyülü dünyasına kanmasınlar orda shop var bir çok doktorda
Siz kime olmustunuz

Çok geçmiş olsun, resimleriniz varmı öncesi sonrası ? Erhan beye olan arkadaşlarım var öncesi sıkıntı hep var bekleme süresi uzun yüzde, başta asimetri ve bazı sıkıntılar yaşadılar sizin de yeni sayılır geçer inşallah diyelim ama doktorunuz la iletişimi bozmayın bu benim fikrim sonraki süreçlerde doktorla çözüme anca ulaşılıyor bu tarz problemlerde ... doktorunuz kim?

Son düzenleme:
Fotoğraf cekemiyorum yüzüm daha da korkunc çıkıyor, sanki bir tarafı çekmiş diğer tarafı çekmemiş gibi , dikişler diğer tarafta tutmamış gibi, eskiden yüksekte olan taraf şimdi daha da yüksekte düşük olan taraf yine aynı kalmış,

Oytun idil miydi doktorunuZ?

Canim tam 1 ay oldu, asimetriler baya azaldi ama hala biraz var. Kimse farketmese de ben farkediyorum. Hassasiyet de devam ediyor o yuzden doktor makyaj serbest dedigi halde korkuyorum makyaj yapmaya :))) ama cok cok memnunum ya her aynaya bakisimda sasirip seviniyorum. Gorenler bayiliyo cok dogal olmus cok guzel toplanmis yuzun gozlerin hele cok iyi olmus diyolar. Oy cok sukur valla cok mutluyum :) bi 5 kilo fazlam var onu da bi verebilsem super olcak :)
Kime yaptırdığınızı öğrenebilir miyim

Benimle aynı problemi yaşayan insanlara mesaj attım ama cevap alamadım onlardan, yaşadıkları benimle aynı mı bilmiyorum

Sevgili Elmayra özelden yazışmıştık seninle hatırlarsın.Sorunlarının geçmemesine üzüldüm ama karamsarlığa kapılma. biraz daha zaman tanı kendine. dr. un ilgilenmiyorsa başka doktorlara git. yanaklardaki şişlik azalır daha. 2 yılı buluyor tam olarak oturması. açık kesi izleri de 2 yılda silikleşiyor örneğin. .çok büyük sandığımız sorunlara bazen ufacık müdahaleler çözüm olabiliyor. asimetriyi dolguyla çözebilirler. alt geniş kaldıysa masseter botox var. pes etme yeter ki.

Sevgili Elmayra özelden yazışmıştık seninle hatırlarsın.Sorunlarının geçmemesine üzüldüm ama karamsarlığa kapılma. biraz daha zaman tanı kendine. dr. un ilgilenmiyorsa başka doktorlara git. yanaklardaki şişlik azalır daha. 2 yılı buluyor tam olarak oturması. açık kesi izleri de 2 yılda silikleşiyor örneğin. .çok büyük sandığımız sorunlara bazen ufacık müdahaleler çözüm olabiliyor. asimetriyi dolguyla çözebilirler. alt geniş kaldıysa masseter botox var. pes etme yeter ki.
Evet size çok teşekkür ediyorum tekrardan, bir kaç doktorla görüştüm yağ enjeksiyonu ile asimetrinin azaltılabileceğini söylediler ama 1. Senen dolsun mutlaka dediler zaten burnumu yaptıracağım tekrar o zaman bakarım durumumda düzelme olsa da olmasa da Buraya arada tekrar yazacağım

Estetik dünyanın en iyi para kaynağı olan bir sektör... gencecik kızlarla yapılan reklamlar kadın ruhumuzu sömürmekten başka bir şey değil... reklamlarda gördüğümüz 18_20 yaşındaki incecik gergin parlak modeller gibi olacağımız algısı ile koşuyoruz hemen doktora.. orda seçilen modellerin çoğu dünya çapında fotomodel .. bu ameliyatları olmamışlar zaten güzeller... 18 yaşında genç kızların fotoğrafları yüz germe ameliyatı reklamlarında... olacak şey mi? Neden inanıyoruz hemen? O fotolara kanan kuzenim liposekşınla yağ aldırdı örneğin... aman allahım ben böyle zor eziyetli bir ameliyat görmedim... sonuç tabii büyük bir hayal kırıklığı .. vücudu girintili çıkıntılı oransız bir şey oldu... ben de 1 ay önce iple yüz germe operasyonu oldum... bana hiç acı ağrı duymayacağımı,aynı gün hayata karışabileceğimi, etkisini anında göreceğimi, günler geçtikçe daha da güzel olacağımı söylediler.. işlem yapılırken önce uyuşturu krem sürdüler sonra iğne girecek yerlere uyuşturucu iğne yaptılar.. işleme başladı doktor ama nasıl bir ağrı ve acı anlatamam.. gözümden yaşlar geldi.. 30 dk sürdü.. kalktım aynada baktım tuhaf birşey olmuş.. bir yanağım ağızdan kulağa doğru kanal gibi bir şişlik diğeri ise yüz felci gibi sarkan yeri çekip yüzün ortasında topladı..3 gün ağzımı açamadım kaşık girecek kadar bile açılmadı.. tatlı kaşığı ile beslendim.. uyuyamadım yatamadım, işe giderken nasıl saklayacağımı şaşırdım insanlar yüz felci geçirdim sandılar. ağzımın içinde sanki ceviz var gibi..geçecek şiş o dediler.. geçmedi.. tuhaf girintili çıkıntılı bir yüz oldu.. iki yanak farklı.. birisi yanlara doğru genişledi filan...5000 tl ile kendime yaptığım kötülük bu.. kendiyle mutlu olmayana evren sanırım ders veriyor..bir kere bu ameliyatların 50 yaşından önce yapılmaması lazım .. 35 yaşında bir insan hangi duyguyla yü gerdirir.. önündeki 35 yıl o insan Ne yapıp neyle mutlu olacak..ama malesef ruhumuza laf geçiremiyoruz .. tam bir çılgınlık.. yaptıkça yapasınız geliyor..

Evet kendiyle mutlu olmayan böyle seylere sarıyor, dediğiniz gibi doktorlar instagram da algı yönetiyor o an aynaya bakıyorsunuz evet sarktım diye görüyorsunuz ama aslında öyle bir durum yok. Benim asla yaptıkça yapasım gelmiyor bir an önce bu sayfayı kapatmak istiyorum çünkü ağzım yandı evren bana dersimi verdi

Hanimlar endoskopik kas kaldirma hakkinda ne dusunuyorsunuz ? O da kalici degil galiba yaptiran bir kac kisi oyle demisti.
Sizlerin bir fikri var mi ?

Hanimlar endoskopik kas kaldirma hakkinda ne dusunuyorsunuz ? O da kalici degil galiba yaptiran bir kac kisi oyle demisti.
Sizlerin bir fikri var mi ?
Ben badem göz, şakak germe olmuştum. Saçlı deriden kesi yapılarak göz kenarı yukarı çekildi. Bu işlem kalıcı.
İple askılama yada kaşın oradan kesi yapılarak kaldırma geçici. Zamanla düşüyor yine.

Ben badem göz, şakak germe olmuştum. Saçlı deriden kesi yapılarak göz kenarı yukarı çekildi. Bu işlem kalıcı.
İple askılama yada kaşın oradan kesi yapılarak kaldırma geçici. Zamanla düşüyor yine.
Doktorunuzu ozelden yazar misiniz badem goz dusunuyorum ben de

Sakak germeden sonra kaslariniz nasil ? Memnun musunuz ?
Bir de sakak germede kesi yapilan yerde sac dokulmesi goruldugu soyleniyor siz oyle bi sorun yasadiniz mi ?
Endoskopik daha kalici diye duydum ama yaptiran cok hasta da bulamiyorum :/
Bir de size seyi sorcam. Sakak germeyle gozler hafif cekik olmuyor mu acaba?yoksa siz ayrica bir de sakak germe disinda badem goz mu oldunuz ?
Size ozelden de yazdim :)
Tekrar tesekkurler :)

Sakak germeden sonra kaslariniz nasil ? Memnun musunuz ?
Bir de sakak germede kesi yapilan yerde sac dokulmesi goruldugu soyleniyor siz oyle bi sorun yasadiniz mi ?
Endoskopik daha kalici diye duydum ama yaptiran cok hasta da bulamiyorum :/
Bir de size seyi sorcam. Sakak germeyle gozler hafif cekik olmuyor mu acaba?yoksa siz ayrica bir de sakak germe disinda badem goz mu oldunuz ?
Size ozelden de yazdim :)
Tekrar tesekkurler :)
Evet, özelden yazmışsınız cevap yazdım..
Saç dökülmesi olabilir demişti doktorum. Hatta olursa oraya ücretsiz saç ekimi yaparım demişti. Ama gerek kalmadı. Yani beni rahatsız eden bir durum olmadı. 🌹

X