Endoskopik yüz germe - Facelift

Durum guncellemesi; yaklasik iki ay olacak. Surec cok ama cok yipratici. Kendinizi guzel hissetmeniz en az ama en az uc ay. Oyle uc hafta vs degil. Uc haftadan sonra ameliyat olayi hafiflemis oluyor sadece. Ameliyati yaptirip pisman olan neredeyse hic yok ama eski halinizin daha canli ve diri haline donusmeniz en az uc ay. Onceki surecte baska birine benziyorsunuz. Daha da uzun olabilir. Sabri olan yaptirsin. Alti ayda cillop gibi oluyorsunuz da 180 gunden bahsediyoruz. Erhan Eryilmaz, benim forumda okuduklarim ve sahsi tecrubeme dayanarak konuda en iyisi. O kesin.

merhaba ve çok geçmiş olsun..çok uzun zaman oldu girmeyeli, yazınıza denk gelince eski anılarım canlandı, yazmak istedim. aynı doktora ameliyat olmuşuz. 4 yıl geçmiş aradan. gittikçe daha çok oturdu yüzüm, çökme filan da olmadı. içinizi rahat tutun. bu ameliyatta başarı oranı yüksek.

Bunlar eski hallerim.
Merhaba

Bende Dr.Gürhan Özcan a önümüzdeki hatfa burun ameliyatı olacağım.
Diğer yaptığı operasyonlardan hiç resim göstermediği için tereddütlerim vardı.
Sizin olumlu yorumlarınız beni mutlu etti.
Ama yine de operasyonlarımız aynı değil.
Yaptığı burun ameliyatları ile ilgili sizin bir tecrübeniz oldu mu?

Merhaba

Bende Dr.Gürhan Özcan a önümüzdeki hatfa burun ameliyatı olacağım.
Diğer yaptığı operasyonlardan hiç resim göstermediği için tereddütlerim vardı.
Sizin olumlu yorumlarınız beni mutlu etti.
Ama yine de operasyonlarımız aynı değil.
Yaptığı burun ameliyatları ile ilgili sizin bir tecrübeniz oldu mu?
Merhaba ben burun estetiği olmadım ama muayeneye gelenlerden gördüğüm yaptıranlar mutlu,Gürhan Hocaya güvenin.

merhaba ve çok geçmiş olsun..çok uzun zaman oldu girmeyeli, yazınıza denk gelince eski anılarım canlandı, yazmak istedim. aynı doktora ameliyat olmuşuz. 4 yıl geçmiş aradan. gittikçe daha çok oturdu yüzüm, çökme filan da olmadı. içinizi rahat tutun. bu ameliyatta başarı oranı yüksek.
fiyat bilgisi olarak verebilirmisiniz acaba

Durum guncellemesi; yaklasik iki ay olacak. Surec cok ama cok yipratici. Kendinizi guzel hissetmeniz en az ama en az uc ay. Oyle uc hafta vs degil. Uc haftadan sonra ameliyat olayi hafiflemis oluyor sadece. Ameliyati yaptirip pisman olan neredeyse hic yok ama eski halinizin daha canli ve diri haline donusmeniz en az uc ay. Onceki surecte baska birine benziyorsunuz. Daha da uzun olabilir. Sabri olan yaptirsin. Alti ayda cillop gibi oluyorsunuz da 180 gunden bahsediyoruz. Erhan Eryilmaz, benim forumda okuduklarim ve sahsi tecrubeme dayanarak konuda en iyisi. O kesin.
Merhaba Fourmie, forumda yeniyim ve bende endoskopik orta yuz icin arastirma icindeyim. Ancak 3 ay gibi bir surede iyilesmeyi duyunca biraz cekindim. Su an nasilsin hersey normale dondumu? Forumda ve Ozan Bitik Erhan beyin ve Ercan beyin adi geciyor orta yuz endoskopik cerrahide.. Senin doktorun kimdi ve maliyeti ne oldu merak ettim. Acaba hic resim yada Album paylastinmi? Ozelden paylasim olurmu? Tesekkur ederim bilgilar icin.

Bugün tam 3 ay oldu,yanaklarım Eskisine göre çok büyük yüzüm daha büyük kimse gençleştin güzelleştin demiyor ne yaptın kendine diye soruyorlar tabii kimseye söylemedim ne ameliyatı olduğumu. Ben şimdilik sonuçtan memnun değilim yamuk surat kocaman bir yüzüm oldu bir yanağım diğerine göre daha büyük gözümün seklini değiştirdi. 6. Ayımda tekrar yazıcam, yasım 35.

Bugün tam 3 ay oldu,yanaklarım Eskisine göre çok büyük yüzüm daha büyük kimse gençleştin güzelleştin demiyor ne yaptın kendine diye soruyorlar tabii kimseye söylemedim ne ameliyatı olduğumu. Ben şimdilik sonuçtan memnun değilim yamuk surat kocaman bir yüzüm oldu bir yanağım diğerine göre daha büyük gözümün seklini değiştirdi. 6. Ayımda tekrar yazıcam, yasım 35.

o kadar moral bozukluğunun içinde buraya da yazmayı unutmadığın bilgilendirdiğin için cok sağol öncelikle... aama gönlünü ferah tut bu ameliyatla yüzü ancak bi sene sonra oturan bile var...belki ödemin daha geçmedi.... herkesin bünyesi farklı... inşallah en kısa zamanda toparlarsın....

Yuz geemede yuzun oturmasi ne kadar suruyor

Cok gecmis olsun. Eminim daha guzel olmussunuzdur, ama aynada gormek istediginiz detaylar sislik nedeniyle henuz gorunur hale gelmedigi icin mutlu olamiyorsunuz. Ayrica etrafinizdakilerin fikirlerini de birsure onemsemeyin. Anlatmayin, sormayin. Bu arada doktorunuz ile iletisime gecin. Onerilerini kesinlikle ihmal etmeyin. Yediklerinizin odem artirici olmamasina gayret edin. Komik gelecek belki ama cildinizi, yuzunuzu sevin. Cunku yarayi alan yapilar onlar, iyilesmesini istediginiz yapilar da onlar. Kendizine ve yuzunuze biraz zaman taniyin. Onceden ameliyat olmus kisiler yuzun tam olarak oturmasinin zaman aldigini soyluyorlar. Bu onerileride dikkate alin. Cunku gercek deneyimlerini bizimle paylasiyorlar.

Mesajınız için çok teşekkürler, yüzümde şişlik ve asimetriden başka değişilik Yok, geri kalan her şey aynı bu kadar işkence zor günler için bu ameliyat çok gereksiz etkisi sadece büyümüş yanaklar. Ben daha canlı bakayım dinlenmiş görüneyim diye oldum bu ameliyatı.
Umarım haksız çıkarım ve her şey çok güzel olur
Tekrardan çok teşekkürler

Mesajınız için çok teşekkürler, yüzümde şişlik ve asimetriden başka değişilik Yok, geri kalan her şey aynı bu kadar işkence zor günler için bu ameliyat çok gereksiz etkisi sadece büyümüş yanaklar. Ben daha canlı bakayım dinlenmiş görüneyim diye oldum bu ameliyatı.
Ne kadar oldu ameliyat olali acaba

Merhaba. Ben Erhan Eryilmaz’a bu Pazar gunu oldum. Ortayuz germe, goz kapagi, burun. Aklinizda olma fikri varsa baska doktor arayisina girmenize gerek yok derim. Daha yuzum tam oturmadi ama ilk intiba cok olumlu. Gercekten cok basarili bir dontor
benim sorunumda sizinkiyle ayni, lutfen beni surec hakkinda bilgilendirim.

Bende yuz germe ameliyati yaptirmayi dusundugum icin bu sitedeki kisisel surecler hakkinda verilen bilgileri dikkatle okuyorum. Bazi uyeler surec hakkinda gercektende cok aciklayici bilgiler vermisler. Bende size ve diger uyelere cok tesekkur ediyorum.
Sikayetlerinizi doktorunuz ile gorustunuzmu? Onun onerisi ne oldu? Mutlaka bir cozumu olacagini dusunuyorum. Ayrica strese bagli olarak salinan kortizol ne yazik ki vucudun genel olarak su tutmasina sebep oluyor. Doku iyilesmesini de olumsuz etkiliyor. Sadece aklima gelmisken paylasmak istedim. Ozelliklede sabirla, kaygidan uzak bu sureci yasamanin onemli oldugunu bir kez daha vurgulamak icin..
Keyfininze bakin lutfen, sonucta cesur bir kararla kendiniz icin guzel bir islem yaptirdiniz. Doktorunuzun kontrolunde kendinizde uzmeden zamanla yuzunuzun cok guzel oturacagina inaniyorum.

sesimi duyan arkadaslar bi ses verin, bilgilendirin lutfen

goz altimda torbalar var,bi doktorla gorustum bana genetik oldugunu ve ancak yalaklarin yukari alinmasiyla, ki bu sanirim midfacelift denilen sey,ortadan bu sorunun kalkacagini bunun disinda yapilan mudahalenin bir ise yaramayacagini soyledi. benimde kuskum yok.
fakat okudum kadarisyla cok zor bi surec bu midface lift deninlen ameliyat.
benim yuzumun diger bolgelerinde bir sorun yok.
bu endoskopik midface (ortayuz kaldirma) operayonu herkeze ayni sekildemi yapiliyo
goz alti tprbalanmasi nedeniyle bu teknikten faydalalanlardami ayni derecede zorlu bi ameliyat yasiyo
okudugum kadariylave gorustugum doktorun dedigine gore 2 hafta sonra isine donebilirsin diyor
sitede okuduklarim otrusmuyor 3 ay sis gezen arkadaslar var 1 sene sonra yuzum oturdu diyenler var
benzer problem yasamis bu tur ameliyati olmus deneyimli uyeler lutfen bilgilendirin
karar asamasina gecmeden.
simdiden tesekkurler

15 günde, üç haftada yüzün toparlanması imkansız. İmkansız. Bilerek girin bu işe. Bildiğin üç ay erken evre. Üçüncü ayda normale dönüyor. Altı ayda süper oluyor. Gözaltlarına etkisi büyük. Canlanıyorsun. Ama gerçekten zamanınız ve sabrınız varsa yaptırın. Yoksa direkt depresyon sonu.

15 günde, üç haftada yüzün toparlanması imkansız. İmkansız. Bilerek girin bu işe. Bildiğin üç ay erken evre. Üçüncü ayda normale dönüyor. Altı ayda süper oluyor. Gözaltlarına etkisi büyük. Canlanıyorsun. Ama gerçekten zamanınız ve sabrınız varsa yaptırın. Yoksa direkt depresyon sonu.
Bir ay sonra en asindan insan icine cikilacak gibi olur mu cunku calisiyorum en fazla bir ay izinli olabilirim

X