- 2 Eylül 2010
- 142
- 42
İlknurcuğum,resimlerini gördüm :) Şimdi ben sana ne diyeyim :)Canım sen zaten çok güzel bir kızmışsın.Hiç ihtiyacın yokmuş ki.Ben 50 yaşındayım şu anda böyle bir operasyonu ben bile düşünmem.Şimdi sen bana kızıyorsundur.Ama resimlerini taptaze yüzünü görünce, sana değil doktora kızdım.Bu operasyonlarda yaşı değilde cilt faktörünü düşünürsek, 29 yaşında birinin cildi ve yüz yapısı bazen 40 lı yaşlardaki birinden daha yaşlı olabiliyor.Ama sende bunları göremedim.Sen 29 yaşından bile çok küçük duruyorsun.Ben estetik operasyonlara çok sıcak bakan biriyim ve bu konuda bir hayli bilgiliyim.Birazcıkda yaşıma güvenerek bunları yazıyorum:))Eski fotolarında tek dikkatimi çeken gözaltındaki hafif karaltı ama çukurluk yokmuş.Acaba sadece göz altı operasyonu ile halledilemez miydi.Neyse canım şimdiki yüzünde kaşlar çok hoş olmuş.Gözlerin çekikliği de mükemmel.Sanırım üst dudağa dolgu yapılmış.Bence biraz alta da yaptırabilirsin.Dilerim her şey gönlünce olur.Sevgilerimle.....
merhaba, yok estfr size kizmiyorum aslinda kendime cok kiziyorum bu halim gecene kadar da baya bi kizicam...Ama melodicim cok güsel anlatmis durumumu :)) saolsun baska bir yolu yoktu resimler de cok belirgin olmasa da göz altlari son bir yilda inanilmaz cöktü sürekli yorgun ifade varmis gibi...morluk cukurluk..Bunlari kapayabilmek icin yüzlerce cesit krem deniyor insan bu defa da o kremler göz altini yipratiyo..zaten cok hassas bir bölge yani denemedigim sey kalmadi takinti oldu bu bende..Almanyada gittigim her doktor yüsüme bakti dinlemedi bile yok dediler asla ameliyat olmasss....gerek yok ! göz altlarin cökmüs diyor türk bayanlarinin genel sorunu bu diyor fakat göz altini ameliyat ile keserkek yada dolgu yaparsak ilerde asagiya kayma,büyüme asimetri vs vs bir sürü sorunla karsilasirsin dediler
Burda da arkadaslar biliyor bir cok soktora yazdim onlar endoskopik orta yüz germeyi önerdi ilerdeki riskleri önlemek icin zaten kaslarimda az bisey kalksin istiyordum sakak tan kesi illaki yapilacakti...
hemen hemen 30 doktora danisip bu yönteme karar verdim..yalniz dikkatimi ceken birkonu iclerinden sadece teoman bey göz altina yag enjeksiyonunu önermisti...Endoskopik orta yüz ameliyati na es ücret ile bu hala cok ilginc gelio...