Merhaba arkadaslar, ilk iki gun pek gozumu acamadigimdan yazamadim. Bugun daha iyiyim yazayim dedim. Ameliyat girdisi ciktisiyla 5 saat sonra odaya gelmisim, gecen karin ameliyatimda ayaklarim yataga carpiyodu titremekten busefer oyle bisi olmadi ama gozler acilmiyo kolumu kaldircak halim yok 2 gibi geldim odaya saati sordum sonra 7ye kadar kipirdamadan yattim, 7de artik cok acikmistim en son onceki aksam yedigim icin, cigdem abla iste esimin kuzeni yedirdi yemegimi sagolsun cunku goremiyodum, gozlerimi boyle incecik aciyodum onu da yesil ve puslu goruyodum geri kapatiyodum ve acaip de batma vardi damlaya basladilar hemen ve buz tedavisi, saatlerce buz durdu gozumde, gece uyumadan kaldirip odada bikac tur attirdilar ilginc sekilde bas donmesi ve tansiyon dusmesi yasamadim oncekilerde epidural sezeryanlar da dahil kalkinca bayilacak gibi oluyodum, bikere bayildim hatta ama bunda cok iyiydim. Sonra agri kesici ister misin dediler isterim dedim bacagimdan agri kesici ve kas gevsetici igne yaptilar o cok agri yapti. Sonra uyumana yardimci olsun diye xanax verelim mi dedi dr ver tabi dedim onu da ictim ama onlara ragmen boluk porcuk uyudum. Sabah gozlerimi biraz daha iyi acabiliyodum kahvaltimi ettikten sonra damla ve buza devam ettik, saat ogleden sonra 2 gibi doktor geldi direnimi cikardi, taburcu islemleri baslatti sondam cikti iccamasiri giyip ilkkez tuvalete girdim, odada biraz daha yurudukten sonra yattim biraz daha dinlendim. Sonra 3 gibi de odadan ciktik eve geldik. Simdi de damla antibiyotik vs devam ediyorum. Kafamin on kisimlari azcik hissiz gibi daha dogrusu coksismis de ondan az hissediyo gibiyim. Durumum boyle simdilik canlar. Gelismeleri yazarim ilerleyen gunlerde. Hepinize sevgiler