- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
Kız kendi kendine sorumu soruyorsun kimi taniyamadın..izlemeye alacak Tın beni gelmedimi mesajTanıyamadım sizi kusura bakmayin Hafizam gerçekten çok zayıf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız kendi kendine sorumu soruyorsun kimi taniyamadın..izlemeye alacak Tın beni gelmedimi mesajTanıyamadım sizi kusura bakmayin Hafizam gerçekten çok zayıf
Izlemeye almamissiniz sanirim göremiyorum albümünü tekrar kontrol edermisinTeşekkür ederim. İzlemeye aldım sizi
bana yardımcı olacak kimse yokmu neden kimse cevap vermiyor lütfen tecrübeli kişilerin yorumlarına ihtiyacım var.kimden istesem resim vermiyor .neden böyleArkadaşlar endoskopik yuz germe ve burun estetiği yaptırmak istiyorum dr İbrahim askar ile görüştüm de fiyatı oldukça cazip geldi acaba aranızda bu doktara ameliyat olan varmı ? yada hem fiyatı hem de işini iyi yapan bir doktor tavsiyesi olan varmı? acil yaptırmam lazım bu yaz yurt dışından istemeye gelecekler yüzümde sarkma var resimlerimde güzel görünüyorum ama gerçeği öyle değil bir an önce doktor bulup ameliyat olmak istiyorum lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum
merhaba yeni üyesin resim olayı ondan vermiyorlardır ama yazılım çok okuyun endo olan sürecini yazanbana yardımcı olacak kimse yokmu neden kimse cevap vermiyor lütfen tecrübeli kişilerin yorumlarına ihtiyacım var.kimden istesem resim vermiyor .neden böyle
bu dr ye olan denk gelmedi forumda endo bilemiyorum sonuclarınıArkadaşlar endoskopik yuz germe ve burun estetiği yaptırmak istiyorum dr İbrahim askar ile görüştüm de fiyatı oldukça cazip geldi acaba aranızda bu doktara ameliyat olan varmı ? yada hem fiyatı hem de işini iyi yapan bir doktor tavsiyesi olan varmı? acil yaptırmam lazım bu yaz yurt dışından istemeye gelecekler yüzümde sarkma var resimlerimde güzel görünüyorum ama gerçeği öyle değil bir an önce doktor bulup ameliyat olmak istiyorum lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum
meraba..ben bu ameliyatın ikisinide aynı anda oldum..bahsettiğiniz dr. hakkında bilgim yok..kaç yaşındasınızArkadaşlar endoskopik yuz germe ve burun estetiği yaptırmak istiyorum dr İbrahim askar ile görüştüm de fiyatı oldukça cazip geldi acaba aranızda bu doktara ameliyat olan varmı ? yada hem fiyatı hem de işini iyi yapan bir doktor tavsiyesi olan varmı? acil yaptırmam lazım bu yaz yurt dışından istemeye gelecekler yüzümde sarkma var resimlerimde güzel görünüyorum ama gerçeği öyle değil bir an önce doktor bulup ameliyat olmak istiyorum lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum
35.fiyatı çok uygun 10bin tl dedi ama güvenemiyorum.ameliyat olan birini arıyorum bir arkadaş daha yazmış oda olmamış dahameraba..ben bu ameliyatın ikisinide aynı anda oldum..bahsettiğiniz dr. hakkında bilgim yok..kaç yaşındasınız
ben ameliyat yapmış hastalarını görmeden bir doktora güvenemem.doktor birkaç resim gösterdi ama bilemem onun hastalarımı görüşştürmüyor beni.eski tarihlerde yazanları gördüm ama onlar kimbilir nerdedir onlara ulaşacağımı sanmıyorum.yakın zamanlarda yazan birini buldum yazılarını okudum çok aydınlatıcı yazıları var resimlerimi gösterebilirim demiş ama üzgün yazıyo iptalmi olmuş acaba onunla iletişime geçemedimmerhaba yeni üyesin resim olayı ondan vermiyorlardır ama yazılım çok okuyun endo olan sürecini yazan
siz hangi doktora oldunuz memnunmusunuz ,resim istesem gönderirmisiniz lütfennnnnmeraba..ben bu ameliyatın ikisinide aynı anda oldum..bahsettiğiniz dr. hakkında bilgim yok..kaç yaşındasınız
ben ameliyat yapmış hastalarını görmeden bir doktora güvenemem.doktor birkaç resim gösterdi ama bilemem onun hastalarımı görüşştürmüyor beni.eski tarihlerde yazanları gördüm ama onlar kimbilir nerdedir onlara ulaşacağımı sanmıyorum.yakın zamanlarda yazan birini buldum yazılarını okudum çok aydınlatıcı yazıları var resimlerimi gösterebilirim demiş ama üzgün yazıyo iptalmi olmuş acaba onunla iletişime geçemedim
çok teşekkür ederim onu beklicem artık başka kimse yardımcı olmuyor (ha üzgün olan arkadaş yazar size site kuralı ihlali yapınca bizler gri oluyoruz sonra geliyoruz yazıyoruz yine yok iptal değil güzel sonucu o ve olan arkadaşlarımın bende eylül ekim gibi olacağım hakıımızda hayırlısı olsun inşallah
Evet ben çok memnunum..kusura bakmayın foto paylaşamıyorum..ama söylediğiniz ücret bana az geldi..o giyatta neler var peki..burun fiyatı o kadar çünkü..çok iyi araştırın lütfen..yüz bu çünkü ucuz yapıyor diye yanlış bi işlem olmasınsiz hangi doktora oldunuz memnunmusunuz ,resim istesem gönderirmisiniz lütfennnnn
sadece endoskopik germe fiyatı buEvet ben çok memnunum..kusura bakmayın foto paylaşamıyorum..ama söylediğiniz ücret bana az geldi..o giyatta neler var peki..burun fiyatı o kadar çünkü..çok iyi araştırın lütfen..yüz bu çünkü ucuz yapıyor diye yanlış bi işlem olmasın
sadece endoskopik germe fiyatı bu
Burun ve endo bu fiyata mümkün deyil olamaz zaten..ama endoda hangi işlemler var..onuda iyi öğrenmek lazım..çünkü endonun içinde tamamlayıcı operasyonlarda gerekebilir..size tavsiyem,buradaki endo sürecini okuyun daha detaylı bilgi edinmiş olursunuz..bir dr.la kalmayın bi kaç dr.la görüşüp fikir aldanız iyi olur..sadece endoskopik germe fiyatı bu
işte ben de zaten buraya üye oldum hangi drlara gidebilirim başka diye.harbikız bana endoskopik germe olmuş bir arkadaşının fotograflarını gönderdi özelden ama o yok olmuş dedi .onunla görüşmeden ben fikir sahibi olamamki.ben bana hem fotoğraf gönderecek hem de sürecini ayrıntılı açıklayacak birini arıyorum öyle biri yok sanırımBurun ve endo bu fiyata mümkün deyil olamaz zaten..ama endoda hangi işlemler var..onuda iyi öğrenmek lazım..çünkü endonun içinde tamamlayıcı operasyonlarda gerekebilir..size tavsiyem,buradaki endo sürecini okuyun daha detaylı bilgi edinmiş olursunuz..bir dr.la kalmayın bi kaç dr.la görüşüp fikir aldanız iyi olur..