Endoskopik yüz germe - Facelift

Burda bana yardimci olan ctlmbk ctlmbk 'e tsk ederim benim aklimdaki sorularinin cevabini verdi burdada sizinle paylasim size de faydasi olacak ..
benim kaslarimda kalici makyaj var ince ve yukari dogru onu sildirmek istedim ama bana tavsiyesi cok mantikli geldi soyleki once endoyu yaptirip sonra kasimi yaptirmami daha kalin olmasini onerdi ki bende oyle istiyorum.. dudaklari cok guzel olmus kok hucre ile daha da guzellesmis ama benim yeterince dolgun olmadigi icin ek olarak dudak icine de bir islem gerekebilir (dolgun dudaklari severim ) ben bir sene once goz kapagimi yaptirmistim ama yeterli olmadi bana kesinlikle badem goz de gerek cunki goz kapagim etli oldugu icin su an eski haline donmus gibi
Zaten endo yaptirirsaniz mutlaka badem goz de yaptirin size onerim daha cekici guzel gozleriniz oluyor ctlmbk ctlmbk de gordugum gibi
Hakkimizda hayirlisi kizlar bir an once yaptirmak istiyorum darisi bizim gibi endo olmayi bekleyenlere icim cok rahat artik cunki iyilesmesi uzun suruyor diye okuyorken ctlmbk gin 6.gunun fotosunu gorunce tmm dedim umarim bende cabuk iyilesirim ve siskinlerim olmaz onun gibi :KK66:

Arkadaşlar endoskopik yuz germe ve burun estetiği yaptırmak istiyorum dr İbrahim askar ile görüştüm de fiyatı oldukça cazip geldi acaba aranızda bu doktara ameliyat olan varmı ? yada hem fiyatı hem de işini iyi yapan bir doktor tavsiyesi olan varmı? acil yaptırmam lazım bu yaz yurt dışından istemeye gelecekler yüzümde sarkma var resimlerimde güzel görünüyorum ama gerçeği öyle değil bir an önce doktor bulup ameliyat olmak istiyorum lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar endoskopik yuz germe ve burun estetiği yaptırmak istiyorum dr İbrahim askar ile görüştüm de fiyatı oldukça cazip geldi acaba aranızda bu doktara ameliyat olan varmı ? yada hem fiyatı hem de işini iyi yapan bir doktor tavsiyesi olan varmı? acil yaptırmam lazım bu yaz yurt dışından istemeye gelecekler yüzümde sarkma var resimlerimde güzel görünüyorum ama gerçeği öyle değil bir an önce doktor bulup ameliyat olmak istiyorum lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum
bana yardımcı olacak kimse yokmu neden kimse cevap vermiyor lütfen tecrübeli kişilerin yorumlarına ihtiyacım var.kimden istesem resim vermiyor .neden böyle

bana yardımcı olacak kimse yokmu neden kimse cevap vermiyor lütfen tecrübeli kişilerin yorumlarına ihtiyacım var.kimden istesem resim vermiyor .neden böyle
merhaba yeni üyesin resim olayı ondan vermiyorlardır ama yazılım çok okuyun endo olan sürecini yazan

bu dr ye olan denk gelmedi forumda endo bilemiyorum sonuclarını

meraba..ben bu ameliyatın ikisinide aynı anda oldum..bahsettiğiniz dr. hakkında bilgim yok..kaç yaşındasınız

merhaba yeni üyesin resim olayı ondan vermiyorlardır ama yazılım çok okuyun endo olan sürecini yazan
ben ameliyat yapmış hastalarını görmeden bir doktora güvenemem.doktor birkaç resim gösterdi ama bilemem onun hastalarımı görüşştürmüyor beni.eski tarihlerde yazanları gördüm ama onlar kimbilir nerdedir onlara ulaşacağımı sanmıyorum.yakın zamanlarda yazan birini buldum yazılarını okudum çok aydınlatıcı yazıları var resimlerimi gösterebilirim demiş ama üzgün yazıyo iptalmi olmuş acaba onunla iletişime geçemedim

ben ameliyat yapmış hastalarını görmeden bir doktora güvenemem.doktor birkaç resim gösterdi ama bilemem onun hastalarımı görüşştürmüyor beni.eski tarihlerde yazanları gördüm ama onlar kimbilir nerdedir onlara ulaşacağımı sanmıyorum.yakın zamanlarda yazan birini buldum yazılarını okudum çok aydınlatıcı yazıları var resimlerimi gösterebilirim demiş ama üzgün yazıyo iptalmi olmuş acaba onunla iletişime geçemedim

ha üzgün olan arkadaş yazar size site kuralı ihlali yapınca bizler gri oluyoruz sonra geliyoruz yazıyoruz yine yok iptal değil güzel sonucu o ve olan arkadaşlarımın bende eylül ekim gibi olacağım hakıımızda hayırlısı olsun inşallah

ha üzgün olan arkadaş yazar size site kuralı ihlali yapınca bizler gri oluyoruz sonra geliyoruz yazıyoruz yine yok iptal değil güzel sonucu o ve olan arkadaşlarımın bende eylül ekim gibi olacağım hakıımızda hayırlısı olsun inşallah
çok teşekkür ederim onu beklicem artık başka kimse yardımcı olmuyor :KK43:(

siz hangi doktora oldunuz memnunmusunuz ,resim istesem gönderirmisiniz lütfennnnn
Evet ben çok memnunum..kusura bakmayın foto paylaşamıyorum..ama söylediğiniz ücret bana az geldi..o giyatta neler var peki..burun fiyatı o kadar çünkü..çok iyi araştırın lütfen..yüz bu çünkü ucuz yapıyor diye yanlış bi işlem olmasın

Evet ben çok memnunum..kusura bakmayın foto paylaşamıyorum..ama söylediğiniz ücret bana az geldi..o giyatta neler var peki..burun fiyatı o kadar çünkü..çok iyi araştırın lütfen..yüz bu çünkü ucuz yapıyor diye yanlış bi işlem olmasın
sadece endoskopik germe fiyatı bu

sadece endoskopik germe fiyatı bu
Burun ve endo bu fiyata mümkün deyil olamaz zaten..ama endoda hangi işlemler var..onuda iyi öğrenmek lazım..çünkü endonun içinde tamamlayıcı operasyonlarda gerekebilir..size tavsiyem,buradaki endo sürecini okuyun daha detaylı bilgi edinmiş olursunuz..bir dr.la kalmayın bi kaç dr.la görüşüp fikir aldanız iyi olur..

Burun ve endo bu fiyata mümkün deyil olamaz zaten..ama endoda hangi işlemler var..onuda iyi öğrenmek lazım..çünkü endonun içinde tamamlayıcı operasyonlarda gerekebilir..size tavsiyem,buradaki endo sürecini okuyun daha detaylı bilgi edinmiş olursunuz..bir dr.la kalmayın bi kaç dr.la görüşüp fikir aldanız iyi olur..
işte ben de zaten buraya üye oldum hangi drlara gidebilirim başka diye.harbikız bana endoskopik germe olmuş bir arkadaşının fotograflarını gönderdi özelden ama o yok olmuş dedi .onunla görüşmeden ben fikir sahibi olamamki.ben bana hem fotoğraf gönderecek hem de sürecini ayrıntılı açıklayacak birini arıyorum öyle biri yok sanırım

X