Benim amacım ameliyat olmak bununiçinde doktor arayışındayım ya senin amacın nedir?.ben seni tanımam bilmem sana mesaj da atmadım.siteye ilk mesajımı yazar yazmaz sen bana hemen özelden birsürü mesajlar atmaya başladın bunları inkar mı edeceksin yoksa şayet inkar ediyorsan hepsinin resmini çeker burada yayınlarım.sen ne dediysen ben onları paylaştım burda benden resim istedin gönderdim dimi sana şimdi niye inkar ediyorsun bir tane bile resmin yok diyorsun.ben ameliyat olmadımki birsürü resmim olsun.sen başka arkadaşın olduğunu söylediğin bir kadının birsürü resimlerini gönderdin bana özelden bunu yapmak site kurallarına aykırıymış öyle birşey varsa şikayet etmemi söylediler seni ama ben şikayet etmedim seni.ben kimsenin resmine bakarak ameliyat olmaya karar vermem mutlaka o kişiyle görüşmem lazım bunuda sana söyledim.çitlenbik kankanmış senin öyle duydum kankanın arkasından böyle kötüleyici mesajlar atabiliyorsan senden uzak durmak gerekir lütfen bana bir daha burdan ve özelden mesaj atmayın ben tecrübeli insanlarla konuşmak için burdayım sizin gibi tartışmak için değil