Endoskopik yüz germe - Facelift

ahhahah bende kızdım hatta dedim paran çok kesin ama son zamanlarda yüzü benden şişko oldu:))) yedi içti zorla aldı facede şişko msch diye yazmadığım kaldı hahhahah
bacaklarda ince memede yok ama işte hatun illa manken olacam diyor 50 den sonra:))))

hahahaha...:KK70:6 kilo aldım..ama hala zayıfsın diyorlar..göbek ve simitleri iyi gizliyorum..bacaklar hala çöp..yüzüm toplu olsun bacaklarım kalınlaşsın dedim ama belden aşağıdan kilo alamıyorum..yani aslında saçmalıyorum itiraf edeyim:KK70::KK70: bu işe başladın mı duramıyorsun galiba..hep Pukkapad Pukkapad yüzünden..beli incecik onu kıskandım..:KK62:

bir kere kahvaltıya gitmiştik bir beni yemediği kalmıştı hahhahah
bacaklara yağ için aldı ya ben diyet diye ölüm bu da zorla yesin almak için adalete bak:KK48:

kızım valla alamıyorum kilo..o kadar uğraşıyorum her gün poğaçalar tatlılar yiyorum yok..akşam yiyemiyorum midem almıyor ondan mı acep:KK43:

ben hangisini olum :)) açık kapalı yarım açık tam sazanım bunlarda ama karın meme lipo de bak kitabını yazarım:)))))

endoda tereddüt ederdim yerinde olsam..demedi deme..dün anlattım telde..gözlerin minik..

hahahaha...:KK70:6 kilo aldım..ama hala zayıfsın diyorlar..göbek ve simitleri iyi gizliyorum..bacaklar hala çöp..yüzüm toplu olsun bacaklarım kalınlaşsın dedim ama belden aşağıdan kilo alamıyorum..yani aslında saçmalıyorum itiraf edeyim:KK70::KK70: bu işe başladın mı duramıyorsun galiba..hep Pukkapad Pukkapad yüzünden..beli incecik onu kıskandım..:KK62:

orantısız alman göbeği gördüm alemci göbeği olmuş bacaklar yine çöp idi :)))))

pukoyu örnek alamam ruh sağlığına zarar o bel ve o fizik kıskanıyorum :cool:

endoda tereddüt ederdim yerinde olsam..demedi deme..dün anlattım telde..gözlerin minik..

nasılsa iptal ettik ameliyatları :))) seneye çok var o zamana kadar konu üzerinde çalışama yapmaya devam ederiz mişim :KK19: botoks dolgumu devam 50 ye kadar yoksa endomu :KK14: gerçi 50 olmaya da daha 15 sene var :cool:

nasılsa iptal ettik ameliyatları :))) seneye çok var o zamana kadar konu üzerinde çalışama yapmaya devam ederiz mişim :KK19: botoks dolgumu devam 50 ye kadar yoksa endomu :KK14: gerçi 50 olmaya da daha 15 sene var :cool:

sen 35 misin:KK57::KK57::KK57:
ben seni hayallerimde hep olgun bir bayan olarak düşünmüştüm:KK67:

çoluk çocukla uğraşmışım:KK70::KK70::KK70:

yok ya sen ona bakma 45 yaşında:rolleyes::rolleyes:yaşını küçültüyo bildiğin..

:63::63::63::63: şimdi facede ahanda bu mişh yüz gerdirdi 3 kere burun yaptırdı ,şimdide karın ,bacak, meme, tekrar burun yaptıracak yazmam mı :KK12::63: aahhahhaha gör sen 45 haaa :KK14: hiç göstermiyorum bikerem ben 45 :63:

:63::63::63::63: şimdi facede ahanda bu mişh yüz gerdirdi 3 kere burun yaptırdı ,şimdide karın ,bacak, meme, tekrar burun yaptıracak yazmam mı :KK12::63: aahhahhaha gör sen 45 haaa :KK14: hiç göstermiyorum bikerem ben 45 :63:

facede eski resimlerimi de göster:KK76:..bacağa dokunulmayacak ince ve düzgün malum:p.memede sarkma yok 80 b ..senin gibi kol gerdirip meme karın tüm vucut lipo mu oldum sanki..:KK70::KK70::KK70:

X