Endoskopik yüz germe - Facelift

Demek istediğim, burayı gerçekten ameliyat tecrübelerini öğrenmek için kullanan kullanıcılar çok dikkatli olsunlar. Her yazılan muhteşem doktor ameliyat yazılarına kanmasınlar. İnsanların suratı deneme tahtası değil, ve insanların karar alma hakkıyla oynuyorunuz insanları yalanlarınızla yönlendirerek.

neyse artık bu konuyu uzatmak istemiyorum zaten bir netice alamadım ercan beylede görüştük bir çok resimler gösterdi ve beğendim bana yapacaklarn anlattı yüzümün kemik yapısnı çok beğendi güçlü bir kemik yapın var dedi htürlü şekli veririz dedi pzartesi günü ameliyat günümü belirleyip olacağım inşallah iş ciddiye binince şimdiden kıpır kıpr yüreğim:KK49:
Lamia34 isimli kullanıcı genç birisi ve ortayüz germe ameliyatı olan kişinin yeğeni oluyor. Yani teyze ve yeğen aynı hesabı kullanıyor bunun açıklamasını çok eski yazışmalarda yapmışlardı oradan biliyorum, bu konu açıklığa kavuşmuştur sanırım.
Beyrul ortayüz germe için bence doğru dr'lardan birini seçtin bu işte en iyilerden çünkü, inşallah ameliyatını olduğunda da güzel gelişmelerini paylaşırsın buradan, şimdiden sana bol şanslar diliyorum.

Bu kişi bir çok yerde 30 yaşındayım yazmış, burada da ameliyat oldum 44 yaşındayım ama 30 yaşında sanıyorlar yazmış. Tartışılacak bir şey yok zaten, çünkü isteyen herkes profile bakıp bütün yazdıklarını okuyabiliyor herkesin. Gözden kaçırılan nokta bu sanırım, başka yerlerde yazılanlarda görülebiliyor...

Ayrıca ima ettim ama açıkça da yazıyım. Bu yapılan suçtur mazallah birisi avukata vermeye kalkar başınız derde girer.

Bu kişi bir çok yerde 30 yaşındayım yazmış, burada da ameliyat oldum 44 yaşındayım ama 30 yaşında sanıyorlar yazmış. Tartışılacak bir şey yok zaten, çünkü isteyen herkes profile bakıp bütün yazdıklarını okuyabiliyor herkesin. Gözden kaçırılan nokta bu sanırım, başka yerlerde yazılanlarda görülebiliyor...

lamia benim forumdan tanıştığım, beraber erhan yılmaz, oytun idil gibi doktorlara gittiğimiz. hatta beraber botox yaptırdığım bir insan. sanal bir arkadaşlıktan ziyade yüzyüze tanıştığım zaman geçirdiğim biri. ikimizde bir ara ciddi ciddi bu ameliyatı yaptırmak istemiştik. ilknur_nrw adlı üyenin ameliyatı sonucu hepimiz heyecanlamistik/
fakat sonra lamia ile benim yasimizin daha kucuk olduguna karar verdik
ama ablasi laima34 ameliyat oldu
hesapta kendisi de gercek

bu arada kaç yasındasın ne problemın vardı hangı doktorlarla gorustun ben erhan beyın yanak konusunda problemlıyım cunku benım yanaklarım cok zaten yukarıya kalkınca cok yanak yanak olucagımdan korkuyorum yoksa gozler alınlar kaslar cok guzel
ben 38 yaşındayım benim hiç bir sorunum yoktu aslında gözkenarlarımda ikitane kırşklıktan dolayı yüzüme yapmadığım işkence kalmadı botoxla başladım örümcek ağı dolgu derken yüzümn şeklini bozdrdm resmen en sonki ışık dolgusu göz altımda elaskiyat kaybına yol açtı genel anlamda göz ve göz altı dokular

çok teşekkür ediyorum PEGANUM PEGANUM herşey yolunda gider inşallah şimdiden çok heyecanlıyım nasıl olacaksa sakinleştiricimi verirki acaba

çok teşekkür ediyorum PEGANUM PEGANUM herşey yolunda gider inşallah şimdiden çok heyecanlıyım nasıl olacaksa sakinleştiricimi verirki acaba
Zaten genel anesteziyle olacaksın ameliyatı ve o aşamada hiç bir şey hissetmeyeceksin , heyecan yaşamak normal eğer ameliyathaneyi görmek istemezsen odada hafif bir sakinleştirici yapılıp gidebilirsin bunun için talepte bulun dr'undan...Benim ameliyatım klinikte local+sedasyonla olduğu için, kendim yürüyerek gittim ameliyathaneye ve masaya uzandım mutlulukla, ben çok sakin ve rahattım bu ameliyatı çok istediğim için korku ve tedirginlik yaşamadım, o günkü ruh halim öyleydi....

bu arada bu ucgen surat ıcın yandan bır yag alınıyormus Buccal Fat Extraction dıyorlar bunu hangı doktor yapıyor buccal-faty.jpg FFN_f_51546177.jpg buccal-faty.jpg FFN_f_51546177.jpg Mila-Kunis.jpg

buda farklı bir sorun bence ikinci resimdeki sonuç heralde fakat yanakları içine çökmüş gibi sanki ani bir kilo verse ne olur acaba büytn ihtimalleri düşünmek lazım geri dönüşümü olmayan bişey gibi
Tvlerde dızılerde oynayanların suratı hep üçgen olmuş facelıftmı yaptırdı hepsi anjelına jolıenın yanak yapısına donmüşler image.jpg

Kulak burun boğaz doktorunun estetik ameliyat yapma yetkisi var mı?
Ben ilk kez bir kulak burun boğaz doktorunun yüz germe ameliyatı yaptığını duydum. İstanbulda onca iyi plastik cerrah da var üstelik ?

Var tabii. Yüz Estetik Cerrahi diye bir yan dalı var KBB'nin. Türkiye'de yok. Zaten o yüzden hoca bunun ile ilgili Amerika'da bulunmuş ve sınavı da Amerika'da almış. Ayrıca Maksillofasiyal Cerrah yani iki ana dalı bir yan dalı var. Nerden biliyorum? Kartviziti önümde, cv'si ekranda açık, annem geçen ay yüzgerdirme yaptırdı 70 yaşında, ben yarın gözkapağı ameliyatı oluyorum, geçen yıl burnumu yapmıştı. Sapla saman karışmadığı sürece sorun yok. Branşın eğitimini almak da çok iyi yaptığını göstermez zaten. Normalde hasta fotoğrafları paylaşımı kanunen yasak olduğu için kendi de etik kurul başkanı olduğu için bu konuda paylaşıma izin vermiyor. Ama kliniğinde dünya kadar fotoğraf görüyorsunuz. Bir de ben her gün aynada ve evde annemin yüzü ile arasıra üst komşum olmak üzere hastalarını her yerde görüyorum. Doğallık Özcan hoca'nın ana konusu. İyi ki hem ahlaklı hem iyi eğitimli hocalar var da örnek verebiliyoruz.

Var tabii. Yüz Estetik Cerrahi diye bir yan dalı var KBB'nin. Türkiye'de yok. Zaten o yüzden hoca bunun ile ilgili Amerika'da bulunmuş ve sınavı da Amerika'da almış. Ayrıca Maksillofasiyal Cerrah yani iki ana dalı bir yan dalı var. Nerden biliyorum? Kartviziti önümde, cv'si ekranda açık, annem geçen ay yüzgerdirme yaptırdı 70 yaşında, ben yarın gözkapağı ameliyatı oluyorum, geçen yıl burnumu yapmıştı. Sapla saman karışmadığı sürece sorun yok. Branşın eğitimini almak da çok iyi yaptığını göstermez zaten. Normalde hasta fotoğrafları paylaşımı kanunen yasak olduğu için kendi de etik kurul başkanı olduğu için bu konuda paylaşıma izin vermiyor. Ama kliniğinde dünya kadar fotoğraf görüyorsunuz. Bir de ben her gün aynada ve evde annemin yüzü ile arasıra üst komşum olmak üzere hastalarını her yerde görüyorum. Doğallık Özcan hoca'nın ana konusu. İyi ki hem ahlaklı hem iyi eğitimli hocalar var da örnek verebiliyoruz.
Bende 2 ay önce Dr Özcan Çakmak beye burun revizyon ameliyatı ve yüz germe ameliyatı oldum çok memnunum çok doğal oldu...

Kizlar bu dr secimi cok zor kas kaldirma goz kapagi ameliyatinda sizce serhat tuncerden mi daha memnunlar erhan eryilmazda mi?bilgi veriseniz cok sevinirim

Kizlar bu dr secimi cok zor kas kaldirma goz kapagi ameliyatinda sizce serhat tuncerden mi daha memnunlar erhan eryilmazda mi?bilgi veriseniz cok sevinirim
Serhat Tuncer hıc yaptığı resımlerı gostermıyorkı bılelım Nasıl yapıyor dıye?ama Erhan bey Bırçok resmi gosterıyor

Ameliyattan once uye oldum hatta bir kisiyle mesajlastim olanlardan
Merhaba OSY, ben de endoskopik orta yüz germe ameliyatı olmayı düşünüyorum. Peganum ile konu hakkında konuşuyordum. Siz de benim önümüzdeki pazartesi günü konu hakkında görüşmeye gideceğim Dr. Erhan Eryılmaz'a ameliyat olmuşsunuz. Hem de yakın zamanda olmuşsunuz. Bu nedenle ameliyat öncesinde bu karara nasıl vardığınız; tam olarak ne sorunlarınızın olduğunu, botox, dolgu gibi ya da farklı yöntemler deneyip denemediğinizi, ameliyat sonrası iyileşme süreci ve memnuniyetinizi öğrenmek istiyorum. Beni izlemeye alabilirseniz fotograflarınızı görmeyi de çok isterim. Teşekkürler..

X