Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuzun alt tarafinda ne var yaptiracaksin.bir de alt tarafa nasil bir islem yapiliyor arastirdinmi.ben suan ercan beyin odasinin onunde onu bekliyorum bu arada:)ama yüzün alt tarafina bir etkisi yok
benden söylemesi
ben yüzümün altarafini ayri yaptiracagim Ercan beye
merabalar neler yaıpldı sana tam olarak tam anlayamadım sadece göz çvresimi alınmı yüzün etrafı derkenama yüzün alt tarafina bir etkisi yok
benden söylemesi
ben yüzümün altarafini ayri yaptiracagim Ercan beye
Morali bozukmuşKaramelekkk nerdesinnnnnn
canımmm hoşgeldin..ben de özledim seni daha karışırsa öz hakiki endoskopik yüz germe isimli ayrı bir topik açacağız
Onceki halinizi gorunce ameliyatin ne kadar basarili oldugu anlasiliyor.drunuzun eline saglikÖncesi sonrasi , sanirim ben eski halimi makyajli halimle koyarak hata yaptim, iste önceki halimböleydii sonra böle oldumEki Görüntüle 1574396
birazda üst dudağa dolgu yapılırsa süperrr olur çok güzel maşallahÖncesi sonrasi , sanirim ben eski halimi makyajli halimle koyarak hata yaptim, iste önceki halimböleydii sonra böle oldumEki Görüntüle 1574396
doktorla görüştünmü canm neler dedi olabilecek işlemler nelermişYuzun alt tarafinda ne var yaptiracaksin.bir de alt tarafa nasil bir islem yapiliyor arastirdinmi.ben suan ercan beyin odasinin onunde onu bekliyorum bu arada:)
birazda üst dudağa dolgu yapılırsa süperrr olur çok güzel maşallah
geçici yaptırabilrsn çok pahalı değil kalıcı dolgulardan ben korkuyorumEwett, ama onda kalici olanimi yoksa enjekte onlanimi yaptirmakiyim bilemiorum
Napayim?
Ewett, ama onda kalici olanimi yoksa enjekte onlanimi yaptirmakiyim bilemiorum
Napayim?
benm geçici dolgu 1 yıldır hala duruyor fakat ortası biraz azldı doktor zaten takviye yapıyorEwett, ama onda kalici olanimi yoksa enjekte onlanimi yaptirmakiyim bilemiorum
Napayim?
Evt gorustum öncelikle isinde oldukca profesyonel bi dr.2 yildan once endo Mendo yaptirmaniza gerek yok dedi.yaptirirsaniz da fazla bir fark olmayacagi icin cok mutlu olmazsınız dedidoktorla görüştünmü canm neler dedi olabilecek işlemler nelermiş
Ben de simdilik burnuma ve ceneme dolgu yaptirdim.dr ziya saylana.oldukca iyi olduEvt gorustum öncelikle isinde oldukca profesyonel bi dr.2 yildan once endo Mendo yaptirmaniza gerek yok dedi.yaptirirsaniz da fazla bir fark olmayacagi icin cok mutlu olmazsınız dedi