Endoskopik yüz germe - Facelift

merhabalar bence ebiy de çok farklılıklar var elmacık kemikleri belirgin olmuş yüz gergin ve gözler de güzel gözüküyor bence farklı ve fresh ve bir görüntüsü olmuş çokk güzel olmuş bence... :nazar:

arkadaşlar benden resim istemeyin kimseyle resimlerimi paylaşmayacağım ancak sorularınız olursa cevaplayabilirim ki,ben zaten yüz germe ameliyatı olmadım

arkadaşlar benden resim istemeyin kimseyle resimlerimi paylaşmayacağım ancak sorularınız olursa cevaplayabilirim ki,ben zaten yüz germe ameliyatı olmadım
Sanirim cok drla gorusmussunuz.oncelikle yanak sarkmasi icin endoyu onerirmisiniz.ya da facelifti mi onerirsiniz

2 doktorla görüştüm ikiside farklı konuştu birisi yüzüne ne kadr elletrsen o kadar bozulacağını ve sürekli dolguyla uğraşable ceğimi söyledi öbürü hemen yaarız dedi aslında kafam karışık aslında
Evet malesef gercekci olmuyorlar para kaygisi yuzunden.ben de 3 drla görüştüm biri endo fogeri slift 3.su de bunlar icin erken size medical estetik yapalim dedi.fiyat 3000 euro.oldumu simdi
Merhaba. Sorulariniz varsa yardimci olabilirim

Oncelikle resimlerinizi gorebilmem icin beni arkadaş olarak eklermisiniz.siz endo mu oldunuz memnunmusunuz yanaklar yukari kalktimi ve iyilesme sureci cokmu sikintili geçti

Evet malesef gercekci olmuyorlar para kaygisi yuzunden.ben de 3 drla görüştüm biri endo fogeri slift 3.su de bunlar icin erken size medical estetik yapalim dedi.fiyat 3000 euro.oldumu simdi

Oncelikle resimlerinizi gorebilmem icin beni arkadaş olarak eklermisiniz.siz endo mu oldunuz memnunmusunuz yanaklar yukari kalktimi ve iyilesme sureci cokmu sikintili geçti
cevabınızı bekliyorum

10520477_10203838692109711_526796354_n.jpg
10520477_10203838692109711_526796354_n.jpg

ben sari olaniyim

Sanirim cok drla gorusmussunuz.oncelikle yanak sarkmasi icin endoyu onerirmisiniz.ya da facelifti mi onerirsiniz
siz hangi işlemleri yatırdınz bilmiyorum ama size nacizane fikirlerimi aktarayım bundan iki yıl öncesine kadar sadece göz kenarımda iki tane çizgi yüzünden yaptırmadığm işlem kalmadı ilk botoxla başladım arkasından dolgu yüze dolgu göze ışık dolgu yüze prp lifting örümcek ağı hiç birinin bir işe yaramadığını anladım ve dahada kötü yapıyor dünya paralar harcadım profildeki resim sizsenz size orta yüz germe en uygun olanı bence. heleki dolguya hiç bulaşmayın dahada sarkık oluyor sonrasında

siz hangi işlemleri yatırdınz bilmiyorum ama size nacizane fikirlerimi aktarayım bundan iki yıl öncesine kadar sadece göz kenarımda iki tane çizgi yüzünden yaptırmadığm işlem kalmadı ilk botoxla başladım arkasından dolgu yüze dolgu göze ışık dolgu yüze prp lifting örümcek ağı hiç birinin bir işe yaramadığını anladım ve dahada kötü yapıyor dünya paralar harcadım profildeki resim sizsenz size orta yüz germe en uygun olanı bence. heleki dolguya hiç bulaşmayın dahada sarkık oluyor sonrasında
Evet ozellikle dolgu yuzu mahvediyor.ama botox sart.yerine birsey yok cunku.ben ilk botoxumu daha 25 gun once yaptirdim.bide cene ucuna ve burun ustune dolgu yaptirdim.ama ilkinde pek bisey farketmedi.dr 3 defada olur dedi.benim gozaltlarimda morluk var.endoyla onlar da gidiyormuş sanırım.endonun en iyi yatafi o zaten.ama iyilesme süreci biraz uzun.calismamak lazim herhalde.ama cok istiyorum ve en iyi dr'u bulmaya calisiyorum

ercan beye oldum endoskopie yüz germe
oncelikle gecmis olsun.cok hos duruyorsunuz.onceki halinizi de koyarsaniz sonuc iyimi ozaman daha iyi anlasilir.sizde de iyilesme sureci gecmi oldu.gozde cekme potluk vs gibi bir problem varmi

X