- 26 Ocak 2014
- 154
- 25
merhabe yeni oldunuz heralde ameliyatinizi
bende basta biraz sis duruyordum ama cook güzel olmusch
Ben ercan karacaogluna oldum siz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabe yeni oldunuz heralde ameliyatinizi
Merhaba. Sorulariniz varsa yardimci olabilirimUygulamaya mesaj atmak istemistim bi karisiklik oldu sanirim
sevgi083 cok gecmis olsun. Bende ercan beye oldum. Hersey yolunda cok sukur. Size de acil sifalar dilerimmerhabe yeni oldunuz heralde ameliyatinizi
2 doktorla görüştüm ikiside farklı konuştu birisi yüzüne ne kadr elletrsen o kadar bozulacağını ve sürekli dolguyla uğraşable ceğimi söyledi öbürü hemen yaarız dedi aslında kafam karışık aslındaHangi drlarla gorustun
Ben erhan eryilmaz, 2 ay oldumerhabe yeni oldunuz heralde ameliyatinizi
Sanirim cok drla gorusmussunuz.oncelikle yanak sarkmasi icin endoyu onerirmisiniz.ya da facelifti mi onerirsinizarkadaşlar benden resim istemeyin kimseyle resimlerimi paylaşmayacağım ancak sorularınız olursa cevaplayabilirim ki,ben zaten yüz germe ameliyatı olmadım
Evet malesef gercekci olmuyorlar para kaygisi yuzunden.ben de 3 drla görüştüm biri endo fogeri slift 3.su de bunlar icin erken size medical estetik yapalim dedi.fiyat 3000 euro.oldumu simdi2 doktorla görüştüm ikiside farklı konuştu birisi yüzüne ne kadr elletrsen o kadar bozulacağını ve sürekli dolguyla uğraşable ceğimi söyledi öbürü hemen yaarız dedi aslında kafam karışık aslında
Merhaba. Sorulariniz varsa yardimci olabilirim
ebıy resim koyacaktın noldu.bir de burda hiç ses seda yok.çok garip konuşacak kimse kalmadıBen erhan eryilmaz, 2 ay oldu
cevabınızı bekliyorumEvet malesef gercekci olmuyorlar para kaygisi yuzunden.ben de 3 drla görüştüm biri endo fogeri slift 3.su de bunlar icin erken size medical estetik yapalim dedi.fiyat 3000 euro.oldumu simdi
Oncelikle resimlerinizi gorebilmem icin beni arkadaş olarak eklermisiniz.siz endo mu oldunuz memnunmusunuz yanaklar yukari kalktimi ve iyilesme sureci cokmu sikintili geçti
Coook güzelsin maasallah barbyyy
siz hangi işlemleri yatırdınz bilmiyorum ama size nacizane fikirlerimi aktarayım bundan iki yıl öncesine kadar sadece göz kenarımda iki tane çizgi yüzünden yaptırmadığm işlem kalmadı ilk botoxla başladım arkasından dolgu yüze dolgu göze ışık dolgu yüze prp lifting örümcek ağı hiç birinin bir işe yaramadığını anladım ve dahada kötü yapıyor dünya paralar harcadım profildeki resim sizsenz size orta yüz germe en uygun olanı bence. heleki dolguya hiç bulaşmayın dahada sarkık oluyor sonrasındaSanirim cok drla gorusmussunuz.oncelikle yanak sarkmasi icin endoyu onerirmisiniz.ya da facelifti mi onerirsiniz
Evet ozellikle dolgu yuzu mahvediyor.ama botox sart.yerine birsey yok cunku.ben ilk botoxumu daha 25 gun once yaptirdim.bide cene ucuna ve burun ustune dolgu yaptirdim.ama ilkinde pek bisey farketmedi.dr 3 defada olur dedi.benim gozaltlarimda morluk var.endoyla onlar da gidiyormuş sanırım.endonun en iyi yatafi o zaten.ama iyilesme süreci biraz uzun.calismamak lazim herhalde.ama cok istiyorum ve en iyi dr'u bulmaya calisiyorumsiz hangi işlemleri yatırdınz bilmiyorum ama size nacizane fikirlerimi aktarayım bundan iki yıl öncesine kadar sadece göz kenarımda iki tane çizgi yüzünden yaptırmadığm işlem kalmadı ilk botoxla başladım arkasından dolgu yüze dolgu göze ışık dolgu yüze prp lifting örümcek ağı hiç birinin bir işe yaramadığını anladım ve dahada kötü yapıyor dünya paralar harcadım profildeki resim sizsenz size orta yüz germe en uygun olanı bence. heleki dolguya hiç bulaşmayın dahada sarkık oluyor sonrasında
oncelikle gecmis olsun.cok hos duruyorsunuz.onceki halinizi de koyarsaniz sonuc iyimi ozaman daha iyi anlasilir.sizde de iyilesme sureci gecmi oldu.gozde cekme potluk vs gibi bir problem varmiercan beye oldum endoskopie yüz germe