Endoskopik yüz germe - Facelift

Gecmis olsun, fakat acik söylim yanaklarinizda bi basari gözükmüyor

Yag olmasi peki kötümü? O nu ameliyatsizda enjekte etttirirdim niye cektimki o zaman bu ameliyati
yag olması kotu degılde cok sısıyo ya yanaklar oyuzden demıstım daha yenı amelıat sızın en az altı aya ıhtıyacınız var uzulmeyın lutfen yuzunuz kotu degıl sadece zaten cok guzelmıssınız ıhtıyacınız yokmus ama yıne kotu degıl cabuk ıylesıyo genclesme olmamasına uzulmeyın eskı yuzunuze döuyosunuz buna sevının

ebıy moralını bozmak ıcın demiyorum ama yüzüne yag konulmuş gıbı duruyo cıdden göz altların elmacıkların bencede doktoruna sor

Black ben mesaji ebiye degil magivagona yazmistim ebiyin gozaltinda yag olduguna nasil karar verdin anlamadim.Ayrica yeni ameliyat olmus arkadaslara bu tur yaklasimlarda bulunman moral bozucu olabilir ozellikle moralini bozmak istemem ama ile baslayan cumleler......

Dr um dediki kesinlikle yag enjekte yapmadim
Oleyyy oleyyy moralim düzeldi yine

Gecmis olsun, fakat acik söylim yanaklarinizda bi basari gözükmüyor

Blacke yazdim sanada yazayim ebiy oncelikle sende aneliyat oldun ve sureci biliyorsun daha 10 gunluk bir operayonun basarili olup olmadigina karar vermek ne kadar dogru..Yapilan islem botoks degil ki ameliyat bu kesilip bicilen dokular var.Sizden ricam lutfen yorum yaparken karsinizdaki insanla biraz empati yapin ve zor gecen bir sureci dahada zorlastirmayin su yorumlardan sonra ameliyat olursam ozelde gorustugum bir kac kisi disinda kimseyle resim paylasmayi dusunmuyorum..

ben kesın var demedım marco belkı vardır dedım oyuzden sorarsa ogrenır var mı yok mu burda amelıyatını paylasan kısının herturlu elestırıyede acık olması lazım ınsanları cok guzelsındıye kandırmaya gerek yok banada bırcok moral bozucu sey dıyolar ayrıca yuzunu beyendıgımı yazdımeskı yuzu cok guzelmıs sadce ben oyle düşünmüyorum ıhtıyacı olmadığını bıcok kışı yazmış zaten

bencede en ıyısı resım paylasmamk ınsanlar moral bozuyo resım paylaşınca sonra alt ust olmuş moralle buraya gelıp mılletın moralnı bozuyoruz zaten kımse resımdek gıbı degıldır daha farklıdır ebıyın yuzude cok degısıcek en kotu ıhtımal eskı halıne gerı donucek kı zaten cok güzel yuzu varmıs

Endoskopik orta yüz germede gözaltına müdahale etmek zorunda, ameliyatın bir parçası , gözaltından yanağa geçişi sağlamak zorunda...
Gozaltindan mi giriliyor sacli deriden girilmiyor mu.bir de yanagi yukari kaldirmak icin ip mi kullaniliyor ya da nasıl yukari asiliyor

öncelikle geçmiş olsun.ancak eski halinizin resimlerini paylaşmadığınız için kimse gerçekçi bir yorum yapamaz.bu sebeple de olumsuz yorumlara maruz kalabilirsiniz.eski halinizi de görebilseydik o zaman daha gerçekçi yorumlarda bulunabilirdik diye düşünüyorum

Kotu olani yada henuz iyilesmemis oldugu icin kotu goruneni tabiki soyleriz ama bunun bile bir uslubu olur.Hepimiz her operasyondan sonra en az 3 ay lazim diyor ve bunu biliyorken yeni ameliyat olmuslara basarisiz demeyi dogru bulmuyorum ben.Yani begenmediginiz basarisiz buldugunuz bir operasyonun uzerine bu kadar israrla gidip ayni seyi defalarca yazmakta ben pek iyi niyet hissetmiyorum.Ayrica kimse dobraligi olumsuzu rahatca pat pat diye soylemek olarak yorumlamasin yok oyle bisey...moralini bozmak istemem diye baslayan cumlelere ayri bir kilim.Birine ders vermeye calisirken baskasini harcamak hissedecegi duygulari gormezden gelmek de apayri bir sey..Ozellikle kimseye degil yazdiklarim ama son zamanlarda hissettigim ve rahatsiz eden sylerdi ondan yazdim.svg.

Eski resimleri var albumde zaten onlara bakip Ihtiyacinin olmadigini yazdim kimseye yorum yqpmiycam artik gercekler batiyo madem

Söle söylim, burda acik ve net konusuyoruz, sasiligimizdan sarkigimizdan vs... Eger hepgüzel konusulcak olsa makyaj yapar faceye yapistirir cook güzelsin diyen yorumlar aliriz
Hepimiz bilinmez bir sürecteyiz ve bende 8. haftama yeni girdim gözle görülür bir sekilde yanaklariniza yapilan dolduyu basarili bulmadim, orta yüz germe operasyonuna ihtiyaciniz varmis aslen, ve dr unuzu coook arastirmis bilgi edinmis ve bilincli karar vermis oldugunuzu düsünerek acik ve net yorum yaptim, dr da sizin orta yüz germe ameliyati olmanizi önermeliydi cünkü ordada alin germe yanak var siz biraz tersini olmussunuz.. Moral bozulcak bisi yok sadece ilerde yeni bi ameliyat olma fikri edineceksiniz cünkü alniniz gergin ve prüzsüz iken göz altindan itibaren Yüzünüz size gevsek gelicek, bende yüzüme bakip su an boyun bölgeme takiyorum
Bi yere el atmisken diger taraflarin kalmasi daha rahatsiz ediyor

Sahsi fikrim böyle
Yüzünüzün sisi indikce bu rahatsizligi kendinizde farkediceksiniz, cünkü yanaklar sonradan toparlanip havaya kalkmio

Bir iki arkadaşı izlemeye aldım sizde beni alırmısınız yaşlanıyoruz artık merak ediyorum nasıl olmuşsunuz diye

Arkadaşlar yeni uyeleri neden dışlıyorsunuz.kendinize bir grup kurmuşsunuz yeni gelen üyeleri yok farzediyorsunuz. bu durum K.K kuruluş felsefesine de aykırı.Lütfen bu tutumunuzdan vazgeçin,yeni üyelerle de diyaloğa geçiverin.

Bana yapabilirsin, ben gercek elestiri istiyorum cünkü

Sana sessiz kalmayi

Benim yazdiklarim uslupla ilgiliydi yoksa inan bana benim gordugum detayi sen bile kendi yuzunde farkedemezsin.Ama sizde sikinti yoksa banada b.. yemek duser :))

Geciyoruz ama elestiri kabul edilmio
Ben burda memnun oluo olmadimi bilmedim bir operasyon icin fotolarimi paylasiyorum, iyi hissetmiyorum cünkü gözüm kötü diye, acikca arkadasa fikrimi söyledim cünkü o dr unu cok iyi bir yere koymus cok emin ben ise dr umu ne arastirdim ne de operasyonu ve 5 dk da karar verdim,, iyi dr insanin yüzüne baktiginda gercek sorunu anlamali ve hastasina göre operasyon yapmali..
Kimi dr sade gögüs burun yaptigi icin yüzü sordugunda yok gerek dio botox lazim
Dio fikirlerle oynuo ... Iyi bi dr bu benim alanim degil demeli yüz icin giden bayana gel sna sikon takalim dememeli...

Aslinda hepimiz birer kobay oluyoruz da burda paylasiyoruz iste , her islem herkezde genetik farkliliklar yüzünden baska neticeler veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…