Endoskopik yüz germe - Facelift

canım bız aylardır yazıyoruz bırbırımıze burda yada dısarda paylaşımız var bız bıle bırbırımıze su doktor cok ıyı kesınlıkle gıtmelısın senın ıcın ındırım alırım dıyemezken boyle bır seyı dusunmezken bıle hıc tanımadıgımız bırı cıkıp ıyılık melegı gıbı sızı arıycam numaranızı verın hatta ındırım alıcam sızın ıcın dıyo bız bılıyoruzda artık baskaları magdur olmasın dıye yazdım ben cok cektım kımsenın yanlıs kararlar almasını ıstemem

anladım canım haklısın..bir kaç olay yasanınca hepimiz daha hassas hale geldik..

anladım canım haklısın..bir kaç olay yasanınca hepimiz daha hassas hale geldik..
evet canım hasas olduk bırde mağdur olan kısılerın yasadıgı depresyonları cok ıyı bılıyoruz benı de bılıyosun sız şahıtsınız neler cektıgıme gerı donuşu olmayan yollara gırmesın kımse hıcbırımız ıstemeyız hasas olalım bız canım bu ozelıgımızı hıc kaybetmıyelım

Rosenaz doktorun adini soylemiyim diyosun zaten bikac sayfa once ozcan cakmak ismini vermissin kbb doktoru kendisi sana ozelden bilerek yazdim burda da acikca soyluyorum rosenaz adli kisi ozelden bana kbb doktorunun cok iyi olduguni numarami verirsem arayscagini hatta indirim alacagimi yazmis ben yuzumle alakali magduriyetimin acisini hala cekerken boyle vicdansizlara dayanamiyorum kazene ve ilgililere duyrulur
Sayın B black tulips ,
mesajınızı gördüm, durum Kazen'e iletilecek ve gerekli incelemeler yapılacaktır.

Rosenaz doktorun adini soylemiyim diyosun zaten bikac sayfa once ozcan cakmak ismini vermissin kbb doktoru kendisi sana ozelden bilerek yazdim burda da acikca soyluyorum rosenaz adli kisi ozelden bana kbb doktorunun cok iyi olduguni numarami verirsem arayscagini hatta indirim alacagimi yazmis ben yuzumle alakali magduriyetimin acisini hala cekerken boyle vicdansizlara dayanamiyorum kazene ve ilgililere duyrulur

Merhabalar,kusura bakmayın ben yeni üyeyim sizin rahatsız olduğunuzu şimdi okudum,geçmiş olsun.Dünkü yazışmalar beni çok üzdü,siz ve bazı kişiler beni yanlış anladı,sizlere bildiklerimi paylaşmaktan başka amacım yoktu.Ben de bu doktoru kadınlar kulübü vasıtasıyla buldum.Bu doktora kadınlar kulübünden ameliyat olan arkadaşla yazıştık,sonra telefonunu verdi konuştuk,sonra yüz yüze görüştük,yüz germe ameliyatı olmuştu bana detaylı bilgi verdi.Bende doktorla görüşüp ameliyat günümü aldım gereken indirimi de yaptığını paylaşmak istedim.Amacım doktorun reklamını yapmak değil sadece doktorun ilgili,iyi niyetli maddi ve manevi anlamda gerekli kolaylığı gösterebileceğini kastettim.Fakat bu yazdıklarım başka amaçla yazılmış gibi algılandı,çok üzüldüm.O bayanın bana yardımcı olduğu gibi bende sizlere yardımcı olayım dedim,onun için isterseniz telefonla görüşüp detaylı konuşabiliriz demek istedim.İlla o doktora gidin diyebilirmiyim sadece bilgi paylaştım siz yanlış anladınız.Burda ismi verilen doktorları insanlar araştırır kafasına yatarsa gider.Bundan sonra yanlış anlaşılmamak için detaya girilmemesini öğrendim....

Merhabalar,kusura bakmayın ben yeni üyeyim sizin rahatsız olduğunuzu şimdi okudum,geçmiş olsun.Dünkü yazışmalar beni çok üzdü,siz ve bazı kişiler beni yanlış anladı,sizlere bildiklerimi paylaşmaktan başka amacım yoktu.Ben de bu doktoru kadınlar kulübü vasıtasıyla buldum.Bu doktora kadınlar kulübünden ameliyat olan arkadaşla yazıştık,sonra telefonunu verdi konuştuk,sonra yüz yüze görüştük,yüz germe ameliyatı olmuştu bana detaylı bilgi verdi.Bende doktorla görüşüp ameliyat günümü aldım gereken indirimi de yaptığını paylaşmak istedim.Amacım doktorun reklamını yapmak değil sadece doktorun ilgili,iyi niyetli maddi ve manevi anlamda gerekli kolaylığı gösterebileceğini kastettim.Fakat bu yazdıklarım başka amaçla yazılmış gibi algılandı,çok üzüldüm.O bayanın bana yardımcı olduğu gibi bende sizlere yardımcı olayım dedim,onun için isterseniz telefonla görüşüp detaylı konuşabiliriz demek istedim.İlla o doktora gidin diyebilirmiyim sadece bilgi paylaştım siz yanlış anladınız.Burda ismi verilen doktorları insanlar araştırır kafasına yatarsa gider.Bundan sonra yanlış anlaşılmamak için detaya girilmemesini öğrendim....
Merhaba, siz klasik ameliyat mi olacaksiniz? Bahsettiginiz dr Ozcan Cakmak mi? bende duymustum ismini , yuz konusunda basarili oldugunu duymustum, klasik yuz germe ameliyati olursaniz ve sureci bizlerle paylasirsaniz cok sevinirim.

Kızlar ben de ağız kenarlarında çizgi oluşuyor gibi yanaklarımda sanki aşağıya iniş var ne yaptırmam gerekir sizce yaşım 45 bu arada

A aydaxx selam, anlattiğiniz sorun ve yaşinizi gözönüne alarak, muhtemelen yanaklarınızda düsme olmustur en etkili ve kalici yöntem ameliyattir. Sorduğunuz dr Erhan Eryılmaz, alaninda en iyilerfen biridir. Sayfayi geriye donuk okursaniz hastalarinin yorumlarina rastlayacaksıniz. Şimdiden kolay gelsin.

MERHABA ,

BENDE yuzumde asagı dogru boyle buldog gıbı bır sarkma var :KK43:
botox mu dolgumu yaptırayım bılemedım ama olay sarkma . sanırım en sonunda estetık olucam bıtıcek :KK43:
kac yasindasiniz? sanirim dolgu olmaz ama yine de iyi arastirin bence, dolgu yuzu daha da fazla sarkitiyor diye duydum, botox yaptiranlar memnun ama dedigim gibi ben de arastirma icerisindeyim.

hahaha aynen öyle..bi de fotolar koyup çatlatıyo bizi:KK70::KK70:yeni bir başlık açmış dün de dudak kaldırılmasıyla ilgili..:rolleyes: hatun coştu iyice..
tabii tabii senin dudaklarinin mesafesi 1,3 gulersin tabii, benim 2 cm en kisa mesafem ise 1,6 demek ki ihtiyacim var, biriniz dogal resimlerini koymus,(naz70) Allah vergisi guzelligini sergiliyor, digeriniz(misch) incecik kollarina kocaman gozlerine fistik gibi yuzune bahane bulmaya devam ediyor:KK34: ben de sizin kadar guzel olayim diye arastirmaya koyuluyorum iste boyleo_O

X