Merhabalar,kusura bakmayın ben yeni üyeyim sizin rahatsız olduğunuzu şimdi okudum,geçmiş olsun.Dünkü yazışmalar beni çok üzdü,siz ve bazı kişiler beni yanlış anladı,sizlere bildiklerimi paylaşmaktan başka amacım yoktu.Ben de bu doktoru kadınlar kulübü vasıtasıyla buldum.Bu doktora kadınlar kulübünden ameliyat olan arkadaşla yazıştık,sonra telefonunu verdi konuştuk,sonra yüz yüze görüştük,yüz germe ameliyatı olmuştu bana detaylı bilgi verdi.Bende doktorla görüşüp ameliyat günümü aldım gereken indirimi de yaptığını paylaşmak istedim.Amacım doktorun reklamını yapmak değil sadece doktorun ilgili,iyi niyetli maddi ve manevi anlamda gerekli kolaylığı gösterebileceğini kastettim.Fakat bu yazdıklarım başka amaçla yazılmış gibi algılandı,çok üzüldüm.O bayanın bana yardımcı olduğu gibi bende sizlere yardımcı olayım dedim,onun için isterseniz telefonla görüşüp detaylı konuşabiliriz demek istedim.İlla o doktora gidin diyebilirmiyim sadece bilgi paylaştım siz yanlış anladınız.Burda ismi verilen doktorları insanlar araştırır kafasına yatarsa gider.Bundan sonra yanlış anlaşılmamak için detaya girilmemesini öğrendim....