Endoskopik yüz germe - Facelift

Ameliyat benim gözaltı torbalarımı yoketti ben zaten endo olmadım ama cildim lekeli olduğu için makyaj yamaya devam ediyorum inşallah cildime bir çözüm bulursam makyajsız gezeceğim, misch in dediği gibi cilde medikal çözüm gerekiyor.

Ameliyat benim gözaltı torbalarımı yoketti ben zaten endo olmadım ama cildim lekeli olduğu için makyaj yamaya devam ediyorum inşallah cildime bir çözüm bulursam makyajsız gezeceğim, misch in dediği gibi cilde medikal çözüm gerekiyor.

arkadaslar ben gercekten bu ameliyati olupta makyajsiz halinizi merak ediyorum sifir kozmetik den bahs ediyorum surat yüz nasil duruyor cünki bir cok Ünlü starin yüz ameliyati eskisigibi ayni duruyor yani hic anlasilmiyor estetik!!! tirnak icine aliyorum bu ameliyati olanlarin nerdeyse yüz sekileri ayni, varmi öyle makyajsiz resim resmiyle oynamadan resim ceken varmi dogal!!!!! kozmetik yok resmim var bak diyor resimlerde oynama VAR flasli benbayaz ben resimlerde hep oynama bunu yaptiracak olan kisiler yapinca bu resimlere bakarak yapiyolar aa cok güzel olmus degisiklik var diyor sonra bir bakiyolar e buresimdeki gibi olmadi benimki !!!!!

Son düzenleme:
Damarcikiz senin bu ameliyattan beklentilerin cok buyuk sen neye benziyorsun bilmem ama ameliyatla bir turkan soray olamazsin onu bil oncelikle en fazla dusmus yanagin kalkar goztorban varsa o duzeltilir yuzunde yorgunluk varsa daha fresh bir halin olur.Sen 25 yasindayken makyaj yapma ihtiyaci hissettiysen simdi ramireze ameliyat olsan gene makyaj yaparsin.Az daha yaz ben senin ne kullandigini hangi kafada oldugunuda cozecem damarmi dumanmi gidiyorsun anlayalim dimi bitirim kiz:KK53::KK53:

Damarcikiz senin bu ameliyattan beklentilerin cok buyuk sen neye benziyorsun bilmem ama ameliyatla bir turkan soray olamazsin onu bil oncelikle en fazla dusmus yanagin kalkar goztorban varsa o duzeltilir yuzunde yorgunluk varsa daha fresh bir halin olur.Sen 25 yasindayken makyaj yapma ihtiyaci hissettiysen simdi ramireze ameliyat olsan gene makyaj yaparsin.Az daha yaz ben senin ne kullandigini hangi kafada oldugunuda cozecem damarmi dumanmi gidiyorsun anlayalim dimi bitirim kiz:KK53::KK53:
Sen yazmak icinmi yaziyorsun buraya ben makyaja gerek duyuyorum diye bir cümlemi sarf etim türkan soray ne alaka benim kimseye benzme kompileksim yok şükür !beni cözecekmişin Da Vinci Şifresi ni mi çözüyorsun fazla flim seyretiyorsun sanırım.yazdiklarimi okuyup bunu anladiysan degil sen beni cözmek dügüm bile çözemesin

Burası kadinlar kulubu adı üstünde kadinlara özgü bir site fikir aliş verisi sorulara cevap bilmek istediklerimizi ögrenmek istediklerimizi burda paylasalim kafamizda soru isaretlerini kaldiralim bir birimize fikir verelim aydınlatalim diye var bu yer eyer ben soru soramiycaksam fikir alis verisi yapmiycaksam egriyi dogruyu burda paylasmiycaksak bu yerin ne anlami var ama burda bunlar önemli degil bagzilari icin! ok çikarmaya gelmisler beninde arkadasim var ben resimleri paylastim adim adim anlatim sorulara tirnak cikarmadan cevap verdim aydinlatim böyle herkes tirnak cikarirsa kimse kimseyle bisey paylasmaz sormak istediklerini soramaz sormuyorumda artik

Ne oluyor kızlar okuyamadım kim fotoşoplu makyajlı resim koyan ben ne kaçırdım ya:KK12: kuafördeydim yarın için size güzel görünüm diye foruma bakamadım malum 24.yaş çıktım :KK30: görünce şok olmayın diye iki süründüm :)))

Arkadaslarim, Cengiz Ersezen, Gursel Turgut yuz germe konusunda nasillardir acaba, duyan bilen var mi acaba, cokntesekkurler simdiden sevgiler

Ne oluyor kızlar okuyamadım kim fotoşoplu makyajlı resim koyan ben ne kaçırdım ya:KK12: kuafördeydim yarın için size güzel görünüm diye foruma bakamadım malum 24.yaş çıktım :KK30: görünce şok olmayın diye iki süründüm :)))

kızım burnum şiş yuzumde morluk var hala, (endoskopik germeyle ilgili değil kimseyi yanıltmasın) bu haldeyken daha guzelleşmeye mi çalışıyosun..saçına su dökeceğim yarın yanlışlıkla..:KK62:
kalın altlı sporumsu ayakkabı giysem olur mu..

endoskopiyle cok degısenı görmedim aynen katılıyorum cok sey beklememk lazım dramatık bır degısım ancak klasık amelıyatla saglanbılır yanı vuuuu bır görunutuyu klasık verır endoskopıde zaten güzel olan bırı daha dırı bır görunumue kavuşur ancak

kızım burnum şiş yuzumde morluk var hala, (endoskopik germeyle ilgili değil kimseyi yanıltmasın) bu haldeyken daha guzelleşmeye mi çalışıyosun..saçına su dökeceğim yarın yanlışlıkla..:KK62:
yarın bulusuyonuz he kızlar hadı bakalmı :cool:

önemli değil kafanı takma sen..
yarın bulusuyonuz he kızlar hadı bakalmı :cool:

buluşuyoruz canım..:KK50:

ha ha ha ha sen fıstıksın tatlım çok gördüm seni ya :KK76: bi fön yahu sabah erken çıkacağım ben hazır olsun dedim:KK59:

spor ayakkabı kot loo ayakkabına yazın ince değilim ben zarar gelmesin altına:KK70:

Bulusun kizlar bolbol konusun dedikodu falan yapin benden iyi bahsedin valla ruyaniza girerim fredy gibi kirmzi gri kazagimla tel tel yolarim sizi goruyonuz nasil psikopatim ben nasil amansizim:cool:...kizim sana diyom gelinim sen anla:KK53::KK53:
Hadi optum hepinizi

bak peşin peşin diyim en çok senin dedikodun yapalacak bu net:KK12::63: herkesi k.k nın ortağı yapıyon looo :KK59:he anladık delisin de fazla hayal gücün geniş yazıyon da yazıyon:63:

Bulusun kizlar bolbol konusun dedikodu falan yapin benden iyi bahsedin valla ruyaniza girerim fredy gibi kirmzi gri kazagimla tel tel yolarim sizi goruyonuz nasil psikopatim ben nasil amansizim:cool:...kizim sana diyom gelinim sen anla:KK53::KK53:
Hadi optum hepinizi

ay gözüm kapanıyo resmen uykum var..geriye gide gide tur bindirip markoyla karşılaşacam bu gidişle..:KK30::KK30::KK30:

ha ha ha ha sen fıstıksın tatlım çok gördüm seni ya :KK76: bi fön yahu sabah erken çıkacağım ben hazır olsun dedim:KK59:

spor ayakkabı kot loo ayakkabına yazın ince değilim ben zarar gelmesin altına:KK70:

ayakkabmın üstünde ne işin vra ki zarar görecek..uykuluyum anlamıyorum jelomm..iyi geceler herkese:KK36:
..

Hadi optum hepinizi
Psikopat marco ona buna dellenmişin gene. :KK53:
Photoshop lunresimleri koyup koyup güzel olduk bak diyolar tabe, millet de kızıyo. Haksız mı.
Bundan sonra senin adın psiko marco olsun:KK70: Tıpkı steril print gibi seni de böyle iki nickli belledim bundan böyle:KK53:

X