Endoskopik yüz germe - Facelift

Fotolarimi atabilirim ama nasil bilmiorum, yeni üye oldum. bende hic morluk vs olmadi, hatta 9 günlükken makyaj yapip gezmelere bile gittim, su an tek yüzümdeki hissizlik ve gözlerim sasiymisim gibi gözüküyor , sislerim var vs.. Gözlerimdeki bu sasibes ifadesi kalir mi diye tereddüt ediyorum

Fotolarimi atabilirim ama nasil bilmiorum, yeni üye oldum. bende hic morluk vs olmadi, hatta 9 günlükken makyaj yapip gezmelere bile gittim, su an tek yüzümdeki hissizlik ve gözlerim sasiymisim gibi gözüküyor , sislerim var vs.. Gözlerimdeki bu sasibes ifadesi kalir mi diye tereddüt ediyorum
cok gecmıs olsun ıyı bır doktor secımı yapmıssınız mısche katılıyorum endoskopıde cogunlukla memnununıyet yuksek oluyo o deıgınız ıfadede gecıyo emın olun ben olmadım ama surecı yasaynan arkdaslarımından bılıyorum henuz cok yenı olmasına ragmen ıylesmenız hızlı anladıgım kadarıyla Masallah dıyelım bır kac ay sonra yuzunuz cok daha ıyı olucak

cok gecmıs olsun ıyı bır doktor secımı yapmıssınız mısche katılıyorum endoskopıde cogunlukla memnununıyet yuksek oluyo o deıgınız ıfadede gecıyo emın olun ben olmadım ama surecı yasaynan arkdaslarımından bılıyorum henuz cok yenı olmasına ragmen ıylesmenız hızlı anladıgım kadarıyla Masallah dıyelım bır kac ay sonra yuzunuz cok daha ıyı olucak

Cok tesekkür ederim, bu sitede okuduklarimi ameliyat öncesi okumus olsam ama tereddüt ederdim.kimisi 2 yil falan demis iglesmeyi..
Bu ameliyati olmaya 5 dk da karar verdim ve markete gider gibide aileme bile haber vermeden gitim yattim hastaneye ameliyattan cikinca ailemin haberi oldu deli dediler ..

Güzel ve genc görünümü seviyorsaniz bence aylarca düsünmeye gerek yok diye düsünüyorum.. Oldukdan sonra cekilen acilar ise basa gelen cekilir diyip cekicez yapcak bisi yok

image.jpg

8. gün
Yüz ve burun op

gayet ıyı görunuyosunuz cok beuyendım Masallah ıyı yapmıssınız cok beklemek gereksız ruhen yıpranıyo ınsan sızı tebrık ederım cesaretınızden dolayı ve sonuc cok ıyı olmus zten erhan beyın olumsuz sonuclananbır amelıyatı yok gördugum kadarıyla yuzunuz hala şiş ama bu halıyle bıle guzel yalnız resımlerınız herkese acık görunuyo pylasımda gızlılık yapmak ıstersenız ayarlardan yapabılıyosunuz eskı halnızde varsa görebılırmıyım acaba mumkunse tabı

süper olmuşş...hayran oldum gerçekten..bu ameliyattan beklenen sonuç gerçekleşmiş, yanaklar yukarda yüz oval. nazar değmesin...gözleriniz çok iyi .su anki hali benimkinden iyi diyebilirim..hala çekiyor sağ gözüm ve diğer göz altımdaki yapışıklık devam ediyor..erhan bey tecrübeli ve çok iyi bir cerrah..hayırlı olsun yeni yüzünüz şimdiden...

gayet ıyı görunuyosunuz cok beuyendım Masallah ıyı yapmıssınız cok beklemek gereksız ruhen yıpranıyo ınsan sızı tebrık ederım cesaretınızden dolayı ve sonuc cok ıyı olmus zten erhan beyın olumsuz sonuclananbır amelıyatı yok gördugum kadarıyla yuzunuz hala şiş ama bu halıyle bıle guzel yalnız resımlerınız herkese acık görunuyo pylasımda gızlılık yapmak ıstersenız ayarlardan yapabılıyosunuz eskı halnızde varsa görebılırmıyım acaba mumkunse tabı
Profil fotom eski haLimm

süper olmuşş...hayran oldum gerçekten..bu ameliyattan beklenen sonuç gerçekleşmiş, yanaklar yukarda yüz oval. nazar değmesin...gözleriniz çok iyi .su anki hali benimkinden iyi diyebilirim..hala çekiyor sağ gözüm ve diğer göz altımdaki yapışıklık devam ediyor..erhan bey tecrübeli ve çok iyi bir cerrah..hayırlı olsun yeni yüzünüz şimdiden...
Wuu tsk ederim, dün depresyona giriordum nerdeyse simdi sizleri bulunca sewinmeye basladim.. Gözlerime takmistim baya
yanaklarınız zaten güzelmiş..yüz şekliniz de düzgün bir oval..burunda alçı ne zaman alındı?

5 . Gün alindi
Ama burnumda kemikle oynanmadi tek kikirdakda düzeltme oldu

Eskiden yanaGim gülünce güzel oluyordu simdi gülmedende dolgun ve cöküklükler gitti

Wuu tsk ederim, dün depresyona giriordum nerdeyse simdi sizleri bulunca sewinmeye basladim.. Gözlerime takmistim baya

5 . Gün alindi
Ama burnumda kemikle oynanmadi tek kikirdakda düzeltme oldu

Eskiden yanaGim gülünce güzel oluyordu simdi gülmedende dolgun ve cöküklükler gitti

yaş kaç?alt yüzünğzde sorun yok sanırım..

Ebiy Ebiy Tekrardan geçmiş olsun şimdi evden bilgisayardan bakıyorum resimlerinize, gerçekten çok iyi görünüyor erken evreye rağmen....Bu ameliyatta en büyük sıkıntı yaratan gözler oluyor ama hepsi geçici inanın....Diğer başka operasyonlarla kıyaslandığında en uzun iyileşme süreci olan bu yüz operasyonu maalesef ama derinlerde çalışıyorlar dokular bayağı hırpalanıyor o sebeple iyileşme de uzun sürede ama siz Misch ve Uygulama arkadaşlarımız gibi hızlı yol alanlardan olacaksınız....Ben iyileşmesi geç olanlardanım (2-2,5 yıl gibi) geriye dönük çok yorumlarım var bu topikte ve başka yerlerde ama sonuçtan çok memnunum....Doktorunuz bu alanda en iyilerden o sebeple çok şanslısınız......İnşallah farklı dr'larda bu operasyonu geçirenlerde burada deneyimlerini yazarlar diye bekliyoruz....

PEGANUM PEGANUM cok tesekkür ederim, insallah cabuk iglesirim...sahsen kimseye tavsiye etmiyorum bunca aciya hakikaten degmezmis 38 yasinda

sadece burunda yeterli olurmuş, zaten yüzünüz genç duruyor eski resminizde. ercan beye bende gittiydim çene implantı için, ama yüz germede yapmak lazım deyince vazgeçtim, 45-50 yaşında falan olurum diyorum o ameliyatı, o zamana kadar botoxtu prpydi idare edecem :)

PEGANUM PEGANUM cok tesekkür ederim, insallah cabuk iglesirim...sahsen kimseye tavsiye etmiyorum bunca aciya hakikaten degmezmis 38 yasinda
Başlarda öyle düşünüyor insan ama iyileştikten sonra sıkıntılar çabuk unutuluyor hele de operasyon başarılı olmuşsa, siz burunuda aynı anda olduğunuz için biraz daha ağır geçebilir nekahat dönemi...

X