Geçmiş olsunPEGANUM cok tesekkür ederim, insallah cabuk iglesirim...sahsen kimseye tavsiye etmiyorum bunca aciya hakikaten degmezmis 38 yasinda
Yüzünüz eskiden de güzelmiş.
Keşke sadece burun olsaymışsınız. Yeterliymiş bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunPEGANUM cok tesekkür ederim, insallah cabuk iglesirim...sahsen kimseye tavsiye etmiyorum bunca aciya hakikaten degmezmis 38 yasinda
ıyı gunler ımplanttan cok ceken bırı olarak tavsıye etmem aklınıza gelmıycek kadar zararı var ımmun sıstemının zarar görmesı alerjık reaksıyonlar kapsul oluşumu dokularda kalınlasma gevseme dejenarasyon tukuruk bezlerının hasar görmesı vs vs uzar gıder nazıcane tavsıyem kımseını benımyasagımı yasamasını ıstemem hatta doktora gıdınce dırek ımplant hakında ne dusunuyosunuz dıyıp ona göre degerlendırıyorum artık ıyıgunlersadece burunda yeterli olurmuş, zaten yüzünüz genç duruyor eski resminizde. ercan beye bende gittiydim çene implantı için, ama yüz germede yapmak lazım deyince vazgeçtim, 45-50 yaşında falan olurum diyorum o ameliyatı, o zamana kadar botoxtu prpydi idare edecem :)
Tsk lerGeçmiş olsun
Yüzünüz eskiden de güzelmiş.
Keşke sadece burun olsaymışsınız. Yeterliymiş bence
ben yaptırdım 2 ay olacak neredeyse,ağız içinden değil çene altından yaptırdım. ilk günden beri ağrı yara rahatsız edici bir durum olmadı. tabi doktor seçimi çok önemli.ıyı gunler ımplanttan cok ceken bırı olarak tavsıye etmem aklınıza gelmıycek kadar zararı var ımmun sıstemının zarar görmesı alerjık reaksıyonlar kapsul oluşumu dokularda kalınlasma gevseme dejenarasyon tukuruk bezlerının hasar görmesı vs vs uzar gıder nazıcane tavsıyem kımseını benımyasagımı yasamasını ıstemem hatta doktora gıdınce dırek ımplant hakında ne dusunuyosunuz dıyıp ona göre degerlendırıyorum artık ıyıgunler
Ebiy ne ameliyati oldunuz? Endo mu? Sizi ne rahatsiz ediyor? Nacizane fikir paylasabiliriz. 1,5 ay oldu ben endo oldum.Tsk ler
Iste 10 yas genc gözükme fikri caziP Geldi oysa tek burnum icin gitmistim,hayran kaldim o görDügüm örnek fotolara
Ve hemen randövp alip yattim hastaneye bakkala gider gibi Bi kac ay sonrada bu pismanligi hissetmem insallah cünkü annem hala kizip duruo Bozdun yüzünp diye
Orta yüz germe operasyonu oldum...15 gün önceEbiy ne ameliyati oldunuz? Endo mu? Sizi ne rahatsiz ediyor? Nacizane fikir paylasabiliriz. 1,5 ay oldu ben endo oldum.
Resimlerinizi göreblirmiyim, çok geçmiş olsunOrta yüz germe operasyonu oldum...15 gün önce
Pukkapad arkadaş yeni album yapmadi henuz sistemi bilmiyor 2_3 sayfa öncesinde resim yükledi şu an ordan gorebiliyoruz. Bu arada sen nasilsin iyileşme nasil gidiyor?Resimlerinizi göreblirmiyim, çok geçmiş olsun
Sizdemi ayni operasyonu yaptirdiniz?Resimlerinizi göreblirmiyim, çok geçmiş olsun
Ben göz altı göz üstü ve burun oldumSizdemi ayni operasyonu yaptirdiniz?
Sağol canım iyiyim çok şükür benim resimlerim jelesec de var görmek istersen jelesec den iste lütfenPukkapad arkadaş yeni album yapmadi henuz sistemi bilmiyor 2_3 sayfa öncesinde resim yükledi şu an ordan gorebiliyoruz. Bu arada sen nasilsin iyileşme nasil gidiyor?
Sağol canım iyiyim çok şükür benim resimlerim jelesec de var görmek istersen jelesec den iste lütfen
Tamam sağol ona mesaj attım.
Sağol canım iyiyim çok şükür benim resimlerim jelesec de var görmek istersen jelesec den iste lütfen
Tamam sağol ona mesaj attım.
yazdım telimi canımcım kayıt et zaten lazım olur buluşma zamanı öptümTamam sağol ona mesaj attım.
Merhaba Damarcıkız sizden haber aldığımıza sevindim.....Sevginin son durumu nasıl? Halinden memnundur inşallah....Yorumunuza gelince kendi adıma cevap vereyim benim dr'um öncesi ya da sonrası resim çekerken makyajlı gel v.s gibi talepte bulunmadı hiç bir zaman hasta o gün makyajlı kontrole gitmişse makyajlı sadeyse o şekilde resim çekiyor....İlk zamanlar korkunç göründüğünüz için o halde resim çektirmeye pek hevesli olmuyoruz, özellikle de erken evrelerde o rahatsız edici görüntüden kurtulmak için ağır makyaj yaptığım olmuştur iş hayatı, sosyal hayat v.s durumu göğüslemek ve o psikolojiyi kaldırmak hiç kolay değil......Sonrası dönemlere gelince hiç ameliyat olmayanlar nasıl bakımlı görünmek için makyaj yapıyorsa biz de görüntümüzü daha güzelleştirmek için makyaj yapıyoruz ama kendi adıma söyleyeyim ben sadece eyeliner, rimel ve allık kullanıyorum fazlasıyla yetiyor, hiç makyaj yapmadan da çoğu zaman dışarı rahat çıkabiliyorum, görüntü beni son derece tatmin ediyor....Albümümümde bulunan 3. 4, 12. ve 20. resimlere bakarsanız sıfır makyajla çekilmiş 3. numara olan yan profil çok yakın pozum,ve 4 nolu resmim normal kamerayla çekilmiş olup renklerinde v.s oynama da yoktur ameliyat sonrası 3. yıla ait resimlerdir.....Diğer resimlerimde fondoten, profosyonel makyaj gibi şeyler yoktur, son derece hafif makyaj eyeliner ve rimelli pozlardır....Zaten öncesi resimlerimizde olduğundan aradaki fark bariz ortadadır....Bu ameliyatı düşünenler doğru ellerde olduğu taktirde, nekahat dönemini tamamladıktan sonra son derece fresh ve diri görünüme sahip olacaklardır.....Son olarak ben dolgu, botox işlemlerini hiç yaptırmadım ama hastanın isteği ve ihtiyaca göre ister 6 ay sonra ister 5 yıl sonra daha iyi efekt elde etmek isteyenler yaptırabilirler...Bana ameliyat tek başına yeterli geldi...ben bisey merak ediyorum bu amaliyati yapatiranlar neden makyajsiz resim vermiyolar hep makyajla resim veriyolar benim arkadasimda bu amaliyatan oldu bilenler var bilmiyenler sevigi adi hata paylastim resmi bilgilendirdiklerimde oldu ben estetikten beklentim dogal görünmek diri görünmek makyajsizda suratimin güzel durmasini isterim bir cok estetikci öncesi sonrasi resimlerde makyajli poz verdiriyor niye gercekten bilmek istedigim icin soruyorum bide amaliyat bitince dolgu yapiyor dengelemek icin 6 ay sonra tekrar dolgu olmasi icin cagriyor ne anladim ben bu isten
Sevda iy pegun.öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki amaliyat sonrasi iylesme sendurumuMerhaba Damarcıkız sizden haber aldığımıza sevindim.....Sevginin son durumu nasıl? Halinden memnundur inşallah....Yorumunuza gelince kendi adıma cevap vereyim benim dr'um öncesi ya da sonrası resim çekerken makyajlı gel v.s gibi talepte bulunmadı hiç bir zaman hasta o gün makyajlı kontrole gitmişse makyajlı sadeyse o şekilde resim çekiyor....İlk zamanlar korkunç göründüğünüz için o halde resim çektirmeye pek hevesli olmuyoruz, özellikle de erken evrelerde o rahatsız edici görüntüden kurtulmak için ağır makyaj yaptığım olmuştur iş hayatı, sosyal hayat v.s durumu göğüslemek ve o psikolojiyi kaldırmak hiç kolay değil......Sonrası dönemlere gelince hiç ameliyat olmayanlar nasıl bakımlı görünmek için makyaj yapıyorsa biz de görüntümüzü daha güzelleştirmek için makyaj yapıyoruz ama kendi adıma söyleyeyim ben sadece eyeliner, rimel ve allık kullanıyorum fazlasıyla yetiyor, hiç makyaj yapmadan da çoğu zaman dışarı rahat çıkabiliyorum, görüntü beni son derece tatmin ediyor....Albümümümde bulunan 3. 4, 12. ve 20. resimlere bakarsanız sıfır makyajla çekilmiş 3. numara olan yan profil çok yakın pozum,ve 4 nolu resmim normal kamerayla çekilmiş olup renklerinde v.s oynama da yoktur ameliyat sonrası 3. yıla ait resimlerdir.....Diğer resimlerimde fondoten, profosyonel makyaj gibi şeyler yoktur, son derece hafif makyaj eyeliner ve rimelli pozlardır....Zaten öncesi resimlerimizde olduğundan aradaki fark bariz ortadadır....Bu ameliyatı düşünenler doğru ellerde olduğu taktirde, nekahat dönemini tamamladıktan sonra son derece fresh ve diri görünüme sahip olacaklardır.....Son olarak ben dolgu, botox işlemlerini hiç yaptırmadım ama hastanın isteği ve ihtiyaca göre ister 6 ay sonra ister 5 yıl sonra daha iyi efekt elde etmek isteyenler yaptırabilirler...Bana ameliyat tek başına yeterli geldi...
ben sunu demek istiyorum estetik olmadan ilk resim cekiyolar yandan sagdan soldan bakimsiz hali sonrasinda estetik olmus üstüne makyaj yapilmis fotoyla diger fotoyu koyup önceki sonraki resim diyorlar o resimle kiyas yapiyorlar tabiki her kadin bakimli olmayi sever fakat hic bir bayan estetikten sonra iglestiginde makyajsiz poz vermiyor sizin resimlere tekrar baktim evet Eyeliner olabilir ama Beyaz dengesi Fotoshop var lütfen kirilmayin bana kötü bisey demiyorum ben bu isleme para veriyorsam resimdede disarda makyasiz dolasmak öz güven isterim cünkü bunu yaptiran kisi bunu yapmadan önce cok düsünüyor piskoljisi bozuluyor biz bunu niye yaptiriyoruz öz güvenimiz daha gelsin güzel dogal bir görünüm icin diri görünmek icin ben bunu yaptirip üstüne biton boya süreceksem niye yaptiriyorum kiMerhaba Damarcıkız sizden haber aldığımıza sevindim.....Sevginin son durumu nasıl? Halinden memnundur inşallah....Yorumunuza gelince kendi adıma cevap vereyim benim dr'um öncesi ya da sonrası resim çekerken makyajlı gel v.s gibi talepte bulunmadı hiç bir zaman hasta o gün makyajlı kontrole gitmişse makyajlı sadeyse o şekilde resim çekiyor....İlk zamanlar korkunç göründüğünüz için o halde resim çektirmeye pek hevesli olmuyoruz, özellikle de erken evrelerde o rahatsız edici görüntüden kurtulmak için ağır makyaj yaptığım olmuştur iş hayatı, sosyal hayat v.s durumu göğüslemek ve o psikolojiyi kaldırmak hiç kolay değil......Sonrası dönemlere gelince hiç ameliyat olmayanlar nasıl bakımlı görünmek için makyaj yapıyorsa biz de görüntümüzü daha güzelleştirmek için makyaj yapıyoruz ama kendi adıma söyleyeyim ben sadece eyeliner, rimel ve allık kullanıyorum fazlasıyla yetiyor, hiç makyaj yapmadan da çoğu zaman dışarı rahat çıkabiliyorum, görüntü beni son derece tatmin ediyor....Albümümümde bulunan 3. 4, 12. ve 20. resimlere bakarsanız sıfır makyajla çekilmiş 3. numara olan yan profil çok yakın pozum,ve 4 nolu resmim normal kamerayla çekilmiş olup renklerinde v.s oynama da yoktur ameliyat sonrası 3. yıla ait resimlerdir.....Diğer resimlerimde fondoten, profosyonel makyaj gibi şeyler yoktur, son derece hafif makyaj eyeliner ve rimelli pozlardır....Zaten öncesi resimlerimizde olduğundan aradaki fark bariz ortadadır....Bu ameliyatı düşünenler doğru ellerde olduğu taktirde, nekahat dönemini tamamladıktan sonra son derece fresh ve diri görünüme sahip olacaklardır.....Son olarak ben dolgu, botox işlemlerini hiç yaptırmadım ama hastanın isteği ve ihtiyaca göre ister 6 ay sonra ister 5 yıl sonra daha iyi efekt elde etmek isteyenler yaptırabilirler...Bana ameliyat tek başına yeterli geldi...
ben sunu demek istiyorum estetik olmadan ilk resim cekiyolar yandan sagdan soldan bakimsiz hali sonrasinda estetik olmus üstüne makyaj yapilmis fotoyla diger fotoyu koyup önceki sonraki resim diyorlar o resimle kiyas yapiyorlar tabiki her kadin bakimli olmayi sever fakat hic bir bayan estetikten sonra iglestiginde makyajsiz poz vermiyor sizin resimlere tekrar baktim evet Eyeliner olabilir ama Beyaz dengesi Fotoshop var lütfen kirilmayin bana kötü bisey demiyorum ben bu isleme para veriyorsam resimdede disarda makyasiz dolasmak öz güven isterim cünkü bunu yaptiran kisi bunu yapmadan önce cok düsünüyor piskoljisi bozuluyor biz bunu niye yaptiriyoruz öz güvenimiz daha gelsin güzel dogal bir görünüm icin diri görünmek icin ben bunu yaptirip üstüne biton boya süreceksem niye yaptiriyorum ki
bende makyaj yaparim senin düsündügün gibi tarz degil ben makyaj yapiyorsam atiyorum rümel sürüyorum kipriklerim ön pilana ciksin dolgun görünsün diye tarz amacli degil bende düsünüyordum bu ameliyati arkadasim bana cok gaz Verdi kendiside bu ameliyati oldu ama neyse ben bunu uzatmayim herkez mutluysa sorun yok ben sonucu görenlerdenim sevgilermakyajla ameliyat arasında bağ kurmadım hiç..makyaj gözleri kirpikleri dudakalrı belirginleştirmek , varsa eğer ciltteki kusurları kapatmak için yapılmıyor mu?bu ameliyatın bunlar üzerinde etkisi yok zaten..gözler üzerinde bazı doktorların yaptığı ameliyatlarda olumlu etki oluyor ama rimrl kullanan yine kullanıyor..makyaj biraz da tarz ve alışkanlıkla ilgili ..ameliyat öncesi de çok hafif makyaj yapardım, şimdi de öyle..hatta 3 ay oluyor ameliyat olalı ve buraya eklediğim fotoğraflarımın hepsi makyajsız.ciltte yenilenme ve makyaja ihtiyaç duymamak için, ameliyat dışı medikal işlemler gerekli sanırım.