cok gecmıs olsun ıyı bır doktor secımı yapmıssınız mısche katılıyorum endoskopıde cogunlukla memnununıyet yuksek oluyo o deıgınız ıfadede gecıyo emın olun ben olmadım ama surecı yasaynan arkdaslarımından bılıyorum henuz cok yenı olmasına ragmen ıylesmenız hızlı anladıgım kadarıyla Masallah dıyelım bır kac ay sonra yuzunuz cok daha ıyı olucakFotolarimi atabilirim ama nasil bilmiorum, yeni üye oldum. bende hic morluk vs olmadi, hatta 9 günlükken makyaj yapip gezmelere bile gittim, su an tek yüzümdeki hissizlik ve gözlerim sasiymisim gibi gözüküyor , sislerim var vs.. Gözlerimdeki bu sasibes ifadesi kalir mi diye tereddüt ediyorum
cok gecmıs olsun ıyı bır doktor secımı yapmıssınız mısche katılıyorum endoskopıde cogunlukla memnununıyet yuksek oluyo o deıgınız ıfadede gecıyo emın olun ben olmadım ama surecı yasaynan arkdaslarımından bılıyorum henuz cok yenı olmasına ragmen ıylesmenız hızlı anladıgım kadarıyla Masallah dıyelım bır kac ay sonra yuzunuz cok daha ıyı olucak
8. günüm bende hem yüz hemde burun operasyonu ve 0 morluk
gayet ıyı görunuyosunuz cok beuyendım Masallah ıyı yapmıssınız cok beklemek gereksız ruhen yıpranıyo ınsan sızı tebrık ederım cesaretınızden dolayı ve sonuc cok ıyı olmus zten erhan beyın olumsuz sonuclananbır amelıyatı yok gördugum kadarıyla yuzunuz hala şiş ama bu halıyle bıle guzel yalnız resımlerınız herkese acık görunuyo pylasımda gızlılık yapmak ıstersenız ayarlardan yapabılıyosunuz eskı halnızde varsa görebılırmıyım acaba mumkunse tabı9. gün
Profil fotom eski haLimmgayet ıyı görunuyosunuz cok beuyendım Masallah ıyı yapmıssınız cok beklemek gereksız ruhen yıpranıyo ınsan sızı tebrık ederım cesaretınızden dolayı ve sonuc cok ıyı olmus zten erhan beyın olumsuz sonuclananbır amelıyatı yok gördugum kadarıyla yuzunuz hala şiş ama bu halıyle bıle guzel yalnız resımlerınız herkese acık görunuyo pylasımda gızlılık yapmak ıstersenız ayarlardan yapabılıyosunuz eskı halnızde varsa görebılırmıyım acaba mumkunse tabı
Eski halim de asagida
Wuu tsk ederim, dün depresyona giriordum nerdeyse simdi sizleri bulunca sewinmeye basladim.. Gözlerime takmistim bayasüper olmuşş...hayran oldum gerçekten..bu ameliyattan beklenen sonuç gerçekleşmiş, yanaklar yukarda yüz oval. nazar değmesin...gözleriniz çok iyi .su anki hali benimkinden iyi diyebilirim..hala çekiyor sağ gözüm ve diğer göz altımdaki yapışıklık devam ediyor..erhan bey tecrübeli ve çok iyi bir cerrah..hayırlı olsun yeni yüzünüz şimdiden...
yanaklarınız zaten güzelmiş..yüz şekliniz de düzgün bir oval..burunda alçı ne zaman alındı?
zaten cok guzelmıs yuzunuz ben cok beyendım eskı halınızı sımdı daha dolgun yuzunuz ama ödem var gecınce cok daha guzel oucak cok tesekkur ederım9. gün
Eski halim de asagida
Wuu tsk ederim, dün depresyona giriordum nerdeyse simdi sizleri bulunca sewinmeye basladim.. Gözlerime takmistim baya
5 . Gün alindi
Ama burnumda kemikle oynanmadi tek kikirdakda düzeltme oldu
Eskiden yanaGim gülünce güzel oluyordu simdi gülmedende dolgun ve cöküklükler gitti
Yas 38yaş kaç?alt yüzünğzde sorun yok sanırım..
Başlarda öyle düşünüyor insan ama iyileştikten sonra sıkıntılar çabuk unutuluyor hele de operasyon başarılı olmuşsa, siz burunuda aynı anda olduğunuz için biraz daha ağır geçebilir nekahat dönemi...PEGANUM cok tesekkür ederim, insallah cabuk iglesirim...sahsen kimseye tavsiye etmiyorum bunca aciya hakikaten degmezmis 38 yasinda