Endoskopik yüz germe - Facelift

TE="rosenaz, post: 40898866, member: 662018"]Dr özcan Çakmak kulak burun uzmanı ama eğitimini Amerikada almış,Şu andayüz germe üzerine eğitmenlik yapıyor,görüştüm memnun kaldım,karar verme aşamasındayım..İsteyen internetten araştırabilir...[/QUOTE]

Y

R rosenaz Yüz germe operasyonunun plastik cerrahların işidir ki onlar arasinda bile bu işi hakkiyla yapabilen bir elin parmaklarini geçmez...yuz germe operasyonu gecirmis biri olarak yaptirmayi dusunenler iyi bir plastik cerrah seçsinler, KBB gibi branş dişindaki uzmanlara yüz emanet edilmez, onlarin uzmanlik alani değil yüz germe.

çok doğru

Kulak burun boğaz doktorunun estetik ameliyat yapma yetkisi var mı?
Ben ilk kez bir kulak burun boğaz doktorunun yüz germe ameliyatı yaptığını duydum. İstanbulda onca iyi plastik cerrah da var üstelik ?

Gunaydin tatlim watsap grup acilinca burda yazmaz oldu hatunlar onu diyoduk Soru isaretini sen diyince farkettim cok dikatlisin canim ya cidden niye oyle olmus ki bilen varsa soylesin

sayfa geç yükleniyodur sonra düzeliyodur tahminen..burayı meşgul etmek de istemiyorum kızlar..çare arayanlar var, sayfayı bu kadar görünce gözleri korkabilir, amacının çok dışına çıkarmıştık zaten

15 gün önce yüz germe ameliyati oldum ve su ana kadar cektiklerimdeN dolayi ne salagim diyorum...simdi okudumkii bu süre 2 yila kadar uzuyormusss yandimmm ben demekkk cok canim acioo kendimi özledimmm

Bende 15 gün önce oldum ameliyat ve kirpiklerim hatta saclarimda dökülmeye bsladi bakalim netice ne olcak cok zor muss

Kaca yaptirdiginizi ögrenebilirmiyim acaba?

kime oldunuz ameliyat.?
3 ayda büyük oranda geçmiş olur ödemler..6 ayda belli olur diye umuyorum ben de kendi adıma..rahat olun..sonuctan memnun olmayan yok , her şey istediğiniz gibi olsun:)

kime oldunuz ameliyat.?
3 ayda büyük oranda geçmiş olur ödemler..6 ayda belli olur diye umuyorum ben de kendi adıma..rahat olun..sonuctan memnun olmayan yok , her şey istediğiniz gibi olsun:)
Erhan beye yaptirdim bende ve tesadüfen burda ismini gördüm sewindim emin ellere yaptirmisim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…