R rosenaz Yüz germe operasyonunun plastik cerrahların işidir ki onlar arasinda bile bu işi hakkiyla yapabilen bir elin parmaklarini geçmez...yuz germe operasyonu gecirmis biri olarak yaptirmayi dusunenler iyi bir plastik cerrah seçsinler, KBB gibi branş dişindaki uzmanlara yüz emanet edilmez, onlarin uzmanlik alani değil yüz germe.
hiç iyi niyetli değilDr özcan Çakmak kulak burun uzmanı ama eğitimini Amerikada almış,Şu andayüz germe üzerine eğitmenlik yapıyor,görüştüm memnun kaldım,karar verme aşamasındayım..İsteyen internetten araştırabilir...
hiç iyi niyetli değil
Kim için iyi niyetli değil yazdınız anlayamadım,benim için mi,doktor için mi...hiç iyi niyetli değil
Dr özcan Çakmak kulak burun uzmanı ama eğitimini Amerikada almış,Şu andayüz germe üzerine eğitmenlik yapıyor,görüştüm memnun kaldım,karar verme aşamasındayım..İsteyen internetten araştırabilir...
Bir zamanlr burdan sen sakrak bayan sesleri yukselirdi hey gidi gunler hey heremiz bir yerlere savrulduk nazom bidigim boyle mi olcaktiKızlar bu topiğe noldu. Kimseler yazmıyo.
Canımmmmmmm ağlama kıyamam.Bir zamanlr burdan sen sakrak bayan sesleri yukselirdi hey gidi gunler hey heremiz bir yerlere savrulduk nazom bidigim boyle mi olcakti
nazomm bıdığım umarımCanımmmmmmm ağlama kıyamam.
Bi süre sonra emin ol geri dönülür. Şimdi ilk heves
Gunaydin tatlim watsap grup acilinca burda yazmaz oldu hatunlar onu diyoduk
Gunaydin tatlim watsap grup acilinca burda yazmaz oldu hatunlar onu diyodukSoru isaretini sen diyince farkettim cok dikatlisin canim ya cidden niye oyle olmus ki bilen varsa soylesin
Kaca yaptirdiginizi ögrenebilirmiyim acaba?Özelinize yazdım:)
Kaca yaptirdiginizi ögrenebilirmiyim acaba?
Erhan beye yaptirdim bendekime oldunuz ameliyat.?
3 ayda büyük oranda geçmiş olur ödemler..6 ayda belli olur diye umuyorum ben de kendi adıma..rahat olun..sonuctan memnun olmayan yok , her şey istediğiniz gibi olsun:)
Erhan beye yaptirdim bendeve tesadüfen burda ismini gördüm sewindim emin ellere yaptirmisim diye[/Qsanirim . ...... Geçmuş olsun. Bu alanda en iyi drlardan birine ameliyat oldunuz gercekten içiniz rahat olsun. Bazen saclarda ve kirpiklerde dokulme olabiluyormus sanirim kesi yerlerine yskin bolgelerde ...Kendinizi iyi hissettiginizde resimlerinizi gormek isteriz oncesi ve sonrasi.