Ameliyat benim gözaltı torbalarımı yoketti ben zaten endo olmadım ama cildim lekeli olduğu için makyaj yamaya devam ediyorum inşallah cildime bir çözüm bulursam makyajsız gezeceğim, misch in dediği gibi cilde medikal çözüm gerekiyor.
Sen yazmak icinmi yaziyorsun buraya ben makyaja gerek duyuyorum diye bir cümlemi sarf etim türkan soray ne alaka benim kimseye benzme kompileksim yok şükür !beni cözecekmişin Da Vinci Şifresi ni mi çözüyorsun fazla flim seyretiyorsun sanırım.yazdiklarimi okuyup bunu anladiysan degil sen beni cözmek dügüm bile çözemesinDamarcikiz senin bu ameliyattan beklentilerin cok buyuk sen neye benziyorsun bilmem ama ameliyatla bir turkan soray olamazsin onu bil oncelikle en fazla dusmus yanagin kalkar goztorban varsa o duzeltilir yuzunde yorgunluk varsa daha fresh bir halin olur.Sen 25 yasindayken makyaj yapma ihtiyaci hissettiysen simdi ramireze ameliyat olsan gene makyaj yaparsin.Az daha yaz ben senin ne kullandigini hangi kafada oldugunuda cozecem damarmi dumanmi gidiyorsun anlayalim dimi bitirim kiz
Ne oluyor kızlar okuyamadım kim fotoşoplu makyajlı resim koyan ben ne kaçırdım yakuafördeydim yarın için size güzel görünüm diye foruma bakamadım malum 24.yaş çıktım görünce şok olmayın diye iki süründüm :)))
endoskopiyle cok degısenı görmedim aynen katılıyorum cok sey beklememk lazım dramatık bır degısım ancak klasık amelıyatla saglanbılır yanı vuuuu bır görunutuyu klasık verır endoskopıde zaten güzel olan bırı daha dırı bır görunumue kavuşur ancakDamarcikiz senin bu ameliyattan beklentilerin cok buyuk sen neye benziyorsun bilmem ama ameliyatla bir turkan soray olamazsin onu bil oncelikle en fazla dusmus yanagin kalkar goztorban varsa o duzeltilir yuzunde yorgunluk varsa daha fresh bir halin olur.Sen 25 yasindayken makyaj yapma ihtiyaci hissettiysen simdi ramireze ameliyat olsan gene makyaj yaparsin.Az daha yaz ben senin ne kullandigini hangi kafada oldugunuda cozecem damarmi dumanmi gidiyorsun anlayalim dimi bitirim kiz
yarın bulusuyonuz he kızlar hadı bakalmıkızım burnum şiş yuzumde morluk var hala, (endoskopik germeyle ilgili değil kimseyi yanıltmasın) bu haldeyken daha guzelleşmeye mi çalışıyosun..saçına su dökeceğim yarın yanlışlıkla..
kalın altlı sporumsu ayakkabı giysem olur mu..
Ne oluyor kızlar okuyamadım kim fotoşoplu makyajlı resim koyan ben ne kaçırdım yakuafördeydim yarın için size güzel görünüm diye foruma bakamadım malum 24.yaş çıktım görünce şok olmayın diye iki süründüm :)))
yarın bulusuyonuz he kızlar hadı bakalmı
kızım burnum şiş yuzumde morluk var hala, (endoskopik germeyle ilgili değil kimseyi yanıltmasın) bu haldeyken daha guzelleşmeye mi çalışıyosun..saçına su dökeceğim yarın yanlışlıkla..
kalın altlı sporumsu ayakkabı giysem olur mu..
yarın bulusuyonuz he kızlar hadı bakalmı
Bulusun kizlar bolbol konusun dedikodu falan yapin benden iyi bahsedin valla ruyaniza girerim fredy gibi kirmzi gri kazagimla tel tel yolarim sizi goruyonuz nasil psikopatim ben nasil amansizim...kizim sana diyom gelinim sen anla
Hadi optum hepinizi
Bulusun kizlar bolbol konusun dedikodu falan yapin benden iyi bahsedin valla ruyaniza girerim fredy gibi kirmzi gri kazagimla tel tel yolarim sizi goruyonuz nasil psikopatim ben nasil amansizim...kizim sana diyom gelinim sen anla
Hadi optum hepinizi
ha ha ha ha sen fıstıksın tatlım çok gördüm seni yabi fön yahu sabah erken çıkacağım ben hazır olsun dedim
spor ayakkabı kot loo ayakkabına yazın ince değilim ben zarar gelmesin altına
jelom bıdahıkıne ınsallahsensiz be ya neyse bi dahakine inş sağol tatlım
Psikopat marco ona buna dellenmişin gene.Bulusun kizlar bolbol konusun dedikodu falan yapin benden iyi bahsedin valla ruyaniza girerim fredy gibi kirmzi gri kazagimla tel tel yolarim sizi goruyonuz nasil psikopatim ben nasil amansizim...kizim sana diyom gelinim sen anla
Hadi optum hepinizi
Bu saatte tavuklar bile ayakta senin uykun gelmişay gözüm kapanıyo resmen uykum var..geriye gide gide tur bindirip markoyla karşılaşacam bu gidişle..