Endoskopik yüz germe - Facelift

amaliyats%C4%B1z-y%C3%BCz-ve-v%C3%BCcut-germe.png

DOUBLO TERAPİ ( HI FU ) NEDİR?
Ameliyatsız Yüz ve Vücut Germe ”Doublo Terapi”Yaşlanmaya karşı koyan cerrahi dışı gençleşme yöntemlerinden ”Doublo Terapi” ultrason (ses) dalları ile uygulanan bir tedavi yöntemidir. Uygulamada odaklanmış yüksek yoğunluklu ultrason (ses) dalgalarıyla, cildin üst tabakasında bir hasar yaratmadan alt tabakalara akustik bir enerji gönderilmektedir. Bu sayede oluşan değişim ile cildin sıkılaşması ve gerginleşmesi sağlanarak ”kolajen” yapımı uyarılmaktadır. Dünyada 2009 yılından beri kullanılan bu teknikte, yararlanılan ultrason dalgaları, görüntüleme ve tedavi sistemlerinde de kullanılmaktadır.

Doublo Terapi diğer teknolojilere göre anında görülebilen sonuçlarıyla daha uzun süreli etkiye sahip olduğu için tercih edilmektedir. Doublo Terapi ilk cerrahi yönteme en yakın sonuçlar elde edilmektedir. Yöntem en çok 40 yaş ve üzeri kişilere uygulanmaktadır. Yöntem en iyi sonucu hafif ve orta dereceleri yüz sarkması ve kırışıklıklarda vermektedir. Bu şekilde cilt gerilip gençleşmektedir.

KLASİK YÜZ GERDİRMEDEN FARKLARI
  • Cerrahi yan etkisinin bulunmaması
  • Anesteziye gerek duyulmadan yapılması
  • Tek seansta, ağrısız, yan etkisiz, güvenilir ve uzun süreli sonuç alınması
YÖNTEMİN KULLANILDIĞI ALANLAR
  • Yüz ovalinin şekillendirilmesinde
  • Çene kontürünün belirginleştirilmesinde
  • Göz kapağı düşüklüğünde
  • Göz çevresi kırışıklıklarında
  • Göz altı torbalanmalarında
  • Boyun kırışıklığı ve gevşekliğinin giderilmesinde yöntemin yüz güldürücü sonuçları olduğu belirtiriliyor.
UYGULAMA
Doublo Terapi tek seans ve işlemin yapılacağı bölgeye bağlı olarak ortalama 45 dk.sürmektedir. Terapi sonrası ciltteki gerginlik, oluşacak etkinin yüzde %25 i olarak belirtilmekte, diğer kalan %75’lik etki ise 90 gün içinde tamamlanmaktadır. Kişi hemen günlük hayatına dönmektedir.

YAN ETKİ YOK
Terapi sonrası yüz ve boyunda herhangi bir ağrı, iz, kızarıklık, şişme, morarma veya ödem gibi olumsuzluklar görülmemektedir. Yöntem; yüzde hissizlik, mimik ya da ifade kaybına da yol açmadığı için kişinin doğal görüntüsünü bozmamaktadır.

TERAPİ SONRASI
  • Yüz ve boyun bölgesinde bir bedene yakın incelme görülmektedir.
  • Ciltteki sıkılaşma ve parlaklık anında fark edilmektedir.
  • Uygulama yapılan yerde ki sarkma ve kırışıklıklar büyük ölçüde yok olmaktadır.
Ulthearpy gibi bir şey mi? Kalıcılığı ne kadar?

M misch üç başlık da yerinde sayıyor sosyal ağları geyiği bırakın be ya ayyy hergün 1500,bildirim bu ne be ya dönün başlıklara :))))))))

whatsapp a yazmayayım buraya gelsinler diyecem ama umurlarında olmaz onlar yine ordan yazarlar..o kadar çok yazılıyo ki birinin yoklugu dikkat çekmez bile:KK70: bütün çenesi düşükler bizde..:KK70:

:KK1::KK45::KK57::KK70::KK53:
Ay hepsi burnumda tütüyo. Ne güEller yaw. Keşke buraya dönebilsek

Dedim size sakalım yok ki dinleyin :KK12: okey reele geçmek güzelde oralarda ki sohbet kaynıyor burada iyi ama dinlemediniz şimdi bana diyen whatsupdan özele yazsın valla mümkün değil o kadar bildirimi okumam :KK59: sizin tayfa vc ye gitmeye kadar yazıyor :KK70:

bugun dikislerim alindi ,gozkapagi ve burun ameliyati oldum,sonuctan cok memnunum, ozan bitik de cok iyi bir cerrahtir. insallah hepimiz istegimize kavusalim.

Doktorumla ilgili iyi şeyler duymak gerçekten beni rahatlattı. Umarım ameliyatla ilgili herşey gönlünüzce olur. Benim ameliyatımda da hem alt hem de üst göz kapağı yapılacak. Ozan bey ameliyattan sonra 2.hafta dolduktan sonra hafif, kolay temizlenen bir makyajla kamufle edebilirsiniz çünkü herşeyin normale dönmesi 4-6 hafta alır dedi. Ameliyat sonrası kullanıma uygun makyaj ürünleri varmış. Bilginiz var mı?
Ameliyattan sonra biraz kapatabilsek fena olmaz değil mi?
Aramızda makyaj bilgisi kuvvetli arkadaşlar vardır inşallah:)

doku kayıplarının çok düşük olduğunu duymuştum, bu ameliyatı olanlarda da böyle bir komplikasyon duymadık şimdiye kadar.o yuzden ilerde olmayı dusunursem içim rahattı ama şimdi tedirgin oldum biraz..kendi hastalarının fotograflarını mı gösterdi literatürden seçilen fotolar mıydı?
endoskopik germe oldum yakın zamanda, bu ameliyattaki şişmenin açık ameliyattakinden fazla oldugu söyleniyor.2 hafta sonra işe gittim.korkulacak kadar dramatik bir görüntü yoktu içiniz rahat olsun:) her şey çok güzel olur umarım sizin için..mutlu sonuçlarınızı bekliyoruz..açık yüz germe başlığına ihtiyacı var artık bu sitenin:)

Doku kaybı özellikle sigara içenlerde olabiliyormuş. Bir fotoğrafta kulağın önünde böyle ince şerit gibi bir kabuk vardı. Bir hastanın da kulak arkasında bir santimlik bir yara vardı. Doku kaybı olunca bir kaç hafta buralara pansuman yapmak gerekebiliyormuş ve sonunda vücut yaraları kendisi kapatabiliyormuş. İyileşmiş hallerini de gösterdi beyaz pembe bir leke gibi kalmışlar. Bu 100 hastada bir olan birşeymiş. sonra baktım bana berdikleri plastik cerrahi derneğininmaydınlatma formunda da bu ve benzeri şeyler yazıyor. Bir de realself diye bir amerikan sitesi var orada hastalar kendi fotolarını paylaşmışlar uzmanlar altına yorunlar yapmışlar vaktiniz olursa bir bakın derim.
Ameliyatla ilgili herşeyi peşinen bilmemiz lazım bazıları hiç olumsuzluklardan bahsetmiyor.
Ozan bey muayenede bir sürü fotoğraf gösteriyor. Ben de sordum bunlar sizin hastalarınız mı diye, kendi ameliyat ettiği hastaların fotoğraflarıymış. Sadece yüz germe için ipad'inde 50 den fazla hasta fotoğrafı vardı. Kendisi birkaç tane gösterdi sizin dikkatinizi çekenlere bakabiliriz dedi ben de kendi yüzüme benzeyenleri inceledim. Hepsine de bakmadım uzatmayayım diye. Ben de endoskopik yönteme heveslenmiştim ama yüzüm o iş için fazla yaşlanmış :KK43:

Doktorumla ilgili iyi şeyler duymak gerçekten beni rahatlattı. Umarım ameliyatla ilgili herşey gönlünüzce olur. Benim ameliyatımda da hem alt hem de üst göz kapağı yapılacak. Ozan bey ameliyattan sonra 2.hafta dolduktan sonra hafif, kolay temizlenen bir makyajla kamufle edebilirsiniz çünkü herşeyin normale dönmesi 4-6 hafta alır dedi. Ameliyat sonrası kullanıma uygun makyaj ürünleri varmış. Bilginiz var mı?
Ameliyattan sonra biraz kapatabilsek fena olmaz değil mi?
Aramızda makyaj bilgisi kuvvetli arkadaşlar vardır inşallah:)
Ben 4-6 hafta makyaj yapmayı düşünmüyorum ancak kocamın yanına giderken Yaparım belki, Mac kullanıyorum makyaj malzemesi olarak mineralli makyaj malzemeleri sanırım uygundur,bunu sormadım ben doktoruma ... Gittiğimde sorarım,ben de Ozan bey e ameliyat olacaktım ancak İstanbul benim için daha uygun oldu ,İstanbul'da akrabamda kalıyorum.umarım çok çok iyi sonuç elde edersiniz.

Arkadaşlar merhaba,

Bugün 3 ay doldu, haber vermek istedim takip edenlere.GEnel olarak memnunun sonuçtan ancak gözlerdeki eşitsizlik azalarak da olsa devam ediyor.Kenarında oluşan kırışıklıklar geçmeyecek sanırım.Bugün arkadaşlara, gülümsenin ötesinde gülerek çektiğim alnımı açtığım bir fotoğrafımı yolladım hepsi sağ göz ve kaşın sola göre daha çekik /yukarda olduğunu ve epey belli olduğunu söylediler.Fiziksel olarak da çekme var hala sağda, o geçince görüntü de düzelecektir diye umuyorum.KAküllü ve gülmediğim resimlerde belli olmuyor pek..YAnakların üstü hala sert.Sol alttaki yapışma da epey azaldı, orası kurtardı kendini çok şükür:)
Gelişmeleri yazacağım yine..Öpüyorum hepinizi..

Arkadaşlar merhaba,

Bugün 3 ay doldu, haber vermek istedim takip edenlere.GEnel olarak memnunun sonuçtan ancak gözlerdeki eşitsizlik azalarak da olsa devam ediyor.Kenarında oluşan kırışıklıklar geçmeyecek sanırım.Bugün arkadaşlara, gülümsenin ötesinde gülerek çektiğim alnımı açtığım bir fotoğrafımı yolladım hepsi sağ göz ve kaşın sola göre daha çekik /yukarda olduğunu ve epey belli olduğunu söylediler.Fiziksel olarak da çekme var hala sağda, o geçince görüntü de düzelecektir diye umuyorum.KAküllü ve gülmediğim resimlerde belli olmuyor pek..YAnakların üstü hala sert.Sol alttaki yapışma da epey azaldı, orası kurtardı kendini çok şükür:)
Gelişmeleri yazacağım yine..Öpüyorum hepinizi..
Misch ayrıntıları paylaştığın için çok teşekkür ederim

Cok tesekkur ederim sevgiler, iyi bir cerrah duyarsaniz bilgi ricasiyla
Dr özcan Çakmak kulak burun uzmanı ama eğitimini Amerikada almış,Şu andayüz germe üzerine eğitmenlik yapıyor,görüştüm memnun kaldım,karar verme aşamasındayım..İsteyen internetten araştırabilir...

X