Endoskopik yüz germe - Facelift

B
Yesim 2015 ben senin durumu anliyamadim hem sislik var diyosun sonrada bir sene oyle dolastim diyosun sislik vardi gectiyse neden yanagim sis diye yakindin sislik olan birininde yag koydurmak istemesi ilginc burda derdine gercekten cozum arayan insanlar var cocuk oyunu odasi degil
black tulips once oku- anla -sonra soru sorarsan cevaplarim.

B
black tulips once oku- anla -sonra soru sorarsaici cevaplarim.
Yazdim sana sen de umursamadin ozaman demmekki cevap vermedin yanak sisligi konusunda hasas oldugum Icin sana uzuldum yardimcida olmak istedim mailimi yazdim ozelden donmedin sonrada sisligin gectiginiyazdin kusura bakma

Yazdim sana sen de umursamadin ozaman demmekki cevap vermedin yanak sisligi konusunda hasas oldugum Icin sana uzuldum yardimcida olmak istedim mailimi yazdim ozelden donmedin sonrada sisligin gectiginiyazdin kusura bakma
Ama benim sislik dedigim sey yaptirdigim dolgudan dolayi olan bir sislikti. normalde yanak cizgim var ve yuzumu o yuzden cektirmek istiyorum. anliyormusun?

ya zamanim olmadi olsa yazardim, o kadar cok seyi bir arada yapmaya calisiyorumki bu ara inanamassin. kusura bakma uzduysem.

ya zamaitrdiim olmadi olsa yazardim, o kadar cok seyi bir arada yapmaya calisiyorumki bu ara inanamassin. kusura bakma uzduysem.
Baskalarina yaziyodun ama alindim evet cunku yardim etmek Istrdigim biri cevap vermeyince ayrica supelendimde acaba uydurdunmu diye sanal ortam sonucta yagdan oldu senin sislik demek kaza sonucu yazdin sandim

Baskalarina yaziyodun ama alindim evet cunku yardim etmek Istrdigim biri cevap vermeyince ayrica supelendimde acaba uydurdunmu diye sanal ortam sonucta yagdan oldu senin sislik demek kaza sonucu yazdin sandim
Yahu black tulips insanlarin hic isi yok- durup burda bole hikaye yazanlardami var. Varsa eger Allah yardimcilari olsun vede cok yanlizlar demektir.yapsinlar yani.

Allah korusun ya. İyileşmene sevindim. Görmüştüm bende bacağını. üst kısmı yani. üzülmüştüm. Toparlanıp mutlu olmana çok çok sevindim. Yeniler için biraz bekle acele etme lütfen
Teşekkür ederim. Acele etmiyorum canım. Dikiş atılan yer hala çok sert. Doktorum yazın görmek istediğini söyledi ama belki seneye yaz giderim bilmiyorum. Birkaç ay daha geçsin bakalım. Zaten sağ bacağımda potlukta var, kesilmişken oradaki potluğun alınmasınıda isteyebilirim. Ama korkuyorum tabi. 2-3 hafta hareketsiz bir şekilde yatmak çok zor. Eğilemiyorsun, oturamıyorsun...

Teşekkür ederim. Acele etmiyorum canım. Dikiş atılan yer hala çok sert. Doktorum yazın görmek istediğini söyledi ama belki seneye yaz giderim bilmiyorum. Birkaç ay daha geçsin bakalım. Zaten sağ bacağımda potlukta var, kesilmişken oradaki potluğun alınmasınıda isteyebilirim. Ama korkuyorum tabi. 2-3 hafta hareketsiz bir şekilde yatmak çok zor. Eğilemiyorsun, oturamıyorsun...
Bu uyluk sarkıklığı gerilmesi nedeni ile değil mi. Yoksa sadece lipoda ağrı acı olmuyor sanırım. Ama tam hareketli bölgede kesi can sıkıcıdır anlıyorum. Yazı geçir kışa düşün. Yazın gez toz bence

@misch tatlisler aynen oyle dedi. badem goz kolay duzelmez aylarca cinli gibi dolasirsin dedi bir teknik daha var senin de yuzun musait hafif cekik olur yapariz dedi. Benim goxlerimde yasadigim dikisler alinana kadar en buyuk sikinti acamamakti sislikten degil. Goz kenarlarinda klips olmasindan dolayi. Yapi olarak da gozlerim cukurdatdi ancak yillar icinde mezar iyugu olustu tobeee:) o yuzden o kismi tedavi icin potluk yapan deriyi de almasi gerekmis ve dikis atmis. Su anki cekikliginden inanin memnunum. Boyle kalirsa cok iyi.
Çekikliğinden memnun olursun tabi. Mükemmel görünüyolar çünkü. Ben bayıldım valla. Maşaallah

Bu uyluk sarkıklığı gerilmesi nedeni ile değil mi. Yoksa sadece lipoda ağrı acı olmuyor sanırım. Ama tam hareketli bölgede kesi can sıkıcıdır anlıyorum. Yazı geçir kışa düşün. Yazın gez toz bence
Evt daha önce lipo yaptrmıştım. Zaten gevşek olan iç bacağım iyice gevşedi. O yüzden uyluk germe yaptırdım ama çok zor oldu. dikişin acısı çoktu zaten iki gün sızlamıştı. Lipoda hareket edince, oturup kalkarken dayak yemiş gibi acı oluyor:) Liposakşın kolay geliyor bana. Burun dahada kolay :) ama germe çok zor...

Evt daha önce lipo yaptrmıştım. Zaten gevşek olan iç bacağım iyice gevşedi. O yüzden uyluk germe yaptırdım ama çok zor oldu. dikişin acısı çoktu zaten iki gün sızlamıştı. Lipoda hareket edince, oturup kalkarken dayak yemiş gibi acı oluyor:) Liposakşın kolay geliyor bana. Burun dahada kolay :) ama germe çok zor...
Ben germe istemiyorum. Lazer lipo istiyorum. İlle germe olacaksa uüzüme olsun. Ona germe diğer bölgelere lipo lazım bende.
Ben tboz u görünce ona, jeleseci görüncede ona özendim. Çok başarılılar. Senin de lipo güzel de dikişler kötüydü. Neyse enfeksiyon geçti ya gerisi hallolur.

X