Endoskopik yüz germe - Facelift

MARCO oncesi resim ekledim.

Alt yuzun toparlanmis gorunuyor cok ilginc yuz ovalin daha belirgin orayi nasil etkiledi ki endoskopik..valla bu gidisle bir aya kalmz senin normale donmen.Yalniz goz cevresi ve diger bantlar acildiginda mutlaka resim gormek isterim sislik durumun super gozlrde az badem olmussa super olacak belliki...

MARCO canim. Cene ovaline kok hucre yapti dpktprum. Aslinda ceneye implant takalim diyorfu. Ben istemeyince kok hucre yapti. Dikisleri aldirmak icin Yoldayim. Elbette resim eklerim. Insallah sonuclarimiz hayirli olur

MARCO canim. Cene ovaline kok hucre yapti dpktprum. Aslinda ceneye implant takalim diyorfu. Ben istemeyince kok hucre yapti. Dikisleri aldirmak icin Yoldayim. Elbette resim eklerim. Insallah sonuclarimiz hayirli olur
canim hayirli sonuclarini bekliyorz insallah super olursun benimde kaldi 10 gunum

merhaba , bende bu ameliyatı olalı 10 gün oldu bugün işe başladım ilk üç gün zordu ama çok memnun ve mutluyum şimdiden 10 yaş desem yeri , hafif şişlik var ama bu hali bile çok güzel inanılmaz değişti ve güzel oldu , kesiniıkle tavsiye ediyorum

sizin drunuz kimdi?bizimle sureci paylasirsaniz cok mutlu oluruz

doktorum erhan bey di profil resmim 8. gün çekildi hatta , ilk üç gün agrım oldu beşinci gün bantlar ve dikişler alındığında mgakyajla dışarı çıkabilcek durumdaydım göz altı , göz kapağı , yanak hepsi yapıldı hatta alnıma ve şakaklara karnımdan yağ alınıp kondu inanılmaz farketti 40 yaşındayım ama ameliyat 10 yaş gençleştirdi , ben çok düşünmedim fazla araştırınca inansının enerjisi dağiılıyo , allahda yatdım etti çok şükür çok mutluyum , doktorum bu şiş hali inince daha güzel olcak diyo

,goz yaninizda potluk var mi? haklisiniz cok arasitmamak lazim, ben biraz korkak oldugum icin elimden geldigince bakindim etrafa kim daha iyi yapar diye ama burada Erhan bey ve Ercan bey in hastalari gayet memnunlar.

potluk diilde dikiş yerlerinin hafif şişliği var oda geçicek yavaş yavaş eski haline göre çok çok iyi ben herşeyin çok güzel olcağına inanarak o ameliyata girdim kötü hiçbirşey aklıma getirip enerjime sokmadım , ben başka doktorada gitmedim burdan baktim bir iki okudum ve karar verdim

Hayirlisi olsun ne guzel, muhim olan sonuctan memnun olmak.

çok sevindim şimdiden memnun olmanıza..:) daha guzel olur mutlaka, ilerleyen gunlerde..

cok tesekkurler. bi bakayim.okudum baya forumu ama sanki ole gorunuyorki cogunuz yuz asma ile ilgili biseyler yaptirmissiniz. yuz asma yeniden yeniden yaptirmak gerekiyor degilmi? ben bi kere yaptirip kurtulmak istiyorum bu isten ama bakalim nolacak arkadaslar.

Kimse yuz asma yaptirmadi, orta yuz lifting endoskopik yaptirdilar cogunlukte, siz kalsik mi dusunuyorsunuz? Kac yasindasiniz?

ben 39 yasindayim. bi tarafimda cocuklukta araba carpmasi dolayisiyla biraz siskinlik kalmisti ama hic bi zaman belirgin olmadi taki gecen 2 seneye kadar.ozellikle gecen sene bir tarafim sarkti.diger taraf gayet normal ve bir an once yaptirmak istiyorum .ve saskin bakkalda bir doktora sordum 11 milyar demis kizkardesime. siz ne kadar odediniz? normalde fiyatlar nasil?

Cok
Bendede Implant sonrasi sis var iyigeceler bu arada sislik derdini ben bilitim sag yanak avurta benimki cok kotu duruyo umarim sizde istediginiz sonucu elde edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…