Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok guzel gorunuyosunuz Iyiki yaptirmissiniz yuzuniz tam istedigim gibi ucgen Masallahmerhaba , bende bu ameliyatı olalı 10 gün oldu bugün işe başladım ilk üç gün zordu ama çok memnun ve mutluyum şimdiden 10 yaş desem yeri , hafif şişlik var ama bu hali bile çok güzel inanılmaz değişti ve güzel oldu , kesiniıkle tavsiye ediyorum
Takibe aliyorum resim gorebilirsin yesim :) sis halide vararkadaslar implanta karsiyim eger youtube da bakarsaniz yanaklari kaldirmak icin baska cok dogal bi dikis atma teknigi var.neden onu yapmyorlarmi? implanta kesinlikle guvenemem.insallah istedigin gibi olur black tulips.
Acaba senin yanagindaki sislikte benimkisi gibimi gorunuste nasil duruyo bende kistden supeleninsallahyolar cok gecmis olsun bu arada kaza gecirmissin bu sislikler gecicek Insallah merak etme rica ederim bende yazamiyorum :) cepten giriyorum ikidebir atiyo site iyigeceler gorusuruz :)tesekkur.:)
Yeni gordum yazfigini :) onlar Implant oncesi yirmisekiz yasindayken implantli 29 sis hali 31wooowwww, bu yaptirdiktan hemen sonrami.cok cok cok genc duruyorsun daha resimlere tam bakmadim sen yatmadan sana yazayim die
Sorabilirsin simdi de :) sende demi boyle tesekur ederim canim simdi yamuldu yuzum Implant cok igrenc biseymistamam yarin gelde bir suru soru imporucam sana ayrica onceside cok guzelmissin.:)
henuz gencsin, bu hususta doktor muyanesi oldunuz mu? ne onderdiler size? endoskopik yuz germe mi klasik yuz germe mi? yuzunuzun alt bolgesi mi yanak bolgesi mi sorunlu?arkadaslar implanta karsiyim eger youtube da bakarsaniz yanaklari kaldirmak icin baska cok dogal bi dikis atma teknigi var.neden onu yapmyorlarmi? implanta kesinlikle guvenemem.insallah istedigin gibi olur black tulips.
piyasadaki fiyatlar endoskopik yuz germe icin 6 binden basliyor 20 bin euro ya kadar cikiyor, klasik germe ise 15 bin den basliyor kaca kadar cikiyor bilmiyorum... sana yapilacak islem ne onu bilmek lazim oncelikle, fevzi yavas i hic duymadim hic haberim yokblack tulips nolur kac lira odediginide sole ole git.:)) ya cok gencsin belli.neden yaptirdin ve neyi yaptirdin anlamadim valla.
sizin yuzunuzun tam olarak neresi sorunlu, mail attiginiz doktor size ne onerdi? elmaciklar ise endoskopik yapiliyor, ama asgi kisim ise klasik sanirimHic olmadim . bir kac dr a mesaj attim. birinden cevap aldim simdilik iste. ve mayista gitmeyi dusunuyorum istanbula. o zaman yaptirmak istiyorum. o yuzdende acele ediyorum aslinda biraz.